- 15 Mart 2019
- 2.138
- 2.652
- 133
Bnmde vardi tup bebekle hamile kaldim simdi bi ara cok takmistim kafama hatta size mesaj bile attm diye hatirliyrm hamile kaldinizmi diye gecen senelerde falan :)Evet vardi canim baska konularda okumussundur illaki
Doğru söylüyorsunuz, benim korkum da bu yönde. Çin'de kaç aydır uğraşıyorlar daha yeni kurtulabildiler. Olası gebelik durumunu düşünürken bir de olmayası gebelik durumunu düşünüp kendimi daralmış hissediyorum. Hakkımızda hayırlısı.Bende baslarda ertelemek istemiyordum fakat durum gittikce kotulesiyor kim bilir bu aksam vaka sayisi kaca katliycak e bu gidisatta en az 1 ay katlanarak artacağı ortada. Olasi gebelik durumunda nekadar korunabilecegiz. Onumuzu goremedigim icin vazgectim simdilik. Hastane ortamlari daha buyuk tehdit
Teşekkür ederim cevap için.. Evet ben de korkuyorum ondan.. Ben ara beklemek istiyordum zaten ama ya geç kalırsam, eşim benim yüzümden baba olamazsa, vicdanım rahatlasın diye gittim apar topar.. Ama çok da mantıklı olmayacak sanırım ısrar etmek.. Bunda da vardır bir hayır belki de deyip kabullenmem lazım sanırım...Erteleyin. Baslasaniz bile yarim kalma ihtimaali yuksek. İki hafta içinde vaka sayisi 5 binleri bulacak ve bu iyi ihtimal. Rabbim korusun hepimizi meemleketimizi. Karar sizin tabi ama su durumda acil duurumlar disinda hastaneye bile almicaklar yakinda
O kadar iyi anliyorum ki seni canim. Onceligimiz kendi saglimiz olmali. Eger bize bise olursa ben fikrini kenara birakip kendimi derdimize dusecez. Evet bende bi iki gün oncesine kadar basliyim tedaviye diyodum fakat akşamki gelişmeler fikrimi degistirdi. Bu sayilar binlere ulaşacak belkide en sagliklisi ertelemekMerhaba kızlar.. Sormayın benim derdim de aynı.. 2 negatif aşılamada sonra tüp bebeğe ikna oldum. Başka bir şehirden Kayseri ye geldik dün. 2 farklı ve hastane ile görüştükten sonra birine karar verebildim zoraki.. Adetim in 3.günü idi.. İlaçları aldım ilk iğneleri yaptım ama bugün yapamıyorum.. Sokağa çıkma yasağı gelirse hastaneye de gidemem tedavi yarım kalır. Niye tereddütteyim? 33 yaşındayım.. Doktorlar rezervi çok az belki bunlar son yumurtaların olabilir dediler.. Eşim yaza kadar erteleyelim hiçbişi senin sağlığından önemli değil diyor. İlaçları dolaba koydum bekliyorlar.. Kafayı yemek üzereyim lütfen akıl verin..
Canim sen kaç yaşındasın? Benimki gibi bir durum var mı? Rezerv azlığı? Bana panik yaptırıyorlar.. Doktorlara ne kadar güvenmek gerekli ondan da emin değilim gerçiO kadar iyi anliyorum ki seni canim. Onceligimiz kendi saglimiz olmali. Eger bize bise olursa ben fikrini kenara birakip kendimi derdimize dusecez. Evet bende bi iki gün oncesine kadar basliyim tedaviye diyodum fakat akşamki gelişmeler fikrimi degistirdi. Bu sayilar binlere ulaşacak belkide en sagliklisi ertelemek
Şuan ertelemeniz en doğru olan hem sizin hem de halk sağlığı için. Zaten eğer herkes şu evde kal çağrısına uysa virüs durumu çok çabuk atlatılır. Sizi anlıyorum her ay önemli . Bekleyiş içinde geçen her ay bir yıl gibi. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle mesleğinizi size nasip eder inşallahHanimlar merhaba cok kararsizim fikirleriniz önemli. Önümüzdeki 1 hafta içerisinde istanbula bi klinige gorusmeye gitmeyi planliyordum. Sonrasinda bu ay sonu gbi adetimle tedaviye baslarim diye dusunuyordum. Oncesinde 2 gebelik kaybim var 5 yildir ugrasiyorum. Ülkede yasanan son gelişmelerden sonra birakin hastaneye gitmeyi evden cikmak dahi istemiyorum. Eger gitmezsem eşimin isinden dolayi ramazan sonrasina bi ihtimal yaz sonuna kalabilirim. Gidersem durum ortada acil durumlar disinda hastane islerini erteleyin diyorlar. Belkide ilerleyen gunlerde durum kotulesecek sokaga cikma yasağı gelecek gunlerdir kafa patlatiyorum bi tamam ertele diyorum bi erteleme diyorum. Acilen bi karar vermem lazim. Yorumlarinizi bekliyorum
29 yasimdayim çevreyi dinleme bu surecte. Ertelenebilecek saglik sorunlarını erteleyin diyorlar. Bilim kurulu üyesi aciklama yapmis var sayisi 5 bini bulabilir diye. Durum bukadar kotuye giderken bu konular askıya alinir gbi geliyorCanim sen kaç yaşındasın? Benimki gibi bir durum var mı? Rezerv azlığı? Bana panik yaptırıyorlar.. Doktorlara ne kadar güvenmek gerekli ondan da emin değilim gerçi
Ben de o ihtimalden korkuyorum.. Sonuçta çok acil bişi değil ayrıca hastaneye gittiğinde hem senin hem de bebeğin virüs kapma ihtimali var.. Yaşadığın stres ve kaygı da cabası.. Off tam ikna olmuştum ki şansıma bak29 yasimdayim çevreyi dinleme bu surecte. Ertelenebilecek saglik sorunlarını erteleyin diyorlar. Bilim kurulu üyesi aciklama yapmis var sayisi 5 bini bulabilir diye. Durum bukadar kotuye giderken bu konular askıya alinir gbi geliyor
Erteleyin mutlaka. Tedaviye başlasanız bile yarım kalabilir. Acil durumlar hariç hasta bakılmayacak birkaç güneHanimlar merhaba cok kararsizim fikirleriniz önemli. Önümüzdeki 1 hafta içerisinde istanbula bi klinige gorusmeye gitmeyi planliyordum. Sonrasinda bu ay sonu gbi adetimle tedaviye baslarim diye dusunuyordum. Oncesinde 2 gebelik kaybim var 5 yildir ugrasiyorum. Ülkede yasanan son gelişmelerden sonra birakin hastaneye gitmeyi evden cikmak dahi istemiyorum. Eger gitmezsem eşimin isinden dolayi ramazan sonrasina bi ihtimal yaz sonuna kalabilirim. Gidersem durum ortada acil durumlar disinda hastane islerini erteleyin diyorlar. Belkide ilerleyen gunlerde durum kotulesecek sokaga cikma yasağı gelecek gunlerdir kafa patlatiyorum bi tamam ertele diyorum bi erteleme diyorum. Acilen bi karar vermem lazim. Yorumlarinizi bekliyorum
Amin canım inşallahŞuan ertelemeniz en doğru olan hem sizin hem de halk sağlığı için. Zaten eğer herkes şu evde kal çağrısına uysa virüs durumu çok çabuk atlatılır. Sizi anlıyorum her ay önemli . Bekleyiş içinde geçen her ay bir yıl gibi. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle mesleğinizi size nasip eder inşallah
Siz bilirsiniz yine de ama erteleyin bence. Bu süreç ne kadar sürecek belli değil. Allah korusun yani. Hamilelik güzel ama gerçekten zor bir süreç. Yine de siz bilirsiniz. Her şey gönlünüzce olsun. İlla gitmek isterseniz kendiözel aracınız la gidip gelirsiniz. Vs vsHanimlar merhaba cok kararsizim fikirleriniz önemli. Önümüzdeki 1 hafta içerisinde istanbula bi klinige gorusmeye gitmeyi planliyordum. Sonrasinda bu ay sonu gbi adetimle tedaviye baslarim diye dusunuyordum. Oncesinde 2 gebelik kaybim var 5 yildir ugrasiyorum. Ülkede yasanan son gelişmelerden sonra birakin hastaneye gitmeyi evden cikmak dahi istemiyorum. Eger gitmezsem eşimin isinden dolayi ramazan sonrasina bi ihtimal yaz sonuna kalabilirim. Gidersem durum ortada acil durumlar disinda hastane islerini erteleyin diyorlar. Belkide ilerleyen gunlerde durum kotulesecek sokaga cikma yasağı gelecek gunlerdir kafa patlatiyorum bi tamam ertele diyorum bi erteleme diyorum. Acilen bi karar vermem lazim. Yorumlarinizi bekliyorum
Son gelişmelerden sonra iptal ettim canim cok sagol mesajin icinSiz bilirsiniz yine de ama erteleyin bence. Bu süreç ne kadar sürecek belli değil. Allah korusun yani. Hamilelik güzel ama gerçekten zor bir süreç. Yine de siz bilirsiniz. Her şey gönlünüzce olsun. İlla gitmek isterseniz kendiözel aracınız la gidip gelirsiniz. Vs vs
Bende oyle dusunuyorum artik erteledim canim ulkece baya zor durumdayız dedigin gbi acil durumlar disinda hastanelere gelmeyin diyorlarErteleyin mutlaka. Tedaviye başlasanız bile yarım kalabilir. Acil durumlar hariç hasta bakılmayacak birkaç güne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?