- 6 Aralık 2021
- 414
- 108
- 53
- 26
- Konu Sahibi Sevimlipandaaaa
-
Bilmiyorum belki ben de sevmem çünkü yakınlaşmamızda kullandığında canımı yakıyordu takmadığındaki his yoktu. Cerazette isminde bir ilaç gördüm. Bilginiz var mıPrezervatifi biz de sevmiyoruz karı koca.
Doğum kontrol hapı yada deri altı implantını kullanabilirsiniz. Gayet yeni nesil haplar daha güvenli
Ve evet cinsel normal konuşmalarda da kendini kaybediyorYan etkisi oluyor mu bu iğnelerin. 2 yıllık bi çözüm bulsam yeterli gelecek çünkü bize
Aylık iğnenin yan etkileri daha az bırakınca anında hamile kalınıyor ama mesela üç aylık iğneyi bırakınca yedi ay vücut buna müsait olmuyorYan etkisi oluyor mu bu iğnelerin. 2 yıllık bi çözüm bulsam yeterli gelecek çünkü bize
Çocuk planlarken bu sıkıntı yaratabilir bizeAylık iğnenin yan etkileri daha az bırakınca anında hamile kalınıyor ama mesela üç aylık iğneyi bırakınca yedi ay vücut buna müsait olmuyor
Emzirme döneminde kullandım cerazetteyi fiyat olarak daha pahalı yan etkisi ve çocuğa geçen bişey olmadığı için. Yinede sağlık ocağına gidip ebe ile konuşabilirsinBilmiyorum belki ben de sevmem çünkü yakınlaşmamızda kullandığında canımı yakıyordu takmadığındaki his yoktu. Cerazette isminde bir ilaç gördüm. Bilginiz var mı
Biz öyle 4 yıl korunduk annem anneanne olmak istiyordu dedim istemiyoruz biliyorda hap kullanmam ee kızım hiçmi kaçmaz demişti zjsnsmsmsmsGeri çekilme korunma yöntemi değil.
Aylar öncesinden olan yapmak zorunda kalınıyor aynen öyle aylık iğne daha mantıklı gibiÇocuk planlarken bu sıkıntı yaratabilir bize
Onlar işte kadının içinden bir canavar çıkıyor ya büyütürken ondan korkuyorlar muhtemelenOnlar neyden bıkıyorsa artık @Vaalbara da yazmış yukarda ; doğuran siz (bana göre en korkutucu kısım) emziren siz , bakıp büyüten siz onlara nooluyomuş
Siz memnun kaldınız mı belirgin yan etki oldu mu? Ben sigara kullandığım için düşündüm o ilacıEmzirme döneminde kullandım cerazetteyi fiyat olarak daha pahalı yan etkisi ve çocuğa geçen bişey olmadığı için. Yinede sağlık ocağına gidip ebe ile konuşabilirsin
Ahhahahssj ay çok güldüm buna maşallah yani iyi korunabilmişsiniz.Biz öyle 4 yıl korunduk annem anneanne olmak istiyordu dedim istemiyoruz biliyorda hap kullanmam ee kızım hiçmi kaçmaz demişti zjsnsmsmsms
Cerazetteyi kullanırken bir yan etki olmadı üst komşum eczacıydi o önerdi kullandım sağolsun. Sorun olmadı hamile kalmadım koruduSiz memnun kaldınız mı belirgin yan etki oldu mu? Ben sigara kullandığım için düşündüm o ilacı
Ben ara kanamayla ilgili kötü yorumlar gördüm de ondan sormak istedim.Cerazetteyi kullanırken bir yan etki olmadı üst komşum eczacıydi o önerdi kullandım sağolsun. Sorun olmadı hamile kalmadım korudu
Doğum kontrol hapindan dolayı, kalbine pıhtı atan, felç geçiren var. Şu sitede ne kadar küçümseniyor şu haplar...Gerçekten bana da hap olayı bencillik gibi geliyor. Gereksiz yere bünyeye neden ilaç alacaksın ki? Hele bir de bunun ertesi gün hapı versiyonu var ki o tümden hormon bombası. Bunu senede 5-6 kez kullananı gördüm. Kadın kendi vücudunu mahvediyor. Niye peki? Bir erkek kondom takmadan sevişecek diye.
Kim ne derse desin en mantıklısı kondom. Kimsenin bedenine kalıcı olarak bir madde alınmıyor, çok mantıklı.
Ben yaşamadım ama haplarda genelde ilk zamanlar azda olsa ara kanama oluyor. Yinede siz bilirsiniz tabi kiBen ara kanamayla ilgili kötü yorumlar gördüm de ondan sormak istedim.
Belli bir yaş üstüne, sigara kullananlara vs. önerilmiyor diye biliyorum. Ayrıca evet pıhtı olayını ben de duydum. Sağlıkçı değilim, doğruluğu riski vs. ne kadar ama bana iyi gelmedi zaten.Doğum kontrol hapindan dolayı, kalbine pıhtı atan, felç geçiren var. Şu sitede ne kadar küçümseniyor şu haplar...
Bende çok güldüm kızamadım annemeAhhahahssj ay çok güldüm buna maşallah yani iyi korunabilmişsiniz.
Takvim diye yöntem yok. Bu şekilde hamile kalabilirsiniz. Geri çekilme de aynı. Sizin fikrinizi önemsemeyen biriyle sevişmezsiniz olur biter. Prezervatife hiçkimse meraklı, hevesli değildir ama kullanıyoruz işte aklı başında insanlar olarak.İkinci yıl takvim ve geri çekilme kullanırız.
Bana hiç güvenli gelmiyor, bir de insanın en yüksek olduğu an yaniBiz öyle 4 yıl korunduk annem anneanne olmak istiyordu dedim istemiyoruz biliyorda hap kullanmam ee kızım hiçmi kaçmaz demişti zjsnsmsmsms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?