değilmiş.Haa bu arada yanlış anlaşılma olmasın kesinlikle doktor hanıma ya da uygulamaya karşı çıkmıyorum. Tabiki haklılar. Sonuçla yıllarca kuluçka süresi olan hastalıklar var. SAdece kafamı karıştı yani.
o zaman es dosta lazim olunca "yok abi ben negatifim evet ama kondom kullanmiyorum" mu denecek? kimseyi bulamazlar ki turkiye gibi bir yerde her iliskide kondom kullanan.Soru: korunmasız ilişkiye girdiniz mi? Cevabı net evetse kan alınmaz, hayırsa alınabilir. Bunun evlilikle bekarlıkla ilgisi yok, korunmasız ilişkiyle var
Dediğim gibi benimde kafam karıştı. Ankette de vardı zaten o soru. Doktor ekstaran sordu. Bende yanlış beyanda bulunmak istemedim. Belki bir insana iyilik edelim derken kötülük etmeyelim diye. Red verdiler, kan almadılar..ne alaka ya testini yapsinlar oyle yollasinlar bankaya kanlari. sanki cok zaman alan test ben evlilik için verdim aile hekimine bulasici hastalik testimi sabahina cikti.
ayrica kim esiyle kondom kullaniyor bunca korunma yontemi varken? kolay kolay bulamazlar kanlari
Bunu da ayrıca merak etmiştim. Çünkü doktorun sorduğu " partneriniz sizden haberisiz ya da sizden önce korunmasız ilişki yaşamışsa " cümlesi, evliler içinde geçerli. Kadın da bakire değilse, erkek ya da kadın kişinin vereceği beyan dışında, anlamanın bir yolu yok. Yani hayır dese, kanı alırlar. Tabiki testler yapılıyor ama bunu özellikle sorduklarına göre, demek ki gözden kaçma ihtimali de var.Soru: korunmasız ilişkiye girdiniz mi? Cevabı net evetse kan alınmaz, hayırsa alınabilir. Bunun evlilikle bekarlıkla ilgisi yok, korunmasız ilişkiyle var
o zaman es dosta lazim olunca "yok abi ben negatifim evet ama kondom kullanmiyorum" mu denecek? kimseyi bulamazlar ki turkiye gibi bir yerde her iliskide kondom kullanan.
hangi devirde yasiyoruz, korunmanin tonla yolu varken kac kisi tamah edecek plastige?
ayrica bizim insanimizin sözüne güvenilir mi, bekar kizlarin yaninda akrabası vardir kuzeni vardir arkadasi vardir.. utanir iliski sorularina hayir der gecer.
mutlaka testler vs yapilmali yani birinin sözüne güvenip onu guvenilir kabul ediyorlarsa bence bu daha sacma
Olur mu yahu.. daha bir ay önce kan verdim böyle bir soru yok verdikleri formda. Sadece son bilmem kaç ay içinde farklı bir partner ya da yabancı uyruklu falan filan.. yoksa memlekette kan verecek insan kalmaz.Soru: korunmasız ilişkiye girdiniz mi? Cevabı net evetse kan alınmaz, hayırsa alınabilir. Bunun evlilikle bekarlıkla ilgisi yok, korunmasız ilişkiyle var
Ben zaten emindim ama gene de baktım çünkü düzenli kan veren bir insandım konu sahibi beni çok şaşırtmadı gerçiOlur mu yahu.. daha bir ay önce kan verdim böyle bir soru yok verdikleri formda. Sadece son bilmem kaç ay içinde farklı bir partner ya da yabancı uyruklu falan filan.. yoksa memlekette kan verecek insan kalmaz.
Doldurma formunda öyle bir soru yokAnkette de vardı zaten o soru
Yani o kadar eminim ki yazdığımdan, beni bile şüpheye düşürdüBen zaten emindim ama gene de baktım çünkü düzenli kan veren bir insandım konu sahibi beni çok şaşırtmadı gerçi
Yani o kadar eminim ki yazdığımdan, beni bile şüpheye düşürdü
Ben de hiç öyle bir soru hatırlamıyorum bu arada. Konu sahibi olay çıksın diye ortaya atmış işte.Ben zaten emindim ama gene de baktım çünkü düzenli kan veren bir insandım konu sahibi beni çok şaşırtmadı gerçi
Ya ben durumu kabullenmedim ki zaten, konu sahibinin yazdığı şeydeki saçmalığı anlatmak istedim. Önce elma demiş sonra armut gitmiş karpuza çatmışOlur mu yahu.. daha bir ay önce kan verdim böyle bir soru yok verdikleri formda. Sadece son bilmem kaç ay içinde farklı bir partner ya da yabancı uyruklu falan filan.. yoksa memlekette kan verecek insan kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?