• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona zamanı sınav görevi...🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte artık alışmanız gerekir yoksa bu şekilde buraya gelip konu açmak şımarıklığa giriyor biraz .Benim eşim ilk günden beri Hergun işe gidiyor ,bizler napalım ?lütfen bu kadar duyarsız olmayın
Dört sınav onayladım daha ne yapabilirim

Bakanın açıklamalarına göre mesafe ayarlanırsa öğrenciler maskesiz sınava girebilecek, fakat gözetmenlerin böyle bir şansı yok. Ben normal zamanlarda da sınav görevlerine hele ösym görevlerine asla başvurmuyorum. Çünkü prosedürü çok ağır bir sınav. En ufak hatada ciddi soruşturma getirilebiliyor.
Burada bilmeyeler bi zahmet göreve gidin diyor da, sınavda poşeti azıcık kaydırmak bile gözetmen için soruşturma sebebi.
Dediğim gibi ben normalde de başvurmuyorum. Şuan hamile oldugu icin zaten başvurmuyorum. Resen çıkarsa da hamilelik raporu ile iptal ettirmeyi düşünüyorum.
Gozetmenlerin böyle bir şansi yok derken ?

İdari izni gerektirecek sağlık problemi bulunmayan çoğu kamu personeli halen görevinin başında. Ben de onlardan biriyim. Kimseden bir şikayet duymadım. Öğretmenlerin şu yazdıklarını okuyunca gerçekten şaşırıyorum... Ya biz can değiliz ya sizin canınız çok kıymetli 😑
Okulu açtılar da biz mi gitmedik,zorunlu goreve herkes gider

zaten bir sekilde normallesme surecine girilecek,

nereye kadar evlerde oturmaya devam edecegiz ki.

kronik hastaniz varsa belki o noktada mudurunuzle konusabilirsiniz, onun disinda bence sikinti edeceginiz bir sey yok
Ben resen görev alanlardan değilim ,gönüllü istedim ve cikti.,gideceğim inşallah.Bebegim var ondan stres yaptım kimse istemiyor iken ben niye atladim acaba diye

Merhabalar, ben öğretmenim başvurduğum bütün sınavlarda görev verildi onayladım.Sinava çok başvuru olmuyor sanırım ki sürekli başvuru süresi uzatılıyor, malum korona yoğunluğunda 3.sirada olan ildeyim.İdarecimiz de bize ben son sınava basvurduktan sonra,sınavlara başvuru yapmanızı rica ediyorum çok eksik var diye yazınca bir ben miydim akıllı diye canim çok sıkıldı pişman oldum 🙄 yüz siperliği sipariş ettim sırf sınav icin.Aranizda var mı benim gibi 🤦🏻‍♀️
Sınava biz de gireceğiz ama sizin gibi olmak için bence boşuna sıkıntı ediyorsunuz sonuçta herkes görevli oluyor .Benim eşim polis memuru öyleyse o da desin ben hastane de yatan hastaların refakatçilerini beklemek zorunda değilim kabul etmeyeyim.Herkes sıkıntıda her şekilde elimizi taşın altına koyalım bence . En çok da doktor hemşire ne yapsın arkadaşımın abisi başka ev tutmuş kalıyor belki bulaşır aileme geçmesin diye onlar hasta olduklarını bildikleri halde uzak duramıyorlar ki biz duralım.🤷‍♀️

Şimdi arkadaşlar şöyle bir sıkıntı oluşmuş burada : sanki bana resen görevler çıkmış da ben isyan ediyormusum gibi..hayır konumu iyice okuyun yorumlara bakarak yorum yapmayın.5 sınav istedim 4 u çıktı onayladım biri iadede bekliyor hatta şu an çıkmış bile olabilir.600 u aşkın kişinin eksik olması kendimi sorgulamama sebep oldu,kim olsa aynısını düşünür.yorumlariniz için yine de teşekkürler

Kas yaparken göz çıkarmayın.
Siz riskli bi durumdasınız.lutfen önce çocukların sağlığını düşünün ve sınava gitmeyin.
gitsem suç gitmesem suç :KK53: zaten o yuzden iptal etmiştim, zaten okullar da o yuzden kapalı, ögretmenlerin saglığı ve keyfi icin degil yani bu durum, şimdi gitmiyorum diye suçlu oldum, gidicem valla, 500 vereceklermiş iyi para, yok zaten bi belirtim filan,bari takdir edileyim

gitsem suç gitmesem suç :KK53: zaten o yuzden iptal etmiştim, zaten okullar da o yuzden kapalı, ögretmenlerin saglığı ve keyfi icin degil yani bu durum, şimdi gitmiyorum diye suçlu oldum, gidicem valla, 500 vereceklermiş iyi para, yok zaten bi belirtim filan,bari takdir edileyim
Bu arada 500 değil hiçbir oturum 3 sınavı toplasak ancak o kadar eder ☺️

Şimdi arkadaşlar şöyle bir sıkıntı oluşmuş burada : sanki bana resen görevler çıkmış da ben isyan ediyormusum gibi..hayır konumu iyice okuyun yorumlara bakarak yorum yapmayın.5 sınav istedim 4 u çıktı onayladım biri iadede bekliyor hatta şu an çıkmış bile olabilir.600 u aşkın kişinin eksik olması kendimi sorgulamama sebep oldu,kim olsa aynısını düşünür.yorumlariniz için yine de teşekkürler
Evet ben dahil sınava gitmek istemeyen hocalara eleştiri de bulunduk. Ama siz öyle düsünmeyin evet riskli haklısınız ama bi siz değilsiniz. Binlerce öğrenci var şuan istemeye istemeye sinava giricekler. Yeterli öğretmen olmadığı için de mecburen zorunlu gorevlendirme yapılacaktır.

Görev gönüllülük esasıdır. Zorunluluk değildir. Yani öğretmenlerin asli görevi sınava girmek değildir. Diğer kademelerdeki memurlar da (öğretmenlik hariç) sınavda görev alabilir. Bu yanlışlığı düzeltmek istedim.

Aa normal memurlar da mı görev alabiliyor sınavlarda? Bilmiyordum.

Aa normal memurlar da mı görev alabiliyor sınavlarda? Bilmiyordum.

Süreö nasıl işliyor bilmiyorum. Yanlış yönlendirmeyeyim. Normalde alıyorlar, denk geldik. Ama hiyerarşi üniversite prof, doçent, dr öğr üyesi, öğr gör, ar gör ve sonrasında müdür, mdr yrdm ve öğretmen olarak devam ediyor. İhtiyaç karşılandığı için sonrakilere görev pek kalmıyor.

ben de ogretmenim, coronalı hasta baktığım için iptal etmiştim sinavı, ama insanlarin böyle düşuneceği hiç aklima gelmemişti...bugün sondu başvuru, alayim bari, para da lazım zaten
Tamamen manipüle amaclı olarak bu mesajı yazdığınızi düşünüyorum. Öğretmen misiniz bilmiyorum ama bu kafayla öğretmenlik yapmayın bence.

Tamam gönüllü olmuşsunuz anladık ama sonrasında yok enayi miyim yok siper aldım bu sınav için diye yakınırsanız kimse size gönüllü muamelesi yapmaz. Bir de kıymetimiz anlaşılır yazmışsınız yaa. Savaşa gidecek asker bulunamadı sanki. Derdinizi ben enayi miyim diye değil de şartları uygun olan öğretmenlerin bu zor günde gözetmen olmaktan kaçması olarak ifade etseniz tepki görmezdiniz.

benim oğlan girecek lgs ye bizim çocuklarımız ne yapsın..
pencereleri açarsınız.
maskeyle sınava girecekler benim ki gözlüklü evde deneme yapıyoruz maskeyle buğu yapıyor gözlükler :kızgın:
Allah yardımcınız olsun öncelikle. Yanlış bilmiyorsam sınav esnasında maske takmak zorunda değil çocuklar. Umarım doğrudur yani

Evet ben dahil sınava gitmek istemeyen hocalara eleştiri de bulunduk. Ama siz öyle düsünmeyin evet riskli haklısınız ama bi siz değilsiniz. Binlerce öğrenci var şuan istemeye istemeye sinava giricekler. Yeterli öğretmen olmadığı için de mecburen zorunlu gorevlendirme yapılacaktır.
Öğretmenler görev alır yani sinav görevleri için illa birileri görevlendirilir. Normal zamanda kışın ve bahar aylarında yapılan sınavlar ünilerdeki hocalardan biz öğretmenlere sıra gelmiyordu. Yani en son üniversite sınavında sanırım dört beş sene önce görev aldım. Meb'in sınavları da aynı şekilde çok zor çıkıyordu görev. Şimdi bu şartlar olunca kimse görev almayıp öğretmenler re'sen görevlendiriliyorsa işte o noktada da sitem etme hakkımız olmalı. Ben basvurdum yine de üstüme düşen görevi yaptım gerisi bakalım.

Merhabalar, ben öğretmenim başvurduğum bütün sınavlarda görev verildi onayladım.Sinava çok başvuru olmuyor sanırım ki sürekli başvuru süresi uzatılıyor, malum korona yoğunluğunda 3.sirada olan ildeyim.İdarecimiz de bize ben son sınava basvurduktan sonra,sınavlara başvuru yapmanızı rica ediyorum çok eksik var diye yazınca bir ben miydim akıllı diye canim çok sıkıldı pişman oldum 🙄 yüz siperliği sipariş ettim sırf sınav icin.Aranizda var mı benim gibi 🤦🏻‍♀️
Bizim ilçede de reesen görevlendirme olacakmış, inşallah çıkmaz diye dua ediyorum. Allah yardımcınız olsun, önlemler illakı alınacaktır ama ben biraz pinpirikliyim o yuzden istemedim

ne manipulasyonu hanfendi, haddinizi bilin lütfen kimin öğretmenlik yapacağına siz mi karar veriyorsunuz? canim burnumda zaten
Ben karar vermiyorum malesef. Koronalı hastam var deyip görev alayım o zaman demek üstüne tam korumalı siperligim yok çocuklara bulaşır mi demek üstüne para gerek demek.
Manipülasyon değilse fikirsizlik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X