- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
- Konu Sahibi ironman_2020
-
Bizim apartmanda yeni doğum yapmış bı komşumuz var yönetici sen git kadının evine iki aileye korona bulaştı apartmani ilacladi komple belediye sakın alma bizde ailecek kendimizi 14 gün karantinaya aldık hamdolsun bizde birşey çıkmadı sakın eşini dinlememezlikten gelme sakın için rahat edecek diye aileni riske atma öyle bir ilaçki el dezenfektanlari halt etmiş yanında eve zor girdik 5.ci kata elimizde alışveriş posetiyle nasıl eve koştuk bilemezsin kimseye yaşatmasın RabbimBebeğim yarın 40 günlük oluyor. Kapı komşum bebeğimi doğdu doğalı görmedi korona var aile dışında kimseyi kabuş etmiyoruz dedik. Ama şimdi 40 ı doluyor ve içim içimi yiyor ayıp mı ediyoruz acaba diye. Başka şehirlerden ailelerimiz geldi bi aydır sürekli değişimli geliyorlar.ve bugün sahile indik ilk defa. Zaten geziyorsunuz bi onları mı çağırmamalıym diye düşündüm ama ya bebeğime bir şey olursa korkusu da var.Eşim asla aile dışı istemiyor.bende Ne zaman görecekler diye düşünüyorum. Bu korona çok garip bir çelişkiler içine soktu beni. Saçmalama diyen arkadaşlar olacaktır ama örneklere ihtiyacım var içimdeki hata mı yapıyorum hissini bastırmak için.ne dersiniz?
Anneler dışında uzaktaki kişileri de aileden bile olsa çağırmayın benceBebeğim yarın 40 günlük oluyor. Kapı komşum bebeğimi doğdu doğalı görmedi korona var aile dışında kimseyi kabuş etmiyoruz dedik. Ama şimdi 40 ı doluyor ve içim içimi yiyor ayıp mı ediyoruz acaba diye. Başka şehirlerden ailelerimiz geldi bi aydır sürekli değişimli geliyorlar.ve bugün sahile indik ilk defa. Zaten geziyorsunuz bi onları mı çağırmamalıym diye düşündüm ama ya bebeğime bir şey olursa korkusu da var.Eşim asla aile dışı istemiyor.bende Ne zaman görecekler diye düşünüyorum. Bu korona çok garip bir çelişkiler içine soktu beni. Saçmalama diyen arkadaşlar olacaktır ama örneklere ihtiyacım var içimdeki hata mı yapıyorum hissini bastırmak için.ne dersiniz?
Neyin örneğini istiyorsunuz ki? 100 Bu örnek verilip ohhh tamam iyi örnekler varmış denilecek bir konu değil. Eşiniz haklı. Siz de aynı mantıkta olmalısınız. Bebek 40 günlük yani.Bebeğim yarın 40 günlük oluyor. Kapı komşum bebeğimi doğdu doğalı görmedi korona var aile dışında kimseyi kabuş etmiyoruz dedik. Ama şimdi 40 ı doluyor ve içim içimi yiyor ayıp mı ediyoruz acaba diye. Başka şehirlerden ailelerimiz geldi bi aydır sürekli değişimli geliyorlar.ve bugün sahile indik ilk defa. Zaten geziyorsunuz bi onları mı çağırmamalıym diye düşündüm ama ya bebeğime bir şey olursa korkusu da var.Eşim asla aile dışı istemiyor.bende Ne zaman görecekler diye düşünüyorum. Bu korona çok garip bir çelişkiler içine soktu beni. Saçmalama diyen arkadaşlar olacaktır ama örneklere ihtiyacım var içimdeki hata mı yapıyorum hissini bastırmak için.ne dersiniz?
Komsuyu gece gündüz düsünmeniz normal degil bence.Bebeğim yarın 40 günlük oluyor. Kapı komşum bebeğimi doğdu doğalı görmedi korona var aile dışında kimseyi kabuş etmiyoruz dedik. Ama şimdi 40 ı doluyor ve içim içimi yiyor ayıp mı ediyoruz acaba diye. Başka şehirlerden ailelerimiz geldi bi aydır sürekli değişimli geliyorlar.ve bugün sahile indik ilk defa. Zaten geziyorsunuz bi onları mı çağırmamalıym diye düşündüm ama ya bebeğime bir şey olursa korkusu da var.Eşim asla aile dışı istemiyor.bende Ne zaman görecekler diye düşünüyorum. Bu korona çok garip bir çelişkiler içine soktu beni. Saçmalama diyen arkadaşlar olacaktır ama örneklere ihtiyacım var içimdeki hata mı yapıyorum hissini bastırmak için.ne dersiniz?
Bebeğim dokuz aylık. Koronadan beri sadece annane babaanne görüyor. Başka kız kimse asla yok. Ben annemin yada kayınvalidem in tedbirli yaşadığını biliyorum . Ama komşum ne kadar tedbirli nerden bileyim.Bebeğim yarın 40 günlük oluyor. Kapı komşum bebeğimi doğdu doğalı görmedi korona var aile dışında kimseyi kabuş etmiyoruz dedik. Ama şimdi 40 ı doluyor ve içim içimi yiyor ayıp mı ediyoruz acaba diye. Başka şehirlerden ailelerimiz geldi bi aydır sürekli değişimli geliyorlar.ve bugün sahile indik ilk defa. Zaten geziyorsunuz bi onları mı çağırmamalıym diye düşündüm ama ya bebeğime bir şey olursa korkusu da var.Eşim asla aile dışı istemiyor.bende Ne zaman görecekler diye düşünüyorum. Bu korona çok garip bir çelişkiler içine soktu beni. Saçmalama diyen arkadaşlar olacaktır ama örneklere ihtiyacım var içimdeki hata mı yapıyorum hissini bastırmak için.ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?