- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.693
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
KesinlikleÇok takıntılı değilim ama aklıma hep öyle bir durum olsa kızıma ne olur sorusu geliyor
Bide hamilelerin kurtuluşu yok ya ona da üzülüyorum kızım içinPanik yok aman sakin. Bebis de varmis ustelik.
asagida deprem yukarida virus ile yasamayi ogrenecegiz
Gündem ateş öksürük olunca , gripten önce korona geliyor malesef ..saatlerdir kendimi telkin ediyorum çare buraya konu acmada buldum çünkü gerçekten seviyorum sizleri ve telkinlerinizi tecrübelerinizi arkadaslarNeden her ateş korona virüsü olsun ki? Olmadığını sizde biliyorsunuz.
Rahatlayın, çoğumuz sizin durumunuzdayız.
Dert etmemeye çalışın.
Kotu seyler dusunmeyin,iyi dusunun iyi olsun. Saglikla kucaginiza alin bebisinizi insallahBide hamilelerin kurtuluşu yok ya ona da üzülüyorum kızım için
Bunlar bendede oluyor vitamin elsikliğindendiraz bı ateşlensem hemen teşhisi koyuyorum ,hastanede yatış , çocuklara kim bakar ya atlatamazsam üstelik hamileyimşuan beynimde aşama aşama korona ilerliyor vücudumda hafif üşüyorum elim ayağım yanıyor boğazımda cigerlerde hafif bışelervar düşünmekten de halsizlik oluştu
Öylemi canım gecmiw olsun çok...tomografi de isteseydin ...kanda çıkmayıp cigerdede cikabiliyormus Allah korusun...Türkiye'de tedavi güzel ama hamilelere antibiyotik falan ,korona hastalarına verilen yüksek dozlu ilaçlar verilemeyeceği için korkuyorum :!Yardimci olur mu bilmem ama ben de sizin gibiydim, surekli elim alnimda vs. Birkac gun once oglum ateslendi ama nasil bir ates anlatamam, dusuremiyoruz cocuk titriyor falan. Evden falan da cikmiyoruz kesin marketten gelen seylerden oldu diye dusunuyorum kafamda kuruyorum bir dunya senaryoneyse mecbur hastaneye goturdum, test yapildi tabi ates de olunca ama sonuc cikmadan daha doktor dedi ki ben corona oldugunu dusunmuyorum cocugun, nitekim sonuc da negatif cikti ama doktor zaten konusarak cok rahatlatti beni :) iste turkiyede cok dogru tedavi uygulaniyor, cok buyuk cogunluk iyilesiyor zaten endise etmeyin seklinde bu sekilde dusunup biraz olsun rahatlayabilirsiniz belki
Kaynak?Bide hamilelerin kurtuluşu yok ya ona da üzülüyorum kızım için
Bide hamilelerin kurtuluşu yok ya ona da üzülüyorum kızım için
Hadi yaa :d ben şu üşüme veya üşümeme tarzı hissiyattan bı kurtulsam bende kafada bitirecem de koronayi bı acaip haller var yani suanBirbuçuk ay dışarı çıkmamıştım. Geçen bi çıktım. Çıkar çıkmaz boğazım ağrımaya başladısonra kendimi sakinleştirdim ve bi baktım geçmiş. Tamamen psikolojik ya. Sakin kal bacım. Kafanı dağıt bişeylerle, geçicek.
Haberlerde duydum canım kronik rahatsızlığı olanlar yaşlılar ve hamileler ..ölenler genelde bunlarmisKaynak?
Tomografi cektirmedim, gereksiz yere radyasyon almasini istemiyorum kucucuk cocugun. Corona tahlili haricinde kan sayiminda da bazi parametrelerden anliyor doktorlar. Yani bizim durumda hicbir sonuc coronayi desteklemedi, dusundurtmedi cok sukurÖylemi canım gecmiw olsun çok...tomografi de isteseydin ...kanda çıkmayıp cigerdede cikabiliyormus Allah korusun...Türkiye'de tedavi güzel ama hamilelere antibiyotik falan ,korona hastalarına verilen yüksek dozlu ilaçlar verilemeyeceği için korkuyorum :!
Ateşlendin mi hiç bu günlerde ..paniksiz nasıl astin bunu helal vallaBunlar bendede oluyor vitamin elsikliğindendir
Güneş yüzü gördüğümüz mü var
Biz evhamlana duralım milletin umru değil vallaha:))
Anladım ..neguzel olumlu dusunuyorsunuz darısı başıma insalahTomografi cektirmedim, gereksiz yere radyasyon almasini istemiyorum kucucuk cocugun. Corona tahlili haricinde kan sayiminda da bazi parametrelerden anliyor doktorlar. Yani bizim durumda hicbir sonuc coronayi desteklemedi, dusundurtmedi cok sukurhamileyken antibiyotik kullanmistim, tabi ki turu ayni midir bilmiyorum ama kotuyu dusunmeyin. Tedavide kullanilan bazi ilaclari ben de baska bir rahatsizligim sebebiyle kullanamayabilirim ama dr bir arkadasim dedi ki, hic oyle dusunme cesit cesit ilac var, birini sana kullanamazsak digerini kullaniriz ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?