- 23 Şubat 2018
- 914
- 1.436
- 63
- Konu Sahibi KarrTanesii
Konuya ilk evlilik diye girmek nedir ki?
İkinci ,üçüncü .... diye devam.edecekmis gibi sanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorumunuza katılıyorum. O yüzden düğünleri sevmiyorum, ama kimin ne söyledigine önem veririm. Koronayla düğün yapmamak için güzel bir sebebim olduValla ben korona yokken düz nikahla evlendim. Bence kimse hakkımda herhangi bir şey düşünmedi. Düşünen de çokta umurumda. Çevremde sade nikahla evlenen çok kişi oldu. Açıkçası herhangi bir şey düşünmek için beyin hucrelerimden herhangi bir tanesini bile kullanmadım. Ama herkes benim veya çevremdeki insanlar gibi olacak diye de bir şey yok. Gelinlik hayali, düğün hayali kuran insanlar da elbette ki hayallerini gerceklestirebilir. Ama öyle bir hayal varsa şu hastalık günlerinde ertelemek daha mantıklı. Ama yok, ben hayal etmiyorum diyorsanız buyrun, tüm nikah salonları sizin.
Ayrıca düğünler bence çok sıkıcı. Nikah salonlarına doluşan ve dedikodu yapan bir sürü insan. Geleni gideni memnun etmeye çalışan gelin ve damat. "Bir guru pastaynan ve sarı golaynan bizi aç biraktula" diye söylenen teyzeler. Gelinin makyajı, saçı, başı hakkında, damat hakkında yapılan fısır fısır çekiştirmeler. Kimsenin eglenmedigi düğünler... Boşuna masraf.
Allah korusun yanlış yazdımKonuya ilk evlilik diye girmek nedir ki?
Yanlış anlamakta bir numarasınız. TebriklerSen dugunsuz evlenen birinin arkasından ne düşünüyorsun? Heralde kadınlığına kızlığına laf uzatiyorsun, kötü yakıştırmalar yapıyorsun da başkasından aynısını bekliyorsun. Ya da ikinci üçüncü evliliğinde düğün yapanı ayipliyorsun. Güzel kafa.
Merhaba,
Kafamı kurcalayan bir soru var. Şimdi bu korona tedbirleri muhtemelen uzayacak.
Bu durumda tanıdığınız biri ilk evliliğini düğünsüz yapsa kötü düşünürmüsünüz?
Bu belirsiz süreyi
- beklemek doğru mu sonucta ilk kez evleniyorsun
- yoksa zaten düğün olmasa da olur, sonuçta düğün yapıp kimseyi memnun edemezsin mi?
Temmuzda kısmetse benimde düğünüm var ama eğer yasaklamalar hala devam edecek olursa nikahımız düğünde olacaktı nikahı kıyıp kendi evime geçeceğim bu virüs illeti bittiğinde ilk fırsatı bulduğumuzda da düğünü yapacağız yani tamamen iptal etmene gerek yok ama dersen ki nikahı kıyıp evime geçtikten sonra düğünün anlamı yok o zaman iptal et.Merhaba,
Kafamı kurcalayan bir soru var. Şimdi bu korona tedbirleri muhtemelen uzayacak.
Bu durumda tanıdığınız biri ilk evliliğini düğünsüz yapsa kötü düşünürmüsünüz?
Bu belirsiz süreyi
- beklemek doğru mu sonucta ilk kez evleniyorsun
- yoksa zaten düğün olmasa da olur, sonuçta düğün yapıp kimseyi memnun edemezsin mi?