Koruyucu aileden cocuk alınması

Bunları bizde soyliycez umarım ise yarar ama sanmıyorum çünkü olumsuz konuştular çok yüksek ihtimalle alır denildi. Çocuklar daha küçük en büyüğü 9 yaşında ve hepsi kız. Bunların geleceği ne olacak düşünen yok

Benim de isteğim var. Belki de bu şekilde anne olurum diyorum. Ya sonu kötü olursa off yaa

Eminim siz çok çok iyi bakmışsınızdır ama insan işte iyide olsa kötüde olsa kendi ailesini ister. Şimdi sizinle çok mutludurlar ama büyüdükleri zaman, akılları ermeye başlayınca neden, niye soruları da başlar, neden istenmedikleri, neden terk edildikleri onları üzer.

insaAllah anneanne de tıpkı sizin baktığınız gibi bakar ve çocuklar çok mutlu olur.

Abinizde yukarıda yazdığım gibi evlat edinsin, onlarda ana babalık duygularından mahrum kalmasın

Bizi en iyi siz anlarsınız. Berbat bi durum. Allah sabır versin size de bize de

Tabiki çocuklar için ileriyi düşündüğümüz zaman terk edilmiş duygusunu yaşamalarını istemeyiz. Zaten bu durumdan sonra tekrar koruyucu aile olmayı düşünmüyorlar. Çünkü bi kez bağlandık ne olduğunu gördük . Bi dahaki sefere evlatlık olur diye düşünüyoruz bizde

Allah nasip ederde onlar 18 yalına bastıklarında onları bulacağız tc kimlik noları ve bazı bilgileri var eğer isterlerse biz yine sahip çıkacağız onlara inşallah
Ne kadar iyi insanlarsınız. Umarım Allah yolunuzu açık eder ve bulursunuz

İnşallah para için almıyordur. 2 yıl büyümelerini mi bekledi acaba? 2 yıl neden almadı?
Bizde büyümelerini beklediklerini düşünüyoruz. Çünkü geldiklerinde çok küçüklerdi. Büyüdüler şimdi bakmak daha rahat olacak onun için

Sizin acinizdan cok uzucu ama cocuklar icinde kotu tekrar duzen degistirmeleri kotu olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…