• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Körü körüne aşık olmayın kimseye kızlar

q_eternity

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
285
2
96
Edirne
Hanımlar, ben sizden oldukça aklımı kurcalayan bi konu için yardım isteyeceğim. Yaşım 19 eminim aranızda benden daha büyük daha tecrübeli ablalarım ve benimle aynı şeyleri yaşamış aynı duyguları hissetmiş yaşıtlarım var. ben bu yıl okulun ilk döneminin başlarında biriyle 1 aylık bi ilişki yaşadım. sonrasında ayrıldık. meğer çocuğun kendi yaşadığı ilde bi sevgilisi daha varmış. öğrenince şok oldum. Kızdan ayrıldığını söyleyince barıştık ama bi kaç gün sonra sürekli dışarda başkalarıyla gezdiğim için benden ayrılmak istedi ne olduysa ondan sonra oldu zaten. bi daha asla kendime gelemedim. sürekli onu görmek istedim başlarda bana karşı hala içinde bi şeyler olduğunu söylüyordu ama ben iyice kötüleşince hastanelere falan düştüm baya kötü olunca hiç sevmediğini söyledi. o arada daha anlatamayacağım bi sürü olay yaşandı ve ben onu unutmak için bi başkasıyla çıktım ama sadece 5 gün katlanabildim başka birine. Sonra onunda hayatına biri girdi kız hayatındayken hala benimle görüşüyordu tabi ben bilmiyorum kızı bi gün nerdesin diye mesaj attım birden beni başka bi numara aradı telefondaki oydu. inanabiliyor musunuz beni yeni sevgilisinin telefonundan arayıp beni artık arama sevgilim var senin yüzünden ondan mi ayrılıcam dedi. ama sen arıyodun görüşüyoduk dedim ve beni öyle bi yalancı konumuna düşürdüki. kızda bana inanmadı tabi ayırmak için uydurduğumu sandı. kızlar eminim hepiniz aşık olduğu adam sizden sonra başka bi kızla ilgilendiğinde kızda bi ton kusur buluyorsunuzdur ama bu kız gerçekten çok berbat bi kızdı. Güzelliğini çirkinliğini bi kenara bıraktım oturmasını kalkmasını bilmeyen ya daha konuşmayı beceremeyen bi kızdı yani bilmiyorum ben ona böyle bi kızı yakıştıramadım okuduğu bölüm bölüm değil hayatı hayat değil düşüp kalktığı adamlar adam değil. Emindim onu sevmediğine ve ondan en kısa zamanda ayrılacağına. nitekim öylede oldu ve ondan ayrılıp benim kapıma geldi. ben ne yaptım peki. sen bana neler yaptın ne yüzle kapıma geliyosun diyip kapıyı suratına kapatmak yerine onu affettim.sevgili olmadık ama her gün geldi bana, benimle konuşmanın dertleşmenin ona iyi geldiğini söylüyodu benimle uyuyodu oturup kalkıyodu. sonra tatile girdik 1 aydır ne o beni arıyo nede ben onu. ve ben yavaş yavaş yaptığım enayiliklerin farkına varıyorum. nasıl pişmanım anlatamam. Kızlar ben nasıl böyle gurursuz onursuz bi kız oldumda böyle bi adamı nasıl o kadar şeyden sonra hala evime odama aldım. Hala nasıl en kötü anında yanında oldum o 5 dakika ağladı diye ben 5 gün ağladım anlamıyorum. aşk insanı bu kadar çaresizleştiriyo ama aklın başına gelincede kafanı duvardan duvara vurmak istiyosun işte.

kızlar çok uzun bi yazı oldu farkındayım ama zahmet edip okursanız ve bana yardımcı olursanız çok sevinicem

Son düzenleme:
ben de sevmiştim ama kórü körüne sevmek can yakıyo şimdi ne oldu ben başkasına asık oldum bu arada "hoşlandığım çocuk" konuma beklerim dertlesiriz :)

Bi 6yıllık bi 3 yıllık ilişki,arkama bile bakmadan terk ettim..sonuç??tecrübe:ssz:

ben bu olanlardan sonra erkek görmek istemiyorum inanki canım ya. Sen nasıl topladın kendini, nasıl cesaret ettin yeni birini hayatına almaya zor olmadımı ben bi daha kimseye güvenemiycekmişim gibi geliyo

aşık olduğun diğer çocuğa noldu peki canım haber alıyo musun dönmek istedimi hiç

yok bana çirkinsin dedi bir yıllık iliskimiz boyunca görmedi sanki :) ama bu hoşlandiğim cocuk konusunda cidden yardıma ihtiyacim var bi okuyup fikir verir misin çocuğa sen de bana karsı bos deilsin dedim gördü ama cevaplamadi bilmiyorum ama bana karsı bisey hissetmese hayır sana karsi bisey hissetmiyorum derdi heralde 5 yıldır tanısıyoruz babasi benim eski öğretmenim ve çok seviyo beni en azından bu mesajıma hayır hissetmiyorum derdi heralde sevmese dimi :(

hiç körü körüne aşık olmadım gerçekten.
zor olsa gerek bu durum. bunlar da size bir tecrübedir geçmişi geri getiremeyeceğinize göre bundan sonraki ilişkilere sağlam ayakla basarsınız.
karşınıza kim çıkarsa çıksın kendinizden önemli olmadığını bilirsiniz.
sizi gerçekten sevdiğine inanıyorsanız ilişkiye devam edersiniz bundan sonraki ilişkilerde yani adam gibi adam mı bunu gözlemlemeniz gerek.

yok bana çirkinsin dedi bir yıllık iliskimiz boyunca görmedi sanki :) ama bu hoşlandiğim cocuk konusunda cidden yardıma ihtiyacim var bi okuyup fikir verir misin çocuğa sen de bana karsı bos deilsin dedim gördü ama cevaplamadi bilmiyorum ama bana karsı bisey hissetmese hayır sana karsi bisey hissetmiyorum derdi heralde 5 yıldır tanısıyoruz babasi benim eski öğretmenim ve çok seviyo beni en azından bu mesajıma hayır hissetmiyorum derdi heralde sevmese dimi :(

hahah yalan söylemiş canım erkeklerin kalbine girebilmek için mutlaka gözlerine hitap etmek gerek seninle bi ilişkiye başladıysa sende beğendiği bi şeyler varmış demekki. Konunada yazdım burdada söyliyim bence sakın bi daha mesaj atma biraz bekle

hiç körü körüne aşık olmadım gerçekten.
zor olsa gerek bu durum. bunlar da size bir tecrübedir geçmişi geri getiremeyeceğinize göre bundan sonraki ilişkilere sağlam ayakla basarsınız.
karşınıza kim çıkarsa çıksın kendinizden önemli olmadığını bilirsiniz.
sizi gerçekten sevdiğine inanıyorsanız ilişkiye devam edersiniz bundan sonraki ilişkilerde yani adam gibi adam mı bunu gözlemlemeniz gerek.

kesinlikle öyle. Ama insanlar ilişki sırasında gerçek kişiliklerini öyle bi kamufile ediyolarki tanımak bazen zorlaşıyor. ilişk ayrılık noktasına gelince herkes gerçek yüzünü gösteriyo. İlişkimiz devam ederken ben biraz uzaktım ondan, hep arkadaşlarımlaydım ve açıkçası çokta mutlu olmazdım onun yanında zıttık biraz ama sevmiştim. Belli edemiyodum işte. o daha ilgilydi ama sonra ayrılınca ne oldu ben sevgimi sadakatımı ortaya çıkardım o içinde yatan kötü bi sürü huyunu. ben artık bi insan adam gibi birimi anlamak için eski ilişkilerinin nasıl ve neden bittiğine bakıcam açıkçası.

ben bu olanlardan sonra erkek görmek istemiyorum inanki canım ya. Sen nasıl topladın kendini, nasıl cesaret ettin yeni birini hayatına almaya zor olmadımı ben bi daha kimseye güvenemiycekmişim gibi geliyo

O senin elinde olmuyor canım..birden çıkıveriyor karşına ve oluyor işte:ssz: bende de güvensizlik problemi vardı,ama ne oldu?eşimle tanıştım ve evlendim.nasıl topladım kendimi??yanlışları düşünerek doğruları buldum ve kendime geldim:34: biraz gaz"elimi sallasam ellisi vs.." :52: hiç pişman değilim...iyiki onları tanımışım,iyiki kazıklarını yemişim,iyiki dibine kadar üzülmüşüm..gerçekten insanı olgunlaştırıyor bu tür tecrübeler..iyi geceler.

bu erkekler şaka gibi ya boşver cnm sen yapmışsın ona gereğinden fazla fedakarlık o üzülsün inan ben de bi daha sevemem diyodum ama bak sevdim bile hos o boş galiba bana karsı ama olsun gerçekten seven biri bulur bizi de elbet :)

bu erkekler şaka gibi ya boşver cnm sen yapmışsın ona gereğinden fazla fedakarlık o üzülsün inan ben de bi daha sevemem diyodum ama bak sevdim bile hos o boş galiba bana karsı ama olsun gerçekten seven biri bulur bizi de elbet :)

boşmu dolumu belli değil canım azıcık sabret :) seven biri bulur bizi sözüne gelincede karşıma yolda orda burda çıkmıyor ki zaten gözler her geçene bakmıyorki diyorum demet aracılığıyla:))

boşmu dolumu belli değil canım azıcık sabret :) seven biri bulur bizi sözüne gelincede karşıma yolda orda burda çıkmıyor ki zaten gözler her geçene bakmıyorki diyorum demet aracılığıyla:))

okuln ilk günü çok güzel gidiyim okula hani yanindan şöyle bi geçip kaçamak bi bakiş atiyim diyorum ay bulunur kız :)

Back
X