Korona sonucu

Oğlum delta varyantıydi 3 hafta önce 14 gün karantinada kaldı. Normal varyantisizda olsa 14 gün diye biliyorum.

Ben edicem çünkü bana çok dua eden olmuştu ama yalan yok çocukluğumdan beri aşırı duygularını heyecanla yaşayan biriyim karnemde tek olumsuz yazdiklari ogretmenlerimin su heyecanini yen ! Dün diyorum ya gece çok korktum hani yazı hatırla ikimizin peşpeşe araliklarlA nefesi kesiliyodu geceleri vay ve giggles ne anılar yaşadık 9 ay boyunca ,ne badireler atlattık özellikle biliyosun hangi konuda ve sana verdiğim deneyimler

Giggles ,topigi mahvedecem ben daha buraya yazmiyim ayıp oluyo ,millet korona yerine başka muhabbetleri okuyo.
gayet güzel gidiyor konu bence.hatta geçenlerde geçim sıkıntısı konusunda tüm hamile ve yeni anne olmuş kadınlar mama emzik bebek arabası pişik kremi konuştular.konu rayından çıkmıştı

Şimdide nur topu gibi omigron variyantımız çıkmış. Seyehattetim ve dün mesaj gelmiş 30.dan sonra ülkeye giriş yapanlar karantinaya alınacak diye , allahtan kıl payı kurtuldum

gayet güzel gidiyor konu bence.hatta geçenlerde geçim sıkıntısı konusunda tüm hamile ve yeni anne olmuş kadınlar mama emzik bebek arabası pişik kremi konuştular.konu rayından çıkmıştı
Yaaa ne bileyim biraz utandım valla diyeceksiniz covidden girmişler neyle devam etmişler diye . Giggles çok sıkıntı yaşadı son 10 gündür filan bende kendimle onun kafasını dağıtmaya calişıyorum

Ya sen ne zaman corona oldun geçmiş olsun. Bebiş gelmeden hemen iyileşirsin inşallah.

Oğlum delta varyantıydi 3 hafta önce 14 gün karantinada kaldı. Normal varyantisizda olsa 14 gün diye biliyorum.
Şurdan başlayayım cevaplamaya
Bana fa 14 gün karantina dendi ama heste karantina çubuğum kaybolunca şaşırdım biraz

test yaptırırsanız 10 gün sonra karantina bitiyor
Emin misin delta için de buna
Ben yüz kere sordum bana deltada 14 günden önce imkanı yok dediler
Yanlış bilgiyse bi test yaptırırım brn de
Zaten 4 gün geç yaptırmıştım
Ordan borçlular bana
Ben de çok tezcanlı bi insandım
Hemen her şey olsun isterdim
Şu anda da olmasın istiyorum
Hayat beni çok değiştirdi
Giggles ,topigi mahvedecem ben daha buraya yazmiyim ayıp oluyo ,millet korona yerine başka muhabbetleri okuyo.
Ay geçenki konuda herkes her şeyi yazmıştı
Bence sorun olmaz
Olursa da ben hamileyim dersin
Gerçi sadece yarına kadar hakkın var bu bahanr için
Ben de onu yazdım tam
Anında itiraz ederim
Şimdide nur topu gibi omigron variyantımız çıkmış. Seyehattetim ve dün mesaj gelmiş 30.dan sonra ülkeye giriş yapanlar karantinaya alınacak diye , allahtan kıl payı kurtuldum
Valla ben doydum koronaya şu 8 günde
Büyük konuşmak da istemiyorum
Ama benden bu kadar kusura bakmasınlar
Resmen gider ayak çilemi çektim

Yaaa ne bileyim biraz utandım valla diyeceksiniz covidden girmişler neyle devam etmişler diye . Giggles çok sıkıntı yaşadı son 10 gündür filan bende kendimle onun kafasını dağıtmaya calişıyorum
Yok yok utanma hiç
Yalnız yarın doğuran sensin
Ben çok şükür ailemin yanına gelebildim koronaya rağmen
Ufak bi hamilelik travmam oluştu
Ama geçen 8 günü düşünmek istemiyorum
Sanki hiç olmamış gibi
Belki öyle hafızamdan da yok olur
Ya sen ne zaman corona oldun geçmiş olsun. Bebiş gelmeden hemen iyileşirsin inşallah.
Ben hayatı uçlarda yaşadığımı söylemiş miydim
Doğuma ramak kala e ihtiyacım olmayan zamanda geçirmeyi seçtim
Her şey başıma evlendiğim için geldi

her şey başına evlendiğin için mi geldi?pu ha ha ha bugün de gülecek bir şey buldum çok şükür.

Kocan mı bulaştırdı? neyse iyisin demek ki neşen yerinde olduğuna göre. bebeğin antikorlu doğacak en azından, iyi tarafından bak.

Eşim de dün test sonucu aldı. O da delta. İlçe sağlık arayıp 14 gün karantinada kalacaksınız dedi. Eşim 2 doz sinovac aşı yaptırmıştı.

her şey başına evlendiğin için mi geldi?pu ha ha ha bugün de gülecek bir şey buldum çok şükür.
E öyle oldu
Hem hamilelik hem korona hepsi evlenmemle yakından ilişkili
Çünkü hiç kendimi yırtmadım hamile kalayın diye biliyorsun
Heeeepsi kocamın suçu
Kocan mı bulaştırdı? neyse iyisin demek ki neşen yerinde olduğuna göre. bebeğin antikorlu doğacak en azından, iyi tarafından bak.
Evet
Canım gezgin kocamdan bulaştı
Üstelik defalarca uyarmama rağmen
Başıma neler neler geldi de
Anlatsam roman olur yani şu an

Eşim de dün test sonucu aldı. O da delta. İlçe sağlık arayıp 14 gün karantinada kalacaksınız dedi. Eşim 2 doz sinovac aşı yaptırmıştı.
Geçmiş olsun size de
Ben de sinovac olmuştum
Hamile olmama rağmen grip givi geçiriyorum
Hatta geçirdim bence
O kadar da kötü değilmiş bence sinovacın hastalığa etkisi

Geçmiş olsun size de
Ben de sinovac olmuştum
Hamile olmama rağmen grip givi geçiriyorum
Hatta geçirdim bence
O kadar da kötü değilmiş bence sinovacın hastalığa etkisi
Teşekkür ederim. Evet eşim de biraz ağır grip gibi geçiriyor.

Roman olur giggles doğru söylüyor H Heytttt be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…