Korunmak istememesi beni terdirgin ediyor

Prezervatifi biz de sevmiyoruz karı koca.
Doğum kontrol hapı yada deri altı implantını kullanabilirsiniz. Gayet yeni nesil haplar daha güvenli
Bilmiyorum belki ben de sevmem çünkü yakınlaşmamızda kullandığında canımı yakıyordu takmadığındaki his yoktu. Cerazette isminde bir ilaç gördüm. Bilginiz var mı

Bilmiyorum belki ben de sevmem çünkü yakınlaşmamızda kullandığında canımı yakıyordu takmadığındaki his yoktu. Cerazette isminde bir ilaç gördüm. Bilginiz var mı
Emzirme döneminde kullandım cerazetteyi fiyat olarak daha pahalı yan etkisi ve çocuğa geçen bişey olmadığı için. Yinede sağlık ocağına gidip ebe ile konuşabilirsin

Doğum kontrol hapindan dolayı, kalbine pıhtı atan, felç geçiren var. Şu sitede ne kadar küçümseniyor şu haplar...

Doğum kontrol hapindan dolayı, kalbine pıhtı atan, felç geçiren var. Şu sitede ne kadar küçümseniyor şu haplar...
Belli bir yaş üstüne, sigara kullananlara vs. önerilmiyor diye biliyorum. Ayrıca evet pıhtı olayını ben de duydum. Sağlıkçı değilim, doğruluğu riski vs. ne kadar ama bana iyi gelmedi zaten.

İkinci yıl takvim ve geri çekilme kullanırız.
Takvim diye yöntem yok. Bu şekilde hamile kalabilirsiniz. Geri çekilme de aynı. Sizin fikrinizi önemsemeyen biriyle sevişmezsiniz olur biter. Prezervatife hiçkimse meraklı, hevesli değildir ama kullanıyoruz işte aklı başında insanlar olarak.

Biz prezervatif sevmediğimiz için ilk yıl ben hap kullandım. Doktorumuz hiç bir problem olmayacağını söyledi gerçekten hiç sorun yaşamadım. Sonra geri çekilme ile korunduk ama zaten çocuk istiyorduk olursa olsun modundaydık. Ki gerçekten korunmadığımız zaman çocuk oldu. Yani geri çekilme bizde işe yaradı. Ama tabi korunma yöntemi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…