Ertesi gün hapıPrezervatif ve geri çekilmeye ne kadar güvenebilirim bilemedim. Sadece prezervatif ile korunmak ne kadar güvenli olduğunu da bilemedim sormak istedim. Başka yapacak bir şeyim yoksa bir şeyler yaşamaya ben de çok olumlu bakmıyorum.
Prezervatif artı geri çekilme ve yumurtlama dönemine denk getırmeme en güvenilir olanlar bence. Ahh gencik başımda dumann kan deli akıyor tabi en güzel zmanlarMerhaba, erkek arkadaşımla önceden bir birlikteliğimiz olmuştu. Korunmanıza rağmen yine de korkmuştum. Şimdi yine bir şeyler yaşayacağız ama korkuyorum. Prezervatif %100 korumasa bile doğru kullanıldığında belirli bir koruma sağlıyor sonuçta ama ben bir şey olur korkusunu atamıyorum. Prezervatif kullansak bile hamile kalmak gibi bir sonuç olur mu? Hap kullanamam eğer çözüm olarak çift koruma söylerseniz diye belirtmek istedim. İyi akşamlar
ertesi gün hapı öyle her zaman alınan bir ilaç değil. İnsanları yanlış yönlendirmeyinErtesi gün hapı
Konu sahibide her zaman yapmıyormuş zaten bu fikir diğer söylenenlere ek konu sahibide kendine uygun fikri veya fikirleri seçer yanlış yönlendirme söz konusu değilertesi gün hapı öyle her zaman alınan bir ilaç değil. İnsanları yanlış yönlendirmeyin
Korkuyorsan girme ilişkiyeMerhaba, erkek arkadaşımla önceden bir birlikteliğimiz olmuştu. Korunmanıza rağmen yine de korkmuştum. Şimdi yine bir şeyler yaşayacağız ama korkuyorum. Prezervatif %100 korumasa bile doğru kullanıldığında belirli bir koruma sağlıyor sonuçta ama ben bir şey olur korkusunu atamıyorum. Prezervatif kullansak bile hamile kalmak gibi bir sonuç olur mu? Hap kullanamam eğer çözüm olarak çift koruma söylerseniz diye belirtmek istedim. İyi akşamlar
Sakın ertesi gün hapı almayın çok zararlı. Korunun. Eğer prezervatif konusunda güvensiz hissediyorsanız bir doktora gidin ve danışın, size en uygun korunma yöntemini doktor belirler ve size önerir.Ertesi gün hapı
Hiç bir doğum kontrol yöntemi %100 koruma sağlamaz. Prezervatif kullanıp hamile kalıp doğuran arkadaşım da var, ertesi gün hapı kullanıp hamile kalan ve aldıran tanıdığım da var.Merhaba, erkek arkadaşımla önceden bir birlikteliğimiz olmuştu. Korunmanıza rağmen yine de korkmuştum. Şimdi yine bir şeyler yaşayacağız ama korkuyorum. Prezervatif %100 korumasa bile doğru kullanıldığında belirli bir koruma sağlıyor sonuçta ama ben bir şey olur korkusunu atamıyorum. Prezervatif kullansak bile hamile kalmak gibi bir sonuç olur mu? Hap kullanamam eğer çözüm olarak çift koruma söylerseniz diye belirtmek istedim. İyi akşamlar
yan etkilerinden haberiniz var mı? bunu da yazın da tam yardımcı olmuş olursunuz.Konu sahibide her zaman yapmıyormuş zaten bu fikir diğer söylenenlere ek konu sahibide kendine uygun fikri veya fikirleri seçer yanlış yönlendirme söz konusu değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?