Çok buyukmus uzuldum canim basin sagolsun Allah tekrar yasatmasin ayni acıyıBen o kalp durmasını iki kez yaşadım önceki küçüktü 9.hafta ama bu sonuncusu 37. Haftada oldu.
Ben tup bebekle 3 aylik hamileyim paranoyak oldum ya bulasirsa napcam bebegim ölür bana ilac veremezler allahim cildircam galiba su donemde hamile olmak istemezdmDoğru soyluyosun canim iyice netleşti fikrim erteledim
Stres yapma canim tv de uzmanlar diyoki gebeler ve bebekler daha az etkileniyor. Allahin izniyle bisey olmaz. Misafir kabul etme sende cikma esinde dikkat etsin fazla tema etmeyin bu surecteBen tup bebekle 3 aylik hamileyim paranoyak oldum ya bulasirsa napcam bebegim ölür bana ilac veremezler allahim cildircam galiba su donemde hamile olmak istemezdm
İnşallah saglikla kucagina alirsin canim. Akşamki rakamlardan sonra vazgectim ki yasadigim sehirdede bir pozitif vaka cikti evde bile diken ustundeyim. Esler mecburen disarda napicaz bilmiyorumTedavi ile 6 haftalık ikiz gebeliğim var serum alıyorum ona bile o kadar korkuyorum ki.
Lütfen tedavinizi erteleyin aynı şehirde olanlar dahil ne kendinizi ne bebeğinizi riske atmayın.
Ben transfer olduğumda Avrupa da bu kadar yayılmamıştı ama sinyalleri geliyordu ben bile kendime kızdım öngöremedim diye.şu an başlamak çok mantıksız olur
Gecmis olsun canim. Allah yardimcimiz olsun. Bekleyecez sabırla napalim yeterki su gunler sag salim atlatilsinCanim annem rahatsizlandi gidemedim
Gitmek istedim ama iyi oldu sonra.. oda gelme simdi kizim dedim iyim ben dedi bakiyorlar bana zaten dedi.
(Asiri kotu olsaydi giderdim tabi)
Ama ucak havalimani istanbul suan benim icin guvenli degil hadi kendimi gectim aile buyuklerime gecirme fikri vs daha uürkutücü.
Birde bende transfere hazirlanmak istiyordum bu fikrisw bi sure rafa kaldirdim.
Amin canim tedbir bizden.Gecmis olsun canim. Allah yardimcimiz olsun. Bekleyecez sabırla napalim yeterki su gunler sag salim atlatilsin
Insallah atlatiriz canim. Ben sizi biyerden hatirliyomuyum acaba cikolata kistinizmi vardi sizinStres yapma canim tv de uzmanlar diyoki gebeler ve bebekler daha az etkileniyor. Allahin izniyle bisey olmaz. Misafir kabul etme sende cikma esinde dikkat etsin fazla tema etmeyin bu surecte
Şu an çok farklı bir dönem geçiriyoruz planlı operasyonlar tarihsiz ertelenmiş durumda. Bu süreçte Muhtemelen tüp bebek ünitelerine de bir düzenleme gelecektir. Kendinizi erteleme olasılığına hazırlayın.Kızlar selam ben de iki negatif aşılamadan sonra bu ay rapor çıkarıp bir sonraki ay tüp bebeğe başlıcam nasipse. Doktor rezerv azlığından dolayı belki havuz yöntemini kullanabiliriz dedi. Bu süreçte ne olur bilmiyorum ama ben sanırım ertelemek istemiyorum. Zaten hemen transfer edelim demeyecek anladığım kadarıyla en azından embriyolar dondurulmuş dursun diye düşünüyorum. Tabi doktorla görüşmedim daha haftaya gidicem rapor işiyle uğraşmaya hastaneye. Umarım hakkımızda hayırlısı olur
Şu an çok farklı bir dönem geçiriyoruz planlı operasyonlar tarihsiz ertelenmiş durumda. Bu süreçte Muhtemelen tüp bebek ünitelerine de bir düzenleme gelecektir. Kendinizi erteleme olasılığına hazırlayın.
bakıın size kendimi anlatayım. Benim üç kaybım vr sonra tedaviyle gebe kaldım doğuma tam 15 gün kala sağlıklı bebeğim öldü. Aklımı kaçırıyorum sandım ama yanılmışım. Şimdi yine tedavi sürecim başladı ama yumurta kalitesi rezerv vs vs sorunları var. Umut her zaman vardır umudunuzu asla kaybetmeyin. Güzel şeyler düşünün okuyun. Doktorunuza güvenin. Bu hayatta herkesin bir sınavı var sizin sınavınız da bu; başarıyla üstesinden geleceğinize inanın.Haklısınız bunun kararı bize kalmayabilir. Kendimi hazırlamaya çalışıyorum ama psikolojim iyiden iyiye bozuldu. Sanki hiç tedaviye başlayamayacağım ya da hiç çocuğum olmayacak gibi hissediyorum. Aranızda böyle hisseden var mı? Bu durumla nasıl başediyorsunuz?
bakıın size kendimi anlatayım. Benim üç kaybım vr sonra tedaviyle gebe kaldım doğuma tam 15 gün kala sağlıklı bebeğim öldü. Aklımı kaçırıyorum sandım ama yanılmışım. Şimdi yine tedavi sürecim başladı ama yumurta kalitesi rezerv vs vs sorunları var. Umut her zaman vardır umudunuzu asla kaybetmeyin. Güzel şeyler düşünün okuyun. Doktorunuza güvenin. Bu hayatta herkesin bir sınavı var sizin sınavınız da bu; başarıyla üstesinden geleceğinize inanın.
Evet vardi canim baska konularda okumussundur illakiInsallah atlatiriz canim. Ben sizi biyerden hatirliyomuyum acaba cikolata kistinizmi vardi sizin
Bende baslarda ertelemek istemiyordum fakat durum gittikce kotulesiyor kim bilir bu aksam vaka sayisi kaca katliycak e bu gidisatta en az 1 ay katlanarak artacağı ortada. Olasi gebelik durumunda nekadar korunabilecegiz. Onumuzu goremedigim icin vazgectim simdilik. Hastane ortamlari daha buyuk tehditKızlar selam ben de iki negatif aşılamadan sonra bu ay rapor çıkarıp bir sonraki ay tüp bebeğe başlıcam nasipse. Doktor rezerv azlığından dolayı belki havuz yöntemini kullanabiliriz dedi. Bu süreçte ne olur bilmiyorum ama ben sanırım ertelemek istemiyorum. Zaten hemen transfer edelim demeyecek anladığım kadarıyla en azından embriyolar dondurulmuş dursun diye düşünüyorum. Tabi doktorla görüşmedim daha haftaya gidicem rapor işiyle uğraşmaya hastaneye. Umarım hakkımızda hayırlısı olur
İnşallah canimherşerde bir hayır vardır
kimbilir belkide tedavisiz hamıle kalacaksın
Zaman zaman o hissi yasiyorum kendi kendime Allahin bir bildigi vardir demekki bizim icin hayirli olan dogru zaman gelmemis daha diyorum biraz maneviyata yukleniyorum ancak bu sekilde basedebiliyorumHaklısınız bunun kararı bize kalmayabilir. Kendimi hazırlamaya çalışıyorum ama psikolojim iyiden iyiye bozuldu. Sanki hiç tedaviye başlayamayacağım ya da hiç çocuğum olmayacak gibi hissediyorum. Aranızda böyle hisseden var mı? Bu durumla nasıl başediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?