Peki ablana birdaha bulasma sansi var mi gecmis olsunAblam olmustu 5 gun hastanede kaldi sonrasinda 14 gun evde izole suresi devam etti.
16. Gun yanina gittim cok özlemiştim çünküdayanamadim.
Ablam ilk vakalardan cokta agir geçirmişti. . Sonuc bana herhangi bir sey olmadi yani negatif e donmustu zaten, ha ama gorusun demiyorum yani ne olacağı bilinmez. Bilemiyorum
Mantıken yanlış düşünüyor. Virüs sürekli form değiştiriyor, zaten gribin farklı versiyonu olarak tanıtıldı hep bize. E o zaman grip geçirince de 3-4 ay bir daha grip olamamamız lazım.Koronadan iyilesen yakin akrabamizla ne zaman gorusmemiz uygun olur ona gore artik ona iki uc ay hastalik birdaha bulasmiyormus oyle mi? 14 gun karantinasi bitti erken mi gorusmek icin. Kimseyle gorusmuyoruz ama o diyorki benden artik bosuna korkmayin ben iki uc ay kimseye hastalik bulastirmiyomusum diyor. Bilgisi olan var mi bu konuda
Dr demisMantıken yanlış düşünüyor. Virüs sürekli form değiştiriyor, zaten gribin farklı versiyonu olarak tanıtıldı hep bize. E o zaman grip geçirince de 3-4 ay bir daha grip olamamamız lazım.
İnsanlara pek güvenmem ben, yani hastalığın vermiş olduğu psikolojiyle (yalnızlık,etiketlenme korkusu vb.) Böyle demiş olabilir. Ben dedim dese kimse inanmayacak zaten, doktor dedi dese daha güvenilir. Ben mantık yürüttüm dediğim gibi. Taktir sizin.Dr demis
O ihtimal hep var,olan birdaha olmayacak diye bir sey yok. Ablam nisan ayin da oldu .. doktorn dediği risk hep var ama olsa bile bu kadar agir gecirmeyeceksn dedi.Peki ablana birdaha bulasma sansi var ki gecmis olsun
Benim arkdasim olmuştu bir kaç ay sonra bidaha olduKoronadan iyilesen yakin akrabamizla ne zaman gorusmemiz uygun olur ona gore artik ona iki uc ay hastalik birdaha bulasmiyormus oyle mi? 14 gun karantinasi bitti erken mi gorusmek icin. Kimseyle gorusmuyoruz ama o diyorki benden artik bosuna korkmayin ben iki uc ay kimseye hastalik bulastirmiyomusum diyor. Bilgisi olan var mi bu konuda
Zaten kimseyle gorusmuyoruz
İkinci kez virüs kaparsa çok ağır geçirir veya geçiremez (Allah korusun). Bunu da dikkate alın.Koronadan iyilesen yakin akrabamizla ne zaman gorusmemiz uygun olur ona gore artik ona iki uc ay hastalik birdaha bulasmiyormus oyle mi? 14 gun karantinasi bitti erken mi gorusmek icin. Kimseyle gorusmuyoruz ama o diyorki benden artik bosuna korkmayin ben iki uc ay kimseye hastalik bulastirmiyomusum diyor. Bilgisi olan var mi bu konuda
Ben marttan beri annemin evine adım atmadımbu kişinin yakınlığı önemli
yani annenizse görüşülür de atıyorum abinizin eşi ise acelesi ne
hasta olmadan önce ne sıklıkla görüşüyordunuz mesela
ya da hastalık hiç çıkmadan önce
çünkü bir şey yasak olunca tatlı oldu sanki
eskiden görüşmeyen insanlar bile ahhh görüşemiyoruz modunda
geçen 2-3 yıldır tanıdığım hiç evine gitmediğim, hatta evinin sokağına dahi gitmediğim birisi evine davet ediyor
virüs var diye gelmezseniz anlarım diyor ben de ev ziyareti yapmıyoruz dedim
Ben marttan beri annemin evine adım atmadım
Ayni benim.kv gil bizde birsey yok ki diyorlar. Yahu ya bizde varsabenimki şehir dışında ama kv dem aynı şehirde ona da gitmedik
hatta eşimin ablası nedne gitmiyorsun dedi eşime virüs var dedi eşim de
verdiği cevap annemler bir yere çıkmıyor ki onlarda virüs yok
48 yaşında öğretmen olan ablasına tane tane virüs onlarda yok bende olabilir ben her gün onlarca insanla bir aradayım
işim gereği tanıdık tanımadık bir sürü kişiyle oturuyorum kapalı alanlara girip çıkıyorum ben virüs taşırsam ne olacak diye anlattı
anladı mı bilmem zira kendisi bayram ziyaretine gitmişti 10 kişinin olduğu bir yere
İnsanlar algılayamıyor mu yoksa umursamıyor mu bilmiyorum ama şu ev ziyaretlerini kesmediler gitti. İşi olan haklı ama boş boş orda burda gezen insanlar da delirtiyor beni.benimki şehir dışında ama kv dem aynı şehirde ona da gitmedik
hatta eşimin ablası nedne gitmiyorsun dedi eşime virüs var dedi eşim de
verdiği cevap annemler bir yere çıkmıyor ki onlarda virüs yok
48 yaşında öğretmen olan ablasına tane tane virüs onlarda yok bende olabilir ben her gün onlarca insanla bir aradayım
işim gereği tanıdık tanımadık bir sürü kişiyle oturuyorum kapalı alanlara girip çıkıyorum ben virüs taşırsam ne olacak diye anlattı
anladı mı bilmem zira kendisi bayram ziyaretine gitmişti 10 kişinin olduğu bir yere
Kimse umursamiyor artik ilk marttaki gibi degil kimse valla. Biz kv ile.gorusmuyoruz trip atiyolat çaktırmadan. Yok herkes gecircek bu hastaligi vs diyolarİnsanlar algılayamıyor mu yoksa umursamıyor mu bilmiyorum ama şu ev ziyaretlerini kesmediler gitti. İşi olan haklı ama boş boş orda burda gezen insanlar da delirtiyor beni.
Kayınpederim geçirdi. 8 gün hastanede kaldı. Çıkarken testi negatifti. 1 haftada evde karantinda kaldı. Karantinası bittikten 1 hafta sonra gitmiştik.Koronadan iyilesen yakin akrabamizla ne zaman gorusmemiz uygun olur ona gore artik ona iki uc ay hastalik birdaha bulasmiyormus oyle mi? 14 gun karantinasi bitti erken mi gorusmek icin. Kimseyle gorusmuyoruz ama o diyorki benden artik bosuna korkmayin ben iki uc ay kimseye hastalik bulastirmiyomusum diyor. Bilgisi olan var mi bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?