- 21 Temmuz 2015
- 3.038
- 2.129
- 83
- 37
genellikle aydan biri ye yönlendiriyor diye biliyorumArkadaşlarr ayrıntılı ultrason için aylın hanim hangi doktoru önerdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
genellikle aydan biri ye yönlendiriyor diye biliyorumArkadaşlarr ayrıntılı ultrason için aylın hanim hangi doktoru önerdi
ben henüz gitmedim canım ama daha ilk hastane ile anlaşırken bana bilgi olarak vermişlerdi bunu. ayıca benim kotu hastanesini bulmama vesile olan kişidir aydan biri onu istemiştim doktor olarak ama paketlere dahil değilmiş ne yazıkkıEvet ona yönlendiriyorlar ama sizler nereye gittiniz
rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:):)Teşekkür ederim bilginiz için
şimdiden hayırlı olsun canım aynen bende önce doktora ısınmam lazım :):) inş bebişlerimizle sağlıklı birer hamilelik geçiririz de normal doğumla kucağımıza alabiliriz bende öyle düşünüyorum çünkü:)Merhabalar ben de Aylin Hanım'a ilk muayenemi geçen Çarşamba günü oldum. Ilk izlenimi çok iyiydi umarım beni ve sizleri yanıltmaz. Çünkü ben insanların bir kaş hareketinden bile acayip morali bozulan biriyimbugün hastaneye gidip doğum paketi satın alıcaz. Normal doğum yapmak istiyorum Allah izin verirse :)
Yapiyolar sanirim ama hic taksiti konusmadik biz.bi gorus istersenDoğum paketini taksit yapıyorlar mı
bıraz fark alıp 9 taksıt yapıyorlar dıye bılıyorum canım fark da yanlıs hatırlamıyorsam 200 ya da 300 duDoğum paketini taksit yapıyorlar mı
valla canım senın basında kotu bır tecrube gecmıs ama ben hıc sorun yasamadım yennı mı gıttın sen? kan almadakı gorevlıler gel bebegım hayatım acıdı mı dıye ılgılenıyorlar benımle dahası en ufak moralma acı olmuyor kesınlıkle. hasta kabul yogun oldukları donem bırazcık gergın oluyorlar ama terslemeyle hıc karsılasmadım yınedeHer sey para degil. O kadar para veriyorsun kaba insanlar her yerde. Hastane iyi arastirilmali.
Yeni gittim oyle olduvalla canım senın basında kotu bır tecrube gecmıs ama ben hıc sorun yasamadım yennı mı gıttın sen? kan almadakı gorevlıler gel bebegım hayatım acıdı mı dıye ılgılenıyorlar benımle dahası en ufak moralma acı olmuyor kesınlıkle. hasta kabul yogun oldukları donem bırazcık gergın oluyorlar ama terslemeyle hıc karsılasmadım yınede
canım bende eşimde mühendis direk doğum paketi aldık biz 5.500 tl her şey dahil paket kapsamında o yüzden ekstra para vermiyoruzYeni gittim oyle olduher sey para degilmis demek. Siz hastanede ne kadar masraf yaptiniz? Biz ogretmeniz. Fazla geldi fiyatlar. Mesleginiz nedir acaba?
ayyy ne guzel yazmıssın canım bende basından berı anıl hocaya devam edıyorum ama bazı zamanlar kafamda soru ısaretı yok dersem yalan soylemıs olurum. bazen o kadar ılgılı kı ben soru sormadan sorularıma cvp verıyor bazende ozellıkle sabah ılk randevuysan boyle hafıf gergın hıssedıyorumGebelik sürecimde ve doğumda Anıl hoca doktorumdu. 5 Ağustos'ta Anıl hocam sayesinde kızımızı sağlıkla kucağımıza aldık . Herkes gibi gitmeden benim de soru işaretlerim olmuştu . Ama daha ilk karşılaşmamızda ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım. Anıl hocanın enerjisi , güleryüzlü yaklaşımı, iş etiği, doğru teşhisleri ve inanılmaz motive edici olması muhteşem.. Kafanızda soru işaretleri kalmıyor asla.. Her sorunuzu çok iyi dinleyip cevaplıyor .Ankara'da kadın doğum uzmanı olarak arayış içinde olanlara kesinlikle tavsiyemdir. Hayatımızın bu en önemli sürecinde bizimle olduğu için ve kendisini tanıdığımız için çok şanslıyız. Kendisini çoook seviyorum ve çoook tesekkür ediyorum . Anıl hocam bir tanedir .. Ebru ERDAĞ ÖZDİL
ayyy ne guzel yazmıssın canım bende basından berı anıl hocaya devam edıyorum ama bazı zamanlar kafamda soru ısaretı yok dersem yalan soylemıs olurum. bazen o kadar ılgılı kı ben soru sormadan sorularıma cvp verıyor bazende ozellıkle sabah ılk randevuysan boyle hafıf gergın hıssedıyorum[/
Önemli olan senin kendini iyi hissettirecek düşünceler içinde olman :) Mesela bebişinizi görecek olmanın mutluluğu değil mi ?![]()