Korona sonucu

ikiniz de öğretmensiniz ikiniz de arkadaşımsınız yav ikiniz de geyik topiğine yazdınız.niye sizli bizli konuşuyorsunuz halaa delirtmeyin beniii
Beynime oksijen gitmiyor benim çift maskeden
Kimle ne konuştum hatırlayamıyorum

Benim çubuk işine bi fikri olan çıkmadı yalnız
Başına gelen olmamış sanırım
Hep numunelik işler beni buluyor
Başııma neler geldi sana diyemediiiiim

bana doktorum doğuramazsın sen canın tatlı derdi amann uyduruyor derdim.doğumum bayram tatiline denk geldi benim doktor antalyada güneşleniyor başka doktor girdi doğuramadım vakumla aldı bebeği .aradan 10 yıl geçti.doğum defterini hemencecik kapadımmm.bana göre değilmiş anacığımmmm

Ay yine mi bir ekşın

Benim canım tatlı değil yalan olmasın 6 kere ameliyatim var en az ameliyatta kalma saatim 3 saat ama ilkkez ayık halde kesilecegim için biraz tırsıyorum zaten bebeğim konu olmasa bunu göğüsleyemezdim de milletin ailecek gittiği operasyonlara tek başıma gittim hep ,birileri olunca heyecanlanıyorum . Benim ki sezeryan olucak canım belimde fıtık ameliyatı var ,ilk çocuğum ve neyle karsilasacagimi bilmiyorum dün gece annem kackere aradı zaten stresin tavan iyice streslendim ,bugün daha iyiyim sanki . Yarın sabah gooo

Bana da normal nasıl doğuracaksın hiçbi muayeneyi yaptıramıtorsun dedi
Ama psikoloji revaçta olan bi etken değil devletteki doktorların gözünde

Bana da normal nasıl doğuracaksın hiçbi muayeneyi yaptıramıtorsun dedi
Ama psikoloji revaçta olan bi etken değil devletteki doktorların gözünde
Ben üni de özel muayane oluyodum , hamileliğimin 3.ayinda doktor aşağıdaki hastaları doğumhane ve yatan kısmına seslemisti ameliyattan çıkıp oradaki ultrason dan daha hızlı bakması için ,neyse çıktım ki nasıl hahahaha hihihi hemşireler hemsirler hasta bakicilar gülüyo ve son gidisimdi oraya . Saygı ve hastaya ki en kritik hastaların yattığı yerdi düşük riski ,erken doğumlular filan . Ondan sonra daha gitmedim gitseydim o doktora devam eder muhtemelen orada olurdum doğumu ama zaten stresli bir sürece tabi olan hamileler birde milletin iğrenç kahkahalarıni yaşamak zorunda değil. Kaldı ki özel hastane ile üni deki doktora özel olarak ödedigim para aynı

Epidural ise güzel olur. Ayık olmaktan korkmayın. Çocuğun ağladığını duyuyorsunuz, hemşire giydirip getiriyor, size koklatıyor. Genel anestezide bunların hepsini kaçırırsınız.

Ay özel doktor güzellemesi yapmak isterdim
Ama artık hepsi şans bence
İkisinin de iyisi kötüsü varmış
Kaç milyarlarımı döktüm özel doktora
Ta kii korona olana kadar
Sonra resmen savdılar başlarından beni
Bir kenara fırlatılıp atıldım
Epidural ise güzel olur. Ayık olmaktan korkmayın. Çocuğun ağladığını duyuyorsunuz, hemşire giydirip getiriyor, size koklatıyor. Genel anestezide bunların hepsini kaçırırsınız.
Ay inşallah koku almaya başlarım doğumdan önce

He bak o koku cidden yok ben korona olduğumda gerçekten öyle bişey olduğunu anladım diyodum nasıl alamiyolaar yaaaaa ön yargı
Di mi bi şey nasıl kokmaz diye düşünüyor insan kaybedene kadar

Koku işine alışığım aslında
Her hasta olduğumda kaybederim zaten de
Şu an zamanlama hiç uygun değil
Koku almaya ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…