• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona ve Evlilik

Korona yüzünden Düğün iptal olsun mu?

• Dügün zaten gereksiz, nikah yeterli

OY: 103 78,6%
  • Dügün olmazsa olmaz

OY: 28 21,4%

• Ankete Katılan
    131
Düğün olmayınca neden kötü düşünülsünki anlayamadım? Düğünler zaten yasaklandı biliyorsunuz ama illa düğün isterim diyorsan mecbur bekleyeceksin.Bu aralar kiminle konuşsam aman düğün yasağı kalkmasın çeyrek altın bu fiyat olmuşken kimseye bişey takamayız düşüncesinde insanlar.

Cevabınız için teşekkürler. Bende ayni düşünüyorum ama desteğe ihtiyacım vardı. 🥰 zaten kimseyi mutlu edemiyecegiz en azindan bu sekilde para biriktirip ev aliriz. Hem onca strese girmeyiz
Rica ederim..
Bende bekarim.
Eğer evlensem düğün yapmayacağım.
Nikâh yeterli. Belki korona geçerse sırf çekirdek aileyle bir de yemek yenir.
100 bin liraya orta üstü bir araba alınır. Ayağı yerden keser. Çocuk olunca rahat edilir.

Bu devirde iktisadi düşünmek lazım.
Her sey pahalı. Bir de maddi kıyasın sonu yok.
Kimseyle yarışmaya gerek yok.

Kendiniz mutlu olun; içinize sinsin yeter..:KK28:

Düğün olmayınca neden kötü düşünülsünki anlayamadım? Düğünler zaten yasaklandı biliyorsunuz ama illa düğün isterim diyorsan mecbur bekleyeceksin.Bu aralar kiminle konuşsam aman düğün yasağı kalkmasın çeyrek altın bu fiyat olmuşken kimseye bişey takamayız düşüncesinde insanlar.
Çok pahalı altın.. şu an çeyrek altin 623 tl olmuş..:KK35:

Sizin vasıtanızla tüm evlenecek çiftlere yazıyorum
Bu sene düğün toplantı davet hayaliniz varsa unutun
Yapın bir nikah eşinizle birlikte olun
Düğün sevişmek beraber yaşamak için engel olmamalı
Hem size bişey söyleyeyim mi düğün dediğimiz şey hep masraf sonrasında o borçları ödemek hiç kolay olmuyor

Bu mesaj burada da dursun
İyi de dugun salonuna verdiğiniz paradan kat kat fazla taki takiliyor dugunde, dugun yoksa taki takan da olmuyor. Ben dugun her türlü yapardim da korona nedeniyle ertelendi nolacak bilmiyorum.

İyi de dugun salonuna verdiğiniz paradan kat kat fazla taki takiliyor dugunde, dugun yoksa taki takan da olmuyor. Ben dugun her türlü yapardim da korona nedeniyle ertelendi nolacak bilmiyorum.
Düğün dediğim şey sadece düğün salonu değil herşeyin toplamı
Ortalama bir düğün masrafı
Bunun içinde nişanı çeyizi kınası düğünü 150 binle 200 bin ararı değişir
Bu olayı sadeleştirerek
60 70 bin arası kurtarabilirsiniz
Hangi düğünde 70 80 bin takı geliyor
70 80 bin takısı gelen düğün 400 binliraya mal olur
Ben gerek yok diyorum

Back
X