test yaptırırsanız 10 gün sonra karantina bitiyorOğlum delta varyantıydi 3 hafta önce 14 gün karantinada kaldı. Normal varyantisizda olsa 14 gün diye biliyorum.
Ben edicemÇok şey bilincr dr zor oluyor valla
Bilmeden gir çık
Çok şaaapma ya
Sana akıl veriyorum kendime kesin faydam olmayacak
İnşallah doğumda da aklıma gelir dua etmek
Ya da belki can havliyle komple dua edebilirim bilmiyorum
İkizler burcu olmak zor
Evet o var.test yaptırırsanız 10 gün sonra karantina bitiyor
gayet güzel gidiyor konu bence.hatta geçenlerde geçim sıkıntısı konusunda tüm hamile ve yeni anne olmuş kadınlar mama emzik bebek arabası pişik kremi konuştular.konu rayından çıkmıştıGiggles ,topigi mahvedecem ben daha buraya yazmiyimayıp oluyo ,millet korona yerine başka muhabbetleri okuyo.
Yaaa ne bileyim biraz utandım vallagayet güzel gidiyor konu bence.hatta geçenlerde geçim sıkıntısı konusunda tüm hamile ve yeni anne olmuş kadınlar mama emzik bebek arabası pişik kremi konuştular.konu rayından çıkmıştı
Şurdan başlayayım cevaplamayaOğlum delta varyantıydi 3 hafta önce 14 gün karantinada kaldı. Normal varyantisizda olsa 14 gün diye biliyorum.
Emin misin delta için de bunatest yaptırırsanız 10 gün sonra karantina bitiyor
Ben de çok tezcanlı bi insandımBen edicemçünkü bana çok dua eden olmuştu ama yalan yok çocukluğumdan beri aşırı duygularını heyecanla yaşayan biriyim karnemde tek olumsuz yazdiklari ogretmenlerimin su heyecanini yen ! Dün diyorum ya gece çok korktum hani yazı hatırla ikimizin peşpeşe araliklarlA nefesi kesiliyodu geceleri vay ve giggles ne anılar yaşadık 9 ay boyunca ,ne badireler atlattık özellikle biliyosun hangi konuda ve sana verdiğim deneyimler
Ay geçenki konuda herkes her şeyi yazmıştıGiggles ,topigi mahvedecem ben daha buraya yazmiyimayıp oluyo ,millet korona yerine başka muhabbetleri okuyo.
Ben de onu yazdım tamgayet güzel gidiyor konu bence.hatta geçenlerde geçim sıkıntısı konusunda tüm hamile ve yeni anne olmuş kadınlar mama emzik bebek arabası pişik kremi konuştular.konu rayından çıkmıştı
Valla ben doydum koronaya şu 8 gündeŞimdide nur topu gibi omigron variyantımız çıkmış. Seyehattetim ve dün mesaj gelmiş 30.dan sonra ülkeye giriş yapanlar karantinaya alınacak diye , allahtan kıl payı kurtuldum
Yok yok utanma hiçYaaa ne bileyim biraz utandım valladiyeceksiniz covidden girmişler neyle devam etmişler diye . Giggles çok sıkıntı yaşadı son 10 gündür filan bende kendimle onun kafasını dağıtmaya calişıyorum
Ben hayatı uçlarda yaşadığımı söylemiş miydimYa sen ne zaman corona oldungeçmiş olsun. Bebiş gelmeden hemen iyileşirsin inşallah.
her şey başına evlendiğin için mi geldi?pu ha ha ha bugün de gülecek bir şey buldum çok şükür.Yok yok utanma hiç
Yalnız yarın doğuran sensin
Ben çok şükür ailemin yanına gelebildim koronaya rağmen
Ufak bi hamilelik travmam oluştu
Ama geçen 8 günü düşünmek istemiyorum
Sanki hiç olmamış gibi
Belki öyle hafızamdan da yok olur
Ben hayatı uçlarda yaşadığımı söylemiş miydim
Doğuma ramak kala e ihtiyacım olmayan zamanda geçirmeyi seçtim
Her şey başıma evlendiğim için geldi
Kocan mı bulaştırdı?Yok yok utanma hiç
Yalnız yarın doğuran sensin
Ben çok şükür ailemin yanına gelebildim koronaya rağmen
Ufak bi hamilelik travmam oluştu
Ama geçen 8 günü düşünmek istemiyorum
Sanki hiç olmamış gibi
Belki öyle hafızamdan da yok olur
Ben hayatı uçlarda yaşadığımı söylemiş miydim
Doğuma ramak kala e ihtiyacım olmayan zamanda geçirmeyi seçtim
Her şey başıma evlendiğim için geldi
E öyle olduher şey başına evlendiğin için mi geldi?pu ha ha ha bugün de gülecek bir şey buldum çok şükür.
EvetKocan mı bulaştırdı?neyse iyisin demek ki neşen yerinde olduğuna göre. bebeğin antikorlu doğacak en azından, iyi tarafından bak.
Geçmiş olsun size deEşim de dün test sonucu aldı. O da delta. İlçe sağlık arayıp 14 gün karantinada kalacaksınız dedi. Eşim 2 doz sinovac aşı yaptırmıştı.
Teşekkür ederim. Evet eşim de biraz ağır grip gibi geçiriyor.Geçmiş olsun size de
Ben de sinovac olmuştum
Hamile olmama rağmen grip givi geçiriyorum
Hatta geçirdim bence
O kadar da kötü değilmiş bence sinovacın hastalığa etkisi
ikiniz de öğretmensiniz ikiniz de arkadaşımsınız yav ikiniz de geyik topiğine yazdınız.niye sizli bizli konuşuyorsunuz halaa delirtmeyin beniiiGeçmiş olsun bu arada. Paldır küldür konuya girdim ben de.
Roman olurE öyle oldu
Hem hamilelik hem korona hepsi evlenmemle yakından ilişkili
Çünkü hiç kendimi yırtmadım hamile kalayın diye biliyorsun
Heeeepsi kocamın suçu
Evet
Canım gezgin kocamdan bulaştı
Üstelik defalarca uyarmama rağmen
Başıma neler neler geldi de
Anlatsam roman olur yani şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?