• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koru Hastanesi Dr.Aylin Anıl Aslan hastaları

Ben suan 35+4 oldum.aylin hanimi tavsiye edebilirim.cok ilgili bir doktor.tüm sorulara cevap veriyor.kendi cep numarasini veriyor.birsey oldugunda yonlendirme yapiyor. Nasipse 39. Haftada sezeryana gircem.spinal yapiyor.

arkadaşlar merhaba; bugun korudan dogum paketi aldım ve ilk randevum aylin hanımla 31 temmuz cuma günü :):) çok heyecanlıyım acaba kalp atışını da duyabilir miyim o zaman??? sat a göre 7 haftaya girmiş oluyorum

arkadaşlar merhaba; bugun korudan dogum paketi aldım ve ilk randevum aylin hanımla 31 temmuz cuma günü :):) çok heyecanlıyım acaba kalp atışını da duyabilir miyim o zaman??? sat a göre 7 haftaya girmiş oluyorum
Hayirlisi olsun canim.duyarsin mutlaka cok guzel bi duygu.bende 7 haftaliktim gittigimde duymustuk.

Buarada nekadara anlastin canim dogum paketin icin

dogum paketi için 5500 ye anlaştım herhangi bir indirim falan olmuyormus biraz pazarlık etmeye çalıştık ama olmadı :):)
Aynen canim benimde oyle.indirim yapmadilar.ama benim tek avantaj ikiz olup ayni fiyat olmasi

Bugun aylin hanimla ilk doktor randevumuz vardi gercekten cok anlayisli va tatli bir bayan mutlaka tavsiye ediyorum ;);) dogum paketi aldim ve aylin hanim ile devam edicem ;);)

tecrübeli aylin hanım hastaları size bie sey sormak istiyorum benim bir sonraki randevum 24 ağustos, geçen cumartesi benden kan testleri istemişti sonuçları çıktı. ben onları değerlendirmek için 24 ağustosu mu bekleyim yoksa aylin hanım'ı arayım mı bir yol gösterirseniz sevinirim

tecrübeli aylin hanım hastaları size bie sey sormak istiyorum benim bir sonraki randevum 24 ağustos, geçen cumartesi benden kan testleri istemişti sonuçları çıktı. ben onları değerlendirmek için 24 ağustosu mu bekleyim yoksa aylin hanım'ı arayım mı bir yol gösterirseniz sevinirim
merhabalar,
başından beri Aylin hnm'ın hastasıyım bende..
gebelik süresince, hiçbir sonuç için, bir sonraki randevuyu beklemenize gerek yok..
Aylin Hnm sonuçlar için telefonla görüşüyor..

merhabalar,
başından beri Aylin hnm'ın hastasıyım bende..
gebelik süresince, hiçbir sonuç için, bir sonraki randevuyu beklemenize gerek yok..
Aylin Hnm sonuçlar için telefonla görüşüyor..

hastaneden dahiliyesi ile arayım değil mi direk cep telefonunu aramak ayıp olur gibi geldi de

hastaneden dahiliyesi ile arayım değil mi direk cep telefonunu aramak ayıp olur gibi geldi de
ben kadın doğum bölümünü arıyorum,
sekreter kızlara sonucumla ilgili görüşmek istediğimi söylüyorum.
yanında hastası varsa, numaramı alıyorlar, aylin hnm beni arıyor.

ben kadın doğum bölümünü arıyorum,
sekreter kızlara sonucumla ilgili görüşmek istediğimi söylüyorum.
yanında hastası varsa, numaramı alıyorlar, aylin hnm beni arıyor.
bende aradım direk bağladılar aylin hanım a sonucumu degerlendirdi. hic bir sorun yok ek vitaminde almana gerek yok dedı. telefonda da cok tatlı konustu hıc rahatsız olmus gıbı degıldı ondan acayıp memnum oldum bosuna telaslanmısım:):) sana da cok tesekkur ederım canım Allah razı olsun yol gosterdın bana:)

bende aradım direk bağladılar aylin hanım a sonucumu degerlendirdi. hic bir sorun yok ek vitaminde almana gerek yok dedı. telefonda da cok tatlı konustu hıc rahatsız olmus gıbı degıldı ondan acayıp memnum oldum bosuna telaslanmısım:):) sana da cok tesekkur ederım canım Allah razı olsun yol gosterdın bana:)
Canım Allah hepimizden razı olsun :KK68:
Aylin Hnm herzaman çok tatlıdır, çok güler yüzlüdür, ses tonu bile rahatlatır..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canım Allah hepimizden razı olsun :KK68:
Aylin Hnm herzaman çok tatlıdır, çok güler yüzlüdür, ses tonu bile rahatlatır..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
amin canım cümlemiz sağlıkla kuçağımıza alırız inşallah:)

Back
X