Korona ve tedavi erteleme fikir verin lütfen 🙇

Tedavi ile 6 haftalık ikiz gebeliğim var serum alıyorum ona bile o kadar korkuyorum ki.
Lütfen tedavinizi erteleyin aynı şehirde olanlar dahil ne kendinizi ne bebeğinizi riske atmayın.
Ben transfer olduğumda Avrupa da bu kadar yayılmamıştı ama sinyalleri geliyordu ben bile kendime kızdım öngöremedim diye.şu an başlamak çok mantıksız olur

Ben tup bebekle 3 aylik hamileyim paranoyak oldum ya bulasirsa napcam bebegim ölür bana ilac veremezler allahim cildircam galiba su donemde hamile olmak istemezdm
Stres yapma canim tv de uzmanlar diyoki gebeler ve bebekler daha az etkileniyor. Allahin izniyle bisey olmaz. Misafir kabul etme sende cikma esinde dikkat etsin fazla tema etmeyin bu surecte

İnşallah saglikla kucagina alirsin canim. Akşamki rakamlardan sonra vazgectim ki yasadigim sehirdede bir pozitif vaka cikti evde bile diken ustundeyim. Esler mecburen disarda napicaz bilmiyorum

Canim annem rahatsizlandi gidemedim
Gitmek istedim ama iyi oldu sonra.. oda gelme simdi kizim dedim iyim ben dedi bakiyorlar bana zaten dedi.
(Asiri kotu olsaydi giderdim tabi)
Ama ucak havalimani istanbul suan benim icin guvenli degil hadi kendimi gectim aile buyuklerime gecirme fikri vs daha uürkutücü.
Birde bende transfere hazirlanmak istiyordum bu fikrisw bi sure rafa kaldirdim.

Gecmis olsun canim. Allah yardimcimiz olsun. Bekleyecez sabırla napalim yeterki su gunler sag salim atlatilsin

Reactions: H M
Stres yapma canim tv de uzmanlar diyoki gebeler ve bebekler daha az etkileniyor. Allahin izniyle bisey olmaz. Misafir kabul etme sende cikma esinde dikkat etsin fazla tema etmeyin bu surecte
Insallah atlatiriz canim. Ben sizi biyerden hatirliyomuyum acaba cikolata kistinizmi vardi sizin

Kızlar selam ben de iki negatif aşılamadan sonra bu ay rapor çıkarıp bir sonraki ay tüp bebeğe başlıcam nasipse. Doktor rezerv azlığından dolayı belki havuz yöntemini kullanabiliriz dedi. Bu süreçte ne olur bilmiyorum ama ben sanırım ertelemek istemiyorum. Zaten hemen transfer edelim demeyecek anladığım kadarıyla en azından embriyolar dondurulmuş dursun diye düşünüyorum. Tabi doktorla görüşmedim daha haftaya gidicem rapor işiyle uğraşmaya hastaneye. Umarım hakkımızda hayırlısı olur

merhaba,

ben de sgk raporumu bekleyeceğim..yetişmezse bu ay doktora söyleyip bidahaki ay deneyeceğim..ama şuanda da en büyük sorun bence corona görünüyor..yani bu şartlarda zaten nasıl olacak ki tüp bebek? doktorlar erteler mi bilemiyorum..bu ayın 28inde doktora gidip başlıcaktık ama şartlar maalesef şuan uygun değil ..o zaman kadar raporum da çıkar hem..şu rapor işinde de 40 yaş altı olması çok kötü.. yani zaten zor olan 40 yaş üstü gebelik ..ne saçma bir zihniyettir bu ..

Şu an çok farklı bir dönem geçiriyoruz planlı operasyonlar tarihsiz ertelenmiş durumda. Bu süreçte Muhtemelen tüp bebek ünitelerine de bir düzenleme gelecektir. Kendinizi erteleme olasılığına hazırlayın.

Haklısınız bunun kararı bize kalmayabilir. Kendimi hazırlamaya çalışıyorum ama psikolojim iyiden iyiye bozuldu. Sanki hiç tedaviye başlayamayacağım ya da hiç çocuğum olmayacak gibi hissediyorum. Aranızda böyle hisseden var mı? Bu durumla nasıl başediyorsunuz?

bakıın size kendimi anlatayım. Benim üç kaybım vr sonra tedaviyle gebe kaldım doğuma tam 15 gün kala sağlıklı bebeğim öldü. Aklımı kaçırıyorum sandım ama yanılmışım. Şimdi yine tedavi sürecim başladı ama yumurta kalitesi rezerv vs vs sorunları var. Umut her zaman vardır umudunuzu asla kaybetmeyin. Güzel şeyler düşünün okuyun. Doktorunuza güvenin. Bu hayatta herkesin bir sınavı var sizin sınavınız da bu; başarıyla üstesinden geleceğinize inanın.

Başınız sağolsun, çok üzüldüm yaşadıklarınıza.umarım her şey gönlünüzce olur. Güçlü olmak, güçlü kalabilmek bazı zamanlarda zorlaşıyor. Desteğiniz için teşekkür ederim. Sanırım asıl mesele inanç ve umudunu kesmeme. Tabi bir parça da gerçekçi olma. Bende onun ayarı yok ya karamsarlığa varacak kadar gerçekçi oluyorum ya da polyanna gibi umutlu, mutlu.

Bende baslarda ertelemek istemiyordum fakat durum gittikce kotulesiyor kim bilir bu aksam vaka sayisi kaca katliycak e bu gidisatta en az 1 ay katlanarak artacağı ortada. Olasi gebelik durumunda nekadar korunabilecegiz. Onumuzu goremedigim icin vazgectim simdilik. Hastane ortamlari daha buyuk tehdit

Zaman zaman o hissi yasiyorum kendi kendime Allahin bir bildigi vardir demekki bizim icin hayirli olan dogru zaman gelmemis daha diyorum biraz maneviyata yukleniyorum ancak bu sekilde basedebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…