- 4 Ocak 2018
- 6.320
- 23.282
- 298
- Konu Sahibi ironman_2020
-
eşim ve ben de sizin eşiniz gibi doğumdan sonra ne hastaneye ne de evimize kimseyi kabul etmeyeceğiz. annem ve kızkardeşim gelecekler yardım için ona bile zor ikna oldum uzak yoldan gelecekler diye. kesinlikle misafirlik için uygun bir zamanda değiliz hâlâ.Bebeğim yarın 40 günlük oluyor. Kapı komşum bebeğimi doğdu doğalı görmedi korona var aile dışında kimseyi kabuş etmiyoruz dedik. Ama şimdi 40 ı doluyor ve içim içimi yiyor ayıp mı ediyoruz acaba diye. Başka şehirlerden ailelerimiz geldi bi aydır sürekli değişimli geliyorlar.ve bugün sahile indik ilk defa. Zaten geziyorsunuz bi onları mı çağırmamalıym diye düşündüm ama ya bebeğime bir şey olursa korkusu da var.Eşim asla aile dışı istemiyor.bende Ne zaman görecekler diye düşünüyorum. Bu korona çok garip bir çelişkiler içine soktu beni. Saçmalama diyen arkadaşlar olacaktır ama örneklere ihtiyacım var içimdeki hata mı yapıyorum hissini bastırmak için.ne dersiniz?
Akraba dahil kimseyle ev ziyareti yapmıyoruz. Görüşmek isteyeceğini düşündüğüm kişilerin önünü kesmek için, korona çok uzun sürecek, bir yıl kimseye gidip gelmeyi düşünmüyorum diyorummisafir kabul edilecek zaman mi? kimin gununu nerede gecirdigini nasil bilebilirsiniz? neden risk alasiniz?
Vallaha canım kabul etme.Bunun alınması gücenmesi olmaz.Bebeğim yarın 40 günlük oluyor. Kapı komşum bebeğimi doğdu doğalı görmedi korona var aile dışında kimseyi kabuş etmiyoruz dedik. Ama şimdi 40 ı doluyor ve içim içimi yiyor ayıp mı ediyoruz acaba diye. Başka şehirlerden ailelerimiz geldi bi aydır sürekli değişimli geliyorlar.ve bugün sahile indik ilk defa. Zaten geziyorsunuz bi onları mı çağırmamalıym diye düşündüm ama ya bebeğime bir şey olursa korkusu da var.Eşim asla aile dışı istemiyor.bende Ne zaman görecekler diye düşünüyorum. Bu korona çok garip bir çelişkiler içine soktu beni. Saçmalama diyen arkadaşlar olacaktır ama örneklere ihtiyacım var içimdeki hata mı yapıyorum hissini bastırmak için.ne dersiniz?
Korona aileden akrabalardan bulaşmıyor mu? Şehir dışından gelip gidip görmüşler zaten çocuğu komşunun görmesiyle arasında fark yok, kimseyi kabul etmemeliydiniz daha 40ı yeni çıkmış bebeğin, biraz büyüyünce görselerdiBebeğim yarın 40 günlük oluyor. Kapı komşum bebeğimi doğdu doğalı görmedi korona var aile dışında kimseyi kabuş etmiyoruz dedik. Ama şimdi 40 ı doluyor ve içim içimi yiyor ayıp mı ediyoruz acaba diye. Başka şehirlerden ailelerimiz geldi bi aydır sürekli değişimli geliyorlar.ve bugün sahile indik ilk defa. Zaten geziyorsunuz bi onları mı çağırmamalıym diye düşündüm ama ya bebeğime bir şey olursa korkusu da var.Eşim asla aile dışı istemiyor.bende Ne zaman görecekler diye düşünüyorum. Bu korona çok garip bir çelişkiler içine soktu beni. Saçmalama diyen arkadaşlar olacaktır ama örneklere ihtiyacım var içimdeki hata mı yapıyorum hissini bastırmak için.ne dersiniz?
Yaşadığımız bu süreçte bence birilerini kabul etmek ya da birilerine ziyarete gitmek ayıp karşılanmalı. Sonucta sahile indiginizde insanlarla temasınız olmuyordur diye düşünüyorum. Komşularınıza, gelmek isteyen misafirlerinize durumunuzu açıklayın. Goruntulu konusma yaparak görmelerini saglayabilirsiniz.Bebeğim yarın 40 günlük oluyor. Kapı komşum bebeğimi doğdu doğalı görmedi korona var aile dışında kimseyi kabuş etmiyoruz dedik. Ama şimdi 40 ı doluyor ve içim içimi yiyor ayıp mı ediyoruz acaba diye. Başka şehirlerden ailelerimiz geldi bi aydır sürekli değişimli geliyorlar.ve bugün sahile indik ilk defa. Zaten geziyorsunuz bi onları mı çağırmamalıym diye düşündüm ama ya bebeğime bir şey olursa korkusu da var.Eşim asla aile dışı istemiyor.bende Ne zaman görecekler diye düşünüyorum. Bu korona çok garip bir çelişkiler içine soktu beni. Saçmalama diyen arkadaşlar olacaktır ama örneklere ihtiyacım var içimdeki hata mı yapıyorum hissini bastırmak için.ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?