- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.085
- 548
bizim karsi binamizda bir aile atlatip 1 ay icerisinde tekrar yakalandi bulastiriyormu hala bilemem ama herkeste ay ben artik 2 3 ay hasta olmam diye bir sey yokKoronadan iyilesen yakin akrabamizla ne zaman gorusmemiz uygun olur ona gore artik ona iki uc ay hastalik birdaha bulasmiyormus oyle mi? 14 gun karantinasi bitti erken mi gorusmek icin. Kimseyle gorusmuyoruz ama o diyorki benden artik bosuna korkmayin ben iki uc ay kimseye hastalik bulastirmiyomusum diyor. Bilgisi olan var mi bu konuda
pozitifseniz 10 gun cunku pozitif cikana kadar o 4 gunluk sureyi atlatmis oluyorsunuz14 gunluk karantina suresi de 10 gune dusmus ne hikmetse. Bunum bilimsel bir aciklamasi var mi? Yoksa filyasyon ekiplerinin vs is yuku azalsin diye 4 gun kirptilar mi ne oldu anlayan beri gelsin. Insan sagligi en son sirada bile degil onem sirasinda. Kimsenin umrunda degiliz.
Akraba derken ayrintili yazamayam dedim esimin erkek kardesi .. bizdede bebek var ben cocugu ozledim diyor surekli
Hele ki bebek varsa sakın derimAkraba derken ayrintili yazamayam dedim esimin erkek kardesi .. bizdede bebek var ben cocugu ozledim diyor surekli
Esim temasliydi 14 gun karantinada kalacaksiniz dendi. Her gun aradilar.10 gun sonra daha aranmadi o ara karantina suresi kisaldi diye haberler cikti biz de anlam.veremedik. temasli 14 gun olmasi lazim yani.pozitifseniz 10 gun cunku pozitif cikana kadar o 4 gunluk sureyi atlatmis oluyorsunuz
temasli iseniz 14 gub
4 gun belirti bekleme diger 10 gunde tasiyici olma ihtimalinize karsilik yani belirti vermeden atlatabilirsiniz diye
Ne kadar zaman sonra ikinciyi gecirdiDayim 2 kere yakalandi ilkinde evde ilac tedavisiyle iyilesti 2. Sinde hastanede yogun bakimdaydi. Siz dusunun gerisini 2. si daha agir geciyor. Nasil mantik korkmayin benden demis bide kendisinin korkmasi gerekiyor 2. Kere ayni seyleri yasarım diye
evet temasliysaniz 14 gun pozitifseniz 10 gunEsim temasliydi 14 gun karantinada kalacaksiniz dendi. Her gun aradilar.10 gun sonra daha aranmadi o ara karantina suresi kisaldi diye haberler cikti biz de anlam.veremedik. temasli 14 gun olmasi lazim yani.
O sizden daha güvenilir şu anda.Koronadan iyilesen yakin akrabamizla ne zaman gorusmemiz uygun olur ona gore artik ona iki uc ay hastalik birdaha bulasmiyormus oyle mi? 14 gun karantinasi bitti erken mi gorusmek icin. Kimseyle gorusmuyoruz ama o diyorki benden artik bosuna korkmayin ben iki uc ay kimseye hastalik bulastirmiyomusum diyor. Bilgisi olan var mi bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?