Herkese iyi bayramlar.. İlk kez konu aciyorum
Eltim ve sulalesi korona gecirdiler, karantina sureleri dun itibariyle doldu. Cocuklarla kayinbiraderime bulasmamis, eltim yalnizca evde ayri odada durarak gecirdi ki dune kadar da degil, iki uc gun oncesinden odasindan cikmis, aradigimda temizlik yapiyorum diyordu. Kayinbiraderime test yapilmis negatif cikmis ama cocuklara herhangi bir sey yapilmadi gorunur semptom olmayinca. Bayramda acik havada gorusuruz demisler de inanmamistim, yarin ciddi ciddi bulusmayi planliyorlar kayinvalidemler ve gorumcelerimle. Ben yakin zamanda bir iki kez uygun ortamda bulunmadigim icin kendi memleketime gitmeyi erteledim, taksiye binmistim taksici maskesini takmadi vs. (Cekindim uyarmaya degisik bir tipti) Annem babam zaten biri kemoterapi aliyor birinde seker tansiyon var. Bir on gun sonra gidecegiz ziyaretlrine. Brnim hic icime sinmiyor bunlarla gorusmek, bunu dusunmesi gereken ben degilim kendileri bence. Bu surecte cocuklara ya da kayinbiraderime bulasmis olabilir, 14 gun bitti diye tamamen negatif mi oldu, test mi yaptirdi da bulusmak istiyor anlamadim. Bu insanlar niye boyle ben anlamiyorum. Simdi gorusmuyorum diye de ben yine kotu olacagim, yok ariza cikardi, gelmedi, pimpirikli vs. Esim de gidelim acik havada bir sey olmaz maskeyle diyor. Ben oyle olmayacahini biluyorum, hadi bir sey yiyelim icelim denecek o maskeler hoop inecek, coluk cocuk gelse amca yenge diye uzak durup itemezsin. Ne yapmali, boyle insanlarla nasil bi iletisim kurulmali?