- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
- Konu Sahibi snowmotion
-
Benim oğlumda kolikti. Halen çok zor bir çocuk. Zaten çok kötü bir deneyim olduğu için 2. Çocuktan çok korkuyoruz. O yüzden dedim mutlaka kocanla ortak karar al. Çünkü kocanın desteği olmazsa psikolojik olarak daha çok zorlanırsın diye düşünüyorum. En azından çevremde gördüğüm 2-3 çocuklu aileler de öyle gözlemliyorum.Turkiye standartlarinda maddi hemen herkes icin problem aslinda ama turkiye icin cok iyi bir maas aliyorum esimin kendi sirketi var tabi kriz vurdu biraz alacagi cok ama odemeler duraksiyor. Tum birikimimizi oraya yatirdik. Maddi olarak orta seker diyelim konu manevi olarak yani yetebilir miyim oglum cok kucuk esim uzun saatler calisiyor oglum kolikti 6 ay yemedik icmedik ama karnimdaki benim evladim aldiramam onunda bir gelecegi olacak iki yil sonra hersey gecer gider onun acisi icimde kalir
Esim ilgili bir babadir sorumluluk alir bakar oyna uyutur isin iyi tarafi annemle yanyana evlerde oturuyoruz ogluma annem bakiyor iki bebege bakamaz bakici tutacagim ise donunce bakici cocuklara annem bakiciya bakar evet cok korkuyorum o ilk 6 ayi dusununce sanki biri kalbimin ustune oturuyor esimde bende bu bebegi istiyorum ama sunu anladim yenidogan zamani fobim olmusBenim oğlumda kolikti. Halen çok zor bir çocuk. Zaten çok kötü bir deneyim olduğu için 2. Çocuktan çok korkuyoruz. O yüzden dedim mutlaka kocanla ortak karar al. Çünkü kocanın desteği olmazsa psikolojik olarak daha çok zorlanırsın diye düşünüyorum. En azından çevremde gördüğüm 2-3 çocuklu aileler de öyle gözlemliyorum.
Tamam ama konuyu saptiriyorsunuz.bende diyorum ki sükret haline yavrum en azindan yaninda benim ikisi de cennette... o yuzden boyle konulara cok hassasim kirmak istemedim
Spiralle hamile kalma olasigi %2 diyen site igneye %99 koruyor demis keske tusumuz olsa bassak ureme dursa3 aylik igneler de mi acaba korumasiz bak simdi aklima düstü
Tek yol hap ve prezervatif.Spiralle hamile kalma olasigi %2 diyen site igneye %99 koruyor demis keske tusumuz olsa bassak ureme dursa
hayır ben prezervatif mağduruyum :) aslolan ne biliyo musun? gelecek olan betonu delip geliyor,ne yaparsan yap :)Tek yol hap ve prezervatif.
Başka türlü güven olmuyor.
Bebeğiniz hayırlı olsun , inşallah akıllı uslu bi bebek olur da hiç zorlanmazsınız :)
Aynenn katiliyorimumhayır ben prezervatif mağduruyum :) aslolan ne biliyo musun? gelecek olan betonu delip geliyor,ne yaparsan yap :)
aynı ben :) emzirmeyi kestikten sonra bugün yarın diye diye erteledim 2.çocuğu ve sonunda kendisi geldi sürpriz bi şekilde. Allah hepsine sağlık versin,mutlulukla büyütelimAynenn katiliyorimumbenim 2..de prezevatif hediyesi. Ama iyi ki de olmus yoksa bende 2. Cok istememe ragmen yapacak cesaret bir turlu olmayacakti
Yok ben ikisini birden kullaniyorum :)hayır ben prezervatif mağduruyum :) aslolan ne biliyo musun? gelecek olan betonu delip geliyor,ne yaparsan yap :)
muhtemelen spiral düşmüştür. okulu bırakma hocalarla konuş idare etsinler seni. benim master yaparken hamile arkdsm vardı ben onun yerıne ımza atyrdm zaten hocalar hamıle kadına ıskence yapmaz. canım Allah istemiş geliyor sana güç kuvvet vericektir. benim annemde aynı sen gibi korunyrmuş spiral düşünce kardeşime hamile kalmış. kardeşime bayıla bayıla bendn bıle daha cok sever. olan olmus. bebek bu .Merhaba arkadaşlar, ocakta 2 yaşında olacak bir oğlum var. ve ben spiral ile korunurken hamile kaldım. %95 koruyor denilen spiralle hamile kaldım. kafam çok karışık. oğlum çok küçük. nasıl yapacağım. oğlum çok hareketli tam aktif olduğu zamanlar. yüksek lisans öğrencisiyim okulumu bırakmak zorundayım. psikolojik olarak hazır değilim. oğlum 6 ay gece gündüz ağladı. şimdi o günlerde olsam evdeki 2 yaşındaki bebeğime nasıl bakacağım. böğrüme taş oturdu resmen. yeni doğacak bebeğime de oğluma yazık olacak gibi geliyor. durup durup ağlayasım geliyor. ayrıca çalışmak zorundayım. Not: kısaca benim gibi olan anneler neler yaşadınız merak ettim. mesela nasıl uyutuyorsunuz. yemek nasıl yiyorlar. kolik olunca diğer bebeyi napıyonuz.
Benimde sizin gibi ilk cocugum kolikti bebegim 3 aylikken hamile oldgumu ogrendim cok aglamistim cok zor bi bebekti kizim cunku suan bile vicdan yapiyorim onu istemedigimi hissetti dustu maalesef diyeMerhaba arkadaşlar, ocakta 2 yaşında olacak bir oğlum var. ve ben spiral ile korunurken hamile kaldım. %95 koruyor denilen spiralle hamile kaldım. kafam çok karışık. oğlum çok küçük. nasıl yapacağım. oğlum çok hareketli tam aktif olduğu zamanlar. yüksek lisans öğrencisiyim okulumu bırakmak zorundayım. psikolojik olarak hazır değilim. oğlum 6 ay gece gündüz ağladı. şimdi o günlerde olsam evdeki 2 yaşındaki bebeğime nasıl bakacağım. böğrüme taş oturdu resmen. yeni doğacak bebeğime de oğluma yazık olacak gibi geliyor. durup durup ağlayasım geliyor. ayrıca çalışmak zorundayım. Not: kısaca benim gibi olan anneler neler yaşadınız merak ettim. mesela nasıl uyutuyorsunuz. yemek nasıl yiyorlar. kolik olunca diğer bebeyi napıyonuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?