Korona sonucu

ayyy sağlıkla doğsunn.kız çocuğu candır hele biraz büyüsün sizin en iyi arkadaşınız olacakkk ama bazen de kumalar gibi kavga edeceksiniz.hazırlıklı olun
Bende tek kız çocuğuyum annemin , 3 erkek kardeşim var . Anneme çok çektirdim ergenlik safhamda babamizda biz küçükken vefat etmişti ,bayağı yoğun depresif bir ergenlik vs derken kadını çok üzdüm ve bin pişmanım her zamanda dile getiririm onunda bana bed dua diye tabir ettiği güzel duası "kızın olsun anlarsın " çok şükür darısı tüm evlat sahibi olmayı bekleyenlerin başına inşallah
giggles kız o ne surat erkekte kızda aynı ikinci bebeyi düşünür isen birde baktın kız olmuş

Di mi bi şey nasıl kokmaz diye düşünüyor insan kaybedene kadar

Koku işine alışığım aslında
Her hasta olduğumda kaybederim zaten de
Şu an zamanlama hiç uygun değil
Koku almaya ihtiyacım var
Ben en çok dil tat alamama zoruma gidiyodu birde hamileyiz ya hani covidli iken ,Allah'tan sonrasında geliyo yaaa çok zormuş cidden

kız o ne surat erkekte kızda aynı ikinci bebeyi düşünür isen birde baktın kız olmuş
Şimdiki gelinler çok fena biliyor musun
Korkuyorum
Ben en çok dil tat alamama zoruma gidiyodu birde hamileyiz ya hani covidli iken ,Allah'tan sonrasında geliyo yaaa çok zormuş cidden
O biraz işime geldi
Çok iştahlanmıştım
Zayen anlamıyorum diye faydasızları yemedim bunsayede

Şimdiki gelinler çok fena biliyor musun
Korkuyorum

O biraz işime geldi
Çok iştahlanmıştım
Zayen anlamıyorum diye faydasızları yemedim bunsayede
Ay şimdiki kvlerde öyle sen benim kv deyi gör ,eskiden çok pasif idim nişanlılıkta ve evliliğin ilk 1 senesinde ,şuan 2.5 sene oldu .. kayınvalidemi düğünde kız arkadaşımın eşi görmüş ,"kadının suratından şer akıyo,Allah mevsimbahar a yardım etsin " demişler . Ama inan cok zor bir kadın idi taki ben akıllanana, kendimi ezdirmemeyi başarana dek . Ama gelinler de haklısın hele bir dur oğlun bı büyüsün ohooo oraya gelene dek .

Neyse mecbur oğlanın yuvasının huzurunu bozacağım
Bu kadar çilenin karşılığında gelinr karşı kaybedemem

Bizim sinifta hic test yaptiran olmadi teste gidiyorlarmis aileye test yapip cocuga kucuk gerek yok deyip yapmamislar temasli saymislar.Kac kisi soyledi siniftan.Kucuk dediysem de 7.sinif bunlar.Mudur yardimcimizda ayni seyi soylwdi eger cocuk pozitif cikarsa bir sinifta 2 den fazla pozitif olunca karantinaya aliyorlar ya egitim ogretim aksamasin diye test yapmak istemiyorlar cocuklara dedi.Temasli sayilirsa karantinaya alinmiyor sinif

doğrudur testten kaçınıyorlardır.biz izole yaşadığımız halde çocuğa bulaştı .muhtemelen sınıfta vardı coronalı teste gitmeyen bir çocuk.ama bunun vebali büyük.bizler kronik hastayız eşimle.hadi bize de bulaşsaydı çocuktan?allahtan hemen teste götürdük kendimi iyi hissetmiyorum deyince ve delta varyantı çıktı .o çocukların evlerinde yaşlılar da yaşıyor kanser tedavisi falan görenler de gebeler de.nasıl bir vicdanla şüpheli çocuğu teste götürmüyorlar anlamıyorum

Cocuklara testi yapmayan devlet hastaneleri ben özel yaptirdim.Muhtemelen milli egitim bakanligi zorunlu olmadikca yapmayin dedi cunku yakalanan arkadaslarin hepsi cocuklara yaptirmak istemis.Ne dogruki bu dogru olsun memleketimizde.Ben cumartesi gunune kadar risksiz saydiklari icin markete gideyimde herseyi alayim dedim karantinam baslamadan.Ablam duyunca cok kizdi cunku kanser hastasi.Baska insansanlari nasil tehlikeye atarsin diye.Ama devlet bile dusunmuyor bunu

Geçmiş olsun. Doğum öncesi umarım geçer gider biran önce.

biz de şehir hastanesine götürdük gece.özelde geç çıkıyor test diye.hemen yaptı doktor testi muayene edince.benim de tuhafıma gitti temaslıyken istediğimiz yere gidebilecek olmamız aşılıyız diye.e hastaysam bulaştırabilirim herkese

Benim yaşadığım yerde de çocuklara ilaç verilmediği için kolay kolay test yapmıyorlar demişlerdi
Ama çocuğum yok ne kadar doğru bilmiyorum

Geçmiş olsun. Doğum öncesi umarım geçer gider biran önce.
Amin
Çok teşekkür ederim
Büyük oranda geçti zaten de karantina muhabbeyi yüzünden kontrollerim aksadı ama
İnan bana gerçekten herkese farklı muamele var
Bak karantina süresi konusunda bile herkes farklı şeyler söyledi
Oysa ki net olması lazım bence

karantina her türlü 14 gün sürüyor. 10.gün test yaptırırsanız negatif çıkarsa karantinanız bitiyor. Benim karantinadan sonra tam 1 ay pozitif çıktı ama normal hayatına devam et sorun olmaz dediler. Benimde sanırım deltaydı

Çok ilginç gerçekten
Bana da deltaysa 14 gün test bile yaptırsan bitmez demişlerdi
Yarın 10. Günüm oluyor bari test yaptırayım o zaman
Bi umut biter karantinam

Sizin o karantinayı gösteren çubuk 14 gün boyunca uygulamada durmuş muydu?

Kızım geçirdi kısa süre önce 10 günde negatif oldu ama,hes kodunda hala riskli gösterdi,aradık sağlık bakanlığını delta dediler 14 gün karantina dediler.

Kızım geçirdi kısa süre önce 10 günde negatif oldu ama,hes kodunda hala riskli gösterdi,aradık sağlık bakanlığını delta dediler 14 gün karantina dediler.
Benim hesteki çubuk nereye kayboldu acaba

Bana da 14 gün her şeyr rağmen karantina dediler
Ama bazı arkadaşlara 10 gün demişler
Aşılı aşısısz muhabbeti yapıp da
Neyse ben negatif olayım da karantina önemli değik

Benim kızımda okula gittiği için aradık sorduk,çünkü iett almıyor hesde riskli gözüküyor.Yoksa bizde çok takılmadık.

Benim kızımda okula gittiği için aradık sorduk,çünkü iett almıyor hesde riskli gözüküyor.Yoksa bizde çok takılmadık.
Hes uygulamasında takibini yapabiliyor muydunuz kızınızın?
Çocuklarda hes uygulaması oluyor mu hiç bilmiyorum da

Hes uygulamasında takibini yapabiliyor muydunuz kızınızın?
Çocuklarda hes uygulaması oluyor mu hiç bilmiyorum da
Evet var hes kodu kızım 15 yaşında.Okula gidiyor iett kullandığı için hes kodu gerekiyormuş.Gerçi heryerde lazım oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…