- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
- Konu Sahibi kivircikpin
-
Haftada 1 gelen çalışanına sigorta yapmayan arkadaşımı şikayet edip 50 bin tl aldı kadın. Başka iş arayacağını sanmıyorumDeğerlendirmeme bağlı değil elbtte. Ancak evin hanımını mahkemeye vermiş çalışanı evine kim alır... eve yardımcı alıyor musunuz bilmiyorum ama Anadoluda bu işler tavsiye ile yürüyor. Siz uygun bulmasanız da gerçek bu
Kim alır biliyor musunuz, vicdani olan, hak geçmesin isteyen dürüst bir insan alır.Değerlendirmeme bağlı değil elbtte. Ancak evin hanımını mahkemeye vermiş çalışanı evine kim alır... eve yardımcı alıyor musunuz bilmiyorum ama Anadoluda bu işler tavsiye ile yürüyor. Siz uygun bulmasanız da gerçek bu
Elli binle ömür mü geçirecekHaftada 1 gelen çalışanına sigorta yapmayan arkadaşımı şikayet edip 50 bin tl aldı kadın. Başka iş arayacağını sanmıyorum
Yok geçim saglamiyormus bakıcısı, can sıkıntısından ise gidiyormuş, öyle bir yorum okumuştumBakıcım var şu an ben evdeyim ama yine de parasını tam yatıracağım. Kriterleri sağladığıma göre yorum yapmaya hak kazandım sanırım. Konuyu öğretmen düşmanlığına nasıl çektiniz hayret ettim. Öğretmen olmanızın tek ilgisi devletin size bu süre zarfında işe gitmeseniz de para verecek olması. Eğer özel sektör çalışanı olsaydınız, ücretsiz izin verseydi size şirketiniz geçiminizi sağlayabilmeniz adına parada kesinti yapmanızı yazabilirdim ama öyle bir durum söz konusu değil. Siz çalışın veya çalışmayın paranız tam yatacakken bakıcı çalışmıyor parasını eksik yatırayım mı diye düşünmeniz doğru değil. Sizden gelecek para ile geçimini sağlıyor bakıcınız.
Sizin cevrenizde yok galiba boyle insanlar. Tam gun işe gidemiyor cunku okul cağında çocukları var benim çalışma saatlerim ona çok uygun. Ayrıca evet çok ihtiyacı yok bunu bana kendisi söyledi evde kalmak istemiyorum bakmak istiyorum diye. Anlayamadınız sanırım hala ama ben de suç böyle bir insana hala laf anlatıyorum.Yok geçim saglamiyormus bakıcısı, can sıkıntısından ise gidiyormuş, öyle bir yorum okumuştum
Sizin cevrenizde yok galiba boyle insanlar. Tam gun işe gidemiyor cunku okul cağında çocukları var benim çalışma saatlerim ona çok uygun. Ayrıca evet çok ihtiyacı yok bunu bana kendisi söyledi evde kalmak istemiyorum bakmak istiyorum diye. Anlayamadınız sanırım hala ama ben de suç böyle bir insana hala laf anlatıyorum.
Kim diyor bunu?Işçilerin maaşı %60 kadar devlet tarafından verilecekmiş.
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.Mune ben ne yapacağıma karar verdim konumu kapatabilir mısın?)£
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?