- Konu Sahibi q_eternity
Hanımlar, ben sizden oldukça aklımı kurcalayan bi konu için yardım isteyeceğim. Yaşım 19 eminim aranızda benden daha büyük daha tecrübeli ablalarım ve benimle aynı şeyleri yaşamış aynı duyguları hissetmiş yaşıtlarım var. ben bu yıl okulun ilk döneminin başlarında biriyle 1 aylık bi ilişki yaşadım. sonrasında ayrıldık. meğer çocuğun kendi yaşadığı ilde bi sevgilisi daha varmış. öğrenince şok oldum. Kızdan ayrıldığını söyleyince barıştık ama bi kaç gün sonra sürekli dışarda başkalarıyla gezdiğim için benden ayrılmak istedi ne olduysa ondan sonra oldu zaten. bi daha asla kendime gelemedim. sürekli onu görmek istedim başlarda bana karşı hala içinde bi şeyler olduğunu söylüyordu ama ben iyice kötüleşince hastanelere falan düştüm baya kötü olunca hiç sevmediğini söyledi. o arada daha anlatamayacağım bi sürü olay yaşandı ve ben onu unutmak için bi başkasıyla çıktım ama sadece 5 gün katlanabildim başka birine. Sonra onunda hayatına biri girdi kız hayatındayken hala benimle görüşüyordu tabi ben bilmiyorum kızı bi gün nerdesin diye mesaj attım birden beni başka bi numara aradı telefondaki oydu. inanabiliyor musunuz beni yeni sevgilisinin telefonundan arayıp beni artık arama sevgilim var senin yüzünden ondan mi ayrılıcam dedi. ama sen arıyodun görüşüyoduk dedim ve beni öyle bi yalancı konumuna düşürdüki. kızda bana inanmadı tabi ayırmak için uydurduğumu sandı. kızlar eminim hepiniz aşık olduğu adam sizden sonra başka bi kızla ilgilendiğinde kızda bi ton kusur buluyorsunuzdur ama bu kız gerçekten çok berbat bi kızdı. Güzelliğini çirkinliğini bi kenara bıraktım oturmasını kalkmasını bilmeyen ya daha konuşmayı beceremeyen bi kızdı yani bilmiyorum ben ona böyle bi kızı yakıştıramadım okuduğu bölüm bölüm değil hayatı hayat değil düşüp kalktığı adamlar adam değil. Emindim onu sevmediğine ve ondan en kısa zamanda ayrılacağına. nitekim öylede oldu ve ondan ayrılıp benim kapıma geldi. ben ne yaptım peki. sen bana neler yaptın ne yüzle kapıma geliyosun diyip kapıyı suratına kapatmak yerine onu affettim.sevgili olmadık ama her gün geldi bana, benimle konuşmanın dertleşmenin ona iyi geldiğini söylüyodu benimle uyuyodu oturup kalkıyodu. sonra tatile girdik 1 aydır ne o beni arıyo nede ben onu. ve ben yavaş yavaş yaptığım enayiliklerin farkına varıyorum. nasıl pişmanım anlatamam. Kızlar ben nasıl böyle gurursuz onursuz bi kız oldumda böyle bi adamı nasıl o kadar şeyden sonra hala evime odama aldım. Hala nasıl en kötü anında yanında oldum o 5 dakika ağladı diye ben 5 gün ağladım anlamıyorum. aşk insanı bu kadar çaresizleştiriyo ama aklın başına gelincede kafanı duvardan duvara vurmak istiyosun işte.
kızlar çok uzun bi yazı oldu farkındayım ama zahmet edip okursanız ve bana yardımcı olursanız çok sevinicem
kızlar çok uzun bi yazı oldu farkındayım ama zahmet edip okursanız ve bana yardımcı olursanız çok sevinicem
Son düzenleme: