• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona sonrasi bayramlasma

Zinnur5

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
197
233
103
37
Herkese iyi bayramlar.. İlk kez konu aciyorum🤭 Eltim ve sulalesi korona gecirdiler, karantina sureleri dun itibariyle doldu. Cocuklarla kayinbiraderime bulasmamis, eltim yalnizca evde ayri odada durarak gecirdi ki dune kadar da degil, iki uc gun oncesinden odasindan cikmis, aradigimda temizlik yapiyorum diyordu. Kayinbiraderime test yapilmis negatif cikmis ama cocuklara herhangi bir sey yapilmadi gorunur semptom olmayinca. Bayramda acik havada gorusuruz demisler de inanmamistim, yarin ciddi ciddi bulusmayi planliyorlar kayinvalidemler ve gorumcelerimle. Ben yakin zamanda bir iki kez uygun ortamda bulunmadigim icin kendi memleketime gitmeyi erteledim, taksiye binmistim taksici maskesini takmadi vs. (Cekindim uyarmaya degisik bir tipti) Annem babam zaten biri kemoterapi aliyor birinde seker tansiyon var. Bir on gun sonra gidecegiz ziyaretlrine. Brnim hic icime sinmiyor bunlarla gorusmek, bunu dusunmesi gereken ben degilim kendileri bence. Bu surecte cocuklara ya da kayinbiraderime bulasmis olabilir, 14 gun bitti diye tamamen negatif mi oldu, test mi yaptirdi da bulusmak istiyor anlamadim. Bu insanlar niye boyle ben anlamiyorum. Simdi gorusmuyorum diye de ben yine kotu olacagim, yok ariza cikardi, gelmedi, pimpirikli vs. Esim de gidelim acik havada bir sey olmaz maskeyle diyor. Ben oyle olmayacahini biluyorum, hadi bir sey yiyelim icelim denecek o maskeler hoop inecek, coluk cocuk gelse amca yenge diye uzak durup itemezsin. Ne yapmali, boyle insanlarla nasil bi iletisim kurulmali?

14 gün süre dolduysa ve ayakta gecirdiyse sıkıntı yapmanıza gerek yok. Annemde gecirdi. Taburcu oldu şu an 14 günlük zamanda. Tabii ki dikkat ediyoruz kimse gelip gitmiyor annem odadan çıkmıyor çok.filan ama böyle.devam ederse bitti mi diye test yapmıyoruz kimseye.dedi doktor. Sonra normal yaşamınıza donebilirsiniz dedi.doktor. ben test yaptırmadım.ama.bence bende gecirdim. Teyzem öğrendiğinde doktor son zamanları atlatmak uzeresin demiş. Çevremde çok fazla var. Grip.gibi artık. Öyle.dusunun

Test negatif çıksa bile akciğer filminde buzlu görünüm corona belirtisi oluyor. Film çektirmişler mi?

Ben insanlarla görüşmüyorum, korona ihtimali için.
Korona olduğunu bildiğim biriyle sanırım 1 sene görüşmem😅
İster küslük çıksın ister kınasınlar.
Canımı sokakta bulmadım, arkamdan helvamı yerken ‘hiç dikkat etmedi demek, bak biz atlattık’ dedirtmem kimseye😂😂😂

Tesekkur ederim cevaplar icin, film cektirdiklerini hic dusunmuyorum, ya da tekrar test yaptirdiklarini. Gitmeyi hic istemiyorum ve icime de sinmiyor. Anlamayan insanlara bunu anlatmak mesele.

Ben insanlarla görüşmüyorum, korona ihtimali için.
Korona olduğunu bildiğim biriyle sanırım 1 sene görüşmem😅
İster küslük çıksın ister kınasınlar.
Canımı sokakta bulmadım, arkamdan helvamı yerken ‘hiç dikkat etmedi demek, bak biz atlattık’ dedirtmem kimseye😂😂😂
Aynen ben de valla. Insandan kacar oldum artik hele ki korona daha yeni atlattigi soylenen birileriyle gorusme ihtimalim sifir. Napin edin gondrrmeyin esinizi konu sahibi

Doktor demis ki kendinizi iyi hissediyorsaniz iyisinizdir artık. Bu doktorlar ne doktoru ben anlamiyorum. 🤷 yarin gorusmekte israrlilar, herkes gidecekmis.

Bu illet öyle hemen geçen bulaşan bişey değil tedbirinizi alın fakat onları da anlayın bence öcü gibi de bakmayın yarın birgün sizin başınıza da gelebilir yaşamayan bilmiyo 14 /20 gün tek bı odada yaşamak inanın çok zor hemen birileriyle görüşmeye çalışmaları da ilginç bunu onların düşünmesi gerekir tabi

Kesinlikle gorusmem. Asla. Hayir yani bir bayram gormeyiversinler dunyanin sonu mu? Ben bu pandemi surecinde iki kez anneme gittim. Annecigime uzaktan baktim sarilamadim bile kac aydir, eger bende bisey varsa bulasir diye.

Kesinlikle gorusmeyin. Esimin 45 gunde testi negatife dondu. 14 gunde bitmiyor yani is. Evet saglik bakanligi 14 gun sonunda cikabilirsiniz dediler bize ama esimin is yeri testi zorunlu tuttu ve 45 gunde negatife dondu. Kendinizi ailenizi riske atmayin

Bu salak surusu laftan anlamiyor, ben gitmiyorum diye esime net olarak soyledim, sen gitmek istersen de beni memleketime birak (2saat uzaklikta) oyle git dedim. Dun bir sey demedi, sabah da gitme muhabbetimiz olmadi, az once bunlar aradilar, kaginbiraderim sanirim, ne zaman gorusecekmis peki diye sordu benim icin, esim de bilmem asi bulundugunda herhalde diye cevap verdi. Benim tepem atti, normalde bugun aylar sonra arkadaslarla gorusecektik, bunlar birbirleriyle gorusmese eltim dizini kirip evinde otursa onlarla da bayramlasirdim. Hepsinden nefret ediyorum bu ailenin. Yuzsuzluklerinden biktim. Bundna sonra da eltimle gorusmeyi dusunmuyorum bu son nokta oldu sanirim.

Kesinlikle gorusmeyin. Esimin 45 gunde testi negatife dondu. 14 gunde bitmiyor yani is. Evet saglik bakanligi 14 gun sonunda cikabilirsiniz dediler bize ama esimin is yeri testi zorunlu tuttu ve 45 gunde negatife dondu. Kendinizi ailenizi riske atmayin
Eşinizden size veya evdeki diğer Kişiler varsa bulaştı mı? Nelere dikkat ettiniz?

kötü demeleri sağlığınızdan önemli değil. görüşmeyin bence. 40 güne kadar vücuttan atamayan var. annemin arkadaşı 3 ayda anca negatife döndü. bu riske gerek yok. açık havada bulaşmasaydı bu kadar vaka olmazdı.

Herkese iyi bayramlar.. İlk kez konu aciyorum🤭 Eltim ve sulalesi korona gecirdiler, karantina sureleri dun itibariyle doldu. Cocuklarla kayinbiraderime bulasmamis, eltim yalnizca evde ayri odada durarak gecirdi ki dune kadar da degil, iki uc gun oncesinden odasindan cikmis, aradigimda temizlik yapiyorum diyordu. Kayinbiraderime test yapilmis negatif cikmis ama cocuklara herhangi bir sey yapilmadi gorunur semptom olmayinca. Bayramda acik havada gorusuruz demisler de inanmamistim, yarin ciddi ciddi bulusmayi planliyorlar kayinvalidemler ve gorumcelerimle. Ben yakin zamanda bir iki kez uygun ortamda bulunmadigim icin kendi memleketime gitmeyi erteledim, taksiye binmistim taksici maskesini takmadi vs. (Cekindim uyarmaya degisik bir tipti) Annem babam zaten biri kemoterapi aliyor birinde seker tansiyon var. Bir on gun sonra gidecegiz ziyaretlrine. Brnim hic icime sinmiyor bunlarla gorusmek, bunu dusunmesi gereken ben degilim kendileri bence. Bu surecte cocuklara ya da kayinbiraderime bulasmis olabilir, 14 gun bitti diye tamamen negatif mi oldu, test mi yaptirdi da bulusmak istiyor anlamadim. Bu insanlar niye boyle ben anlamiyorum. Simdi gorusmuyorum diye de ben yine kotu olacagim, yok ariza cikardi, gelmedi, pimpirikli vs. Esim de gidelim acik havada bir sey olmaz maskeyle diyor. Ben oyle olmayacahini biluyorum, hadi bir sey yiyelim icelim denecek o maskeler hoop inecek, coluk cocuk gelse amca yenge diye uzak durup itemezsin. Ne yapmali, boyle insanlarla nasil bi iletisim kurulmali?
Görüşmeyin, insanlar öleceğine, ailenizden sevdikleriniz, siz vb, siz kötü olun.

Eşinizden size veya evdeki diğer Kişiler varsa bulaştı mı? Nelere dikkat ettiniz?
Merhaba anca gordum mesajinizi. Esim ve ben evdeydik bana bulasti mi bilmiyoruz cunku test yapmadilar bana bende semptom gostermedim hic . Esimde gostermemisti . Odasini ayirdik mecbur kalmadikca odadan cikmadi maskesiz cikmadi tuvalet banyoyu ayirdik genel olarak boyleydi yemegini kapisina birakiyordum mesela

Back
X