Beynime oksijen gitmiyor benim çift maskedenikiniz de öğretmensiniz ikiniz de arkadaşımsınız yav ikiniz de geyik topiğine yazdınız.niye sizli bizli konuşuyorsunuz halaa delirtmeyin beniii
Başııma neler geldi sana diyemediiiiim
bana doktorum doğuramazsın sen canın tatlı derdi amann uyduruyor derdim.doğumum bayram tatiline denk geldi benim doktor antalyada güneşleniyor başka doktor girdi doğuramadım vakumla aldı bebeği .aradan 10 yıl geçti.doğum defterini hemencecik kapadımmm.bana göre değilmiş anacığımmmm
Yok yok utanma hiç
Yalnız yarın doğuran sensin
Ben çok şükür ailemin yanına gelebildim koronaya rağmen
Ufak bi hamilelik travmam oluştu
Ama geçen 8 günü düşünmek istemiyorum
Sanki hiç olmamış gibi
Belki öyle hafızamdan da yok olur
Ay yine mi bir ekşınBeynime oksijen gitmiyor benim çift maskeden
Kimle ne konuştum hatırlayamıyorum
Benim çubuk işine bi fikri olan çıkmadı yalnız
Başına gelen olmamış sanırım
Hep numunelik işler beni buluyor
Başııma neler geldi sana diyemediiiiim
Benim canım tatlı değil yalan olmasınbana doktorum doğuramazsın sen canın tatlı derdi amann uyduruyor derdim.doğumum bayram tatiline denk geldi benim doktor antalyada güneşleniyor başka doktor girdi doğuramadım vakumla aldı bebeği .aradan 10 yıl geçti.doğum defterini hemencecik kapadımmm.bana göre değilmiş anacığımmmm
Bana da normal nasıl doğuracaksın hiçbi muayeneyi yaptıramıtorsun dedibana doktorum doğuramazsın sen canın tatlı derdi amann uyduruyor derdim.doğumum bayram tatiline denk geldi benim doktor antalyada güneşleniyor başka doktor girdi doğuramadım vakumla aldı bebeği .aradan 10 yıl geçti.doğum defterini hemencecik kapadımmm.bana göre değilmiş anacığımmmm
Ben üni de özel muayane oluyodum , hamileliğimin 3.ayinda doktor aşağıdaki hastaları doğumhane ve yatan kısmına seslemisti ameliyattan çıkıp oradaki ultrason dan daha hızlı bakması için ,neyse çıktım ki nasıl hahahaha hihihi hemşireler hemsirler hasta bakicilar gülüyo ve son gidisimdi oraya . Saygı ve hastaya ki en kritik hastaların yattığı yerdi düşük riski ,erken doğumlular filan . Ondan sonra daha gitmedim gitseydim o doktora devam eder muhtemelen orada olurdum doğumu ama zaten stresli bir sürece tabi olan hamileler birde milletin iğrenç kahkahalarıni yaşamak zorunda değil. Kaldı ki özel hastane ile üni deki doktora özel olarak ödedigim para aynıBana da normal nasıl doğuracaksın hiçbi muayeneyi yaptıramıtorsun dedi
Ama psikoloji revaçta olan bi etken değil devletteki doktorların gözünde
Epidural ise güzel olur. Ayık olmaktan korkmayın. Çocuğun ağladığını duyuyorsunuz, hemşire giydirip getiriyor, size koklatıyor. Genel anestezide bunların hepsini kaçırırsınız.Benim canım tatlı değil yalan olmasın6 kere ameliyatim var en az ameliyatta kalma saatim 3 saat ama ilkkez ayık halde kesilecegim için biraz tırsıyorum zaten bebeğim konu olmasa bunu göğüsleyemezdim de milletin ailecek gittiği operasyonlara tek başıma gittim hep ,birileri olunca heyecanlanıyorum . Benim ki sezeryan olucak canım belimde fıtık ameliyatı var ,ilk çocuğum ve neyle karsilasacagimi bilmiyorum dün gece annem kackere aradı zaten stresin tavan iyice streslendim ,bugün daha iyiyim sanki . Yarın sabah gooo
Doktorum spinal önerdiEpidural ise güzel olur. Ayık olmaktan korkmayın. Çocuğun ağladığını duyuyorsunuz, hemşire giydirip getiriyor, size koklatıyor. Genel anestezi de bunların hepsini kaçırırsınız.
Ben de iki defa spinal sezaryen oldum. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.Doktorum spinal önerdiinşallah herşey sorunsuz geçer bebeğime sağlıcakla kucaklarim.
Çok teşekkür ederimBen de iki defa spinal sezaryen oldum. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Ay özel doktor güzellemesi yapmak isterdimBen üni de özel muayane oluyodum , hamileliğimin 3.ayinda doktor aşağıdaki hastaları doğumhane ve yatan kısmına seslemisti ameliyattan çıkıp oradaki ultrason dan daha hızlı bakması için ,neyse çıktım ki nasıl hahahaha hihihi hemşireler hemsirler hasta bakicilar gülüyo ve son gidisimdi oraya . Saygı ve hastaya ki en kritik hastaların yattığı yerdi düşük riski ,erken doğumlular filan . Ondan sonra daha gitmedim gitseydim o doktora devam eder muhtemelen orada olurdum doğumu ama zaten stresli bir sürece tabi olan hamileler birde milletin iğrenç kahkahalarıni yaşamak zorunda değil. Kaldı ki özel hastane ile üni deki doktora özel olarak ödedigim para aynı
Ay inşallah koku almaya başlarım doğumdan önceEpidural ise güzel olur. Ayık olmaktan korkmayın. Çocuğun ağladığını duyuyorsunuz, hemşire giydirip getiriyor, size koklatıyor. Genel anestezide bunların hepsini kaçırırsınız.
cinsiyeti ne bebişin?Çok teşekkür ederim
H Heytttt be 'nın ısrarı üzerine sizi bırakıyorum.Ay inşallah koku almaya başlarım doğumdan önce
Kızcinsiyeti ne bebişin?
Bana şu an dünya kokmuyor işteH Heytttt be 'nın ısrarı üzerine sizi bırakıyorum.
İnşallah sağlıkla ve de doya doya koklarsın yavrunu. Ne güzel kokar o.
He bak o koku cidden yokBana şu an dünya kokmuyor işte
Mecbur bi gülüşü var kısmıyla devam edeceğim bu ara doğurursam
Di mi bi şey nasıl kokmaz diye düşünüyor insan kaybedene kadarHe bak o koku cidden yokben korona olduğumda gerçekten öyle bişey olduğunu anladım diyodum nasıl alamiyolaar yaaaaa ön yargı
ayyy sağlıkla doğsunn.kız çocuğu candır hele biraz büyüsün sizin en iyi arkadaşınız olacakkk ama bazen de kumalar gibi kavga edeceksiniz.hazırlıklı olun
Oğlan anaları ağlıyorayyy sağlıkla doğsunn.kız çocuğu candır hele biraz büyüsün sizin en iyi arkadaşınız olacakkk ama bazen de kumalar gibi kavga edeceksiniz.hazırlıklı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?