Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Para koymuyor millete çok. Aslında bu şekilde yakalananı sağlık sisteminde en son sıraya atacaksın. Mesela yoğun bakımda 1 kişilik yer kaldıysa bunu almayacaksın. Bakacaksın sistemde cezası varsa en sonda beklesin sırasını. Kendi etti kendi buldu çünkü. İş yerinden, otobüsten mecbur kapanları öne geçireceksin.
zaten bu cezalar eminimki affediliyordur, kimsenin birşey ödediğini sanmıyorum. şu an değilse de nasılsa ödemezsem 1-2 yıla af gelir kafası var millette.
sokağa çıkmaktan ziyade ev ziyaretlerini önlesek o zaman biter bu corona.
bizim iş yerinden iki kişi beraber iftar yaptıkları için corona oldular mesela, bugün duyduk.
eğitimle, kültürle de alakası yok. bilinç yok insanımızda.
Ailesiyle yasıyor zaten. Rahatlığının sebebi dünya kendi etrafında dönüyor sanıyor.neden acaba? hep mi böyledir huyu suyu?
kuzenim de olsa öyle rahat davranamam ne rahat insanlar var
güncellemenizi okudum iyi yapmışsınız.. Yalnız yakında annesi varsa size sitem eder.. Sakın aldırış etmeyin :)
1-2 haftadır hic yazmıyordu.Kendini de zorla iftara davet ettireni ilk kez görüyorum
Geçen yaz aylarında vakalar çok çok azaldı.Herkes tatillere seyehatlere gitti.Insanlar bu kadar çok abartmışken çok yakın cevremde olan biriyle mesafeli şekilde görüsmek bir suç olmuyor.Kısıtlama az gidip gelelim,kısıtlama arttı heryer virüs olmuşş amaaa neden acaba,e kimse gelmesin o zaman ... Kısıtlamaların bu kadar fazla olmadığı zamanları bekleyelim... son cümleye bile bile takılmamak elde değil...
Haklı buluyorsunuz kendinizi yani,umarım yinede kötü şeyler yaşamazsınız...Geçen yaz aylarında vakalar çok çok azaldı.Herkes tatillere seyehatlere gitti.Insanlar bu kadar çok abartmışken çok yakın cevremde olan biriyle mesafeli şekilde görüsmek bir suç olmuyor.
Ki zaten açıklama da yapılıyordu o zamanda "ev ziyaretlerinizde bir odada 5-6 kisiden fazla olmayın ve mesafeli olun" diye. 300-400 kisilik dügünun yasak olmadıgı zamanda o dügünlere asla katılmazken 1 kişinin mesafeli sekilde evime gelmesinde sorun görmüyorum geçen yılki gibi yeni normallesmeye gecildiginde