- 7 Kasım 2015
- 298
- 517
- 103
- Konu Sahibi kivircikpin
-
Bu aydan sonra konuşursunuz.Bu ay kesilmiyor ama bundan sonra nasıl olur bilmiyorum.
Bu ay kesilmiyor ama gelecek ay nasıl olur bilmiyorum.siz nasıl alacaksınız maaşınızı?
Bu ay kesilmiyor ama gelecek ay nasıl olur bilmiyorum.
Cocugumu canimi emanet ediyorum sağolsun ona çok güveniyorum. Hakkını yemek hiç istemiyorum.Sömestr da bayramlarda hiç bir şekilde kesinti yapmıyorum ama bu extrem bir durum olduğu için kararsız kaldım.Valla helal olsun bazı insanlar hesap yapıp gün gün ona göre verir ama siz tam ücret ödemişsiniz ne güzel birde ilerisini düşünüyorsunuz
Hiç vermemeyi ben de düşünmüyorum teşekkür ederim.Siz tam ücret alacaksanız ona da vermelisiniz ya da en azından konuşulabilir bir kısmını verebilirsiniz. Hiç vermemek olmaz bence çünkü zorunlu bir durum ve başka işe girmeden sizi bekleyecek.
Aslında o tatillerde falan hep kesmemi söyler ama ben kesmem. Bu tatilde de tamamını istemez diye düşünüyorum ama ben vicdan azabı çeker miyim kalbini kırar mıyım diye cekiniyorum.Biraz sizin maaşınızı nasıl aldığınıza biraz da bakıcıyı gözden çıkarıp çıkaramayacağınıza bağlı aslında. Sonuçta herkes para için çalışıyor. Maaşını tam alamadığında başka bir aileye geçerse sıkıntı yaşamayacaksanız daha düşük bir ücret teklif edebilirsiniz.
Maaşı tam alacağız o kesin ama ek ders biraz muamma. Yarısını versem yeterli olur sanırım.Memurun maasi yatar hocam. Ek dersi alamayiz belki ama. Bakiciya da bir kismini vermek mantikli. Seneye gene lazim olur belki. Guvenilir bakici bulmak da zor
Bence gelip çocuğa bakmak için emek sarfetmediginden biraz kesinti yapabilirsiniz ama hiç vermemek asla olmaz. Sonuçta bu zorunlu bir süreç ve sizin maaşınız veriliyor.Cocugumu canimi emanet ediyorum sağolsun ona çok güveniyorum. Hakkını yemek hiç istemiyorum.Sömestr da bayramlarda hiç bir şekilde kesinti yapmıyorum ama bu extrem bir durum olduğu için kararsız kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?