Bunları bizde soyliycez umarım ise yarar ama sanmıyorum çünkü olumsuz konuştular çok yüksek ihtimalle alır denildi. Çocuklar daha küçük en büyüğü 9 yaşında ve hepsi kız. Bunların geleceği ne olacak düşünen yokBakım parası almak için çocukları geri istiyor diye yazılmış. Düşününce bu kadın 55 yaşında. Çocuklar çok küçük nasıl bakacak ilgilenecek. Anne istemiyor. Çocukların düzeni bozulacak. Allah korusun ama çocukları size geri vermek için para da isteyebilirler. Ayrıca çocuklara 2 yol oldu demişsiniz. Bakıma,sevgiye en muhtaç oldukları zamanda bırakmışlar. Çok üzüldüm
Benim de isteğim var. Belki de bu şekilde anne olurum diyorum. Ya sonu kötü olursa off yaaİşte benim korkum başınıza gelmiş.
Niyetim var ama türlü senaryolar yazıyorum. Çünkü bu konuda inanışmaz hassasım ve bağlandım mı psikopat derecesine çözülemem
Siz bu haldeyseniz abinle yengeniz ne haldedir.Sakın elinizi üstlerinden çekmeyin Güzel yüreklerinizden öpüyorum.
Bizede başka çocuk vermek istemişlerdi ama aynı sorunu yaşarız korkusundan kabul etmemiştikBunu araştırıcam teşekkür ederim
Eminim siz çok çok iyi bakmışsınızdır ama insan işte iyide olsa kötüde olsa kendi ailesini ister. Şimdi sizinle çok mutludurlar ama büyüdükleri zaman, akılları ermeye başlayınca neden, niye soruları da başlar, neden istenmedikleri, neden terk edildikleri onları üzer.İnanın biz kesinlikle para için almadık. Anneannenin de bu yüzden aldığına inanmıyorum asla. Torunları sonuçta almak doğal hakkı. Anne yada baba almak isteseydi itiraz etmezdik. Anneanne alınca is değişiyor. Çünkü burda aile ortamı var. Anne baba dede hala dedikleri insanlar var çok sıcak bi ortamdalar. Malesef aynı şey orda olmayacak.
Bizi en iyi siz anlarsınız. Berbat bi durum. Allah sabır versin size de bize deAmin canım Allah razı olsun bizde bütün eşyalarını dağıtmıştık hemen bir günde çünkü eve giremiyordum haftalarca uyumadık evde yanlız kalamıyordum kendi kendime konuşuyordum eşim işten çıktı evi taşıdık sonra işe girdi çok zor günler geçirmiştik bizde
En iyisini yapmışsınız inanın. Çünkü bağlanıp ayrılmak çok zorBizede başka çocuk vermek istemişlerdi ama aynı sorunu yaşarız korkusundan kabul etmemiştik
Ahhh ah anlamazmıyım hemde çok zor bir durumBizi en iyi siz anlarsınız. Berbat bi durum. Allah sabır versin size de bize de
Tabiki çocuklar için ileriyi düşündüğümüz zaman terk edilmiş duygusunu yaşamalarını istemeyiz. Zaten bu durumdan sonra tekrar koruyucu aile olmayı düşünmüyorlar. Çünkü bi kez bağlandık ne olduğunu gördük . Bi dahaki sefere evlatlık olur diye düşünüyoruz bizdeEminim siz çok çok iyi bakmışsınızdır ama insan işte iyide olsa kötüde olsa kendi ailesini ister. Şimdi sizinle çok mutludurlar ama büyüdükleri zaman, akılları ermeye başlayınca neden, niye soruları da başlar, neden istenmedikleri, neden terk edildikleri onları üzer.
insaAllah anneanne de tıpkı sizin baktığınız gibi bakar ve çocuklar çok mutlu olur.
Abinizde yukarıda yazdığım gibi evlat edinsin, onlarda ana babalık duygularından mahrum kalmasın
Anne babası alsaydı para verilmiycekti ama anneanne koruyucu aile olarak aldığı için ona verilicekKendi ailesi geri alıyorsa onlara neden para veriliyor anlamadım.
Evet canım bir daha aynı şeyi kaldıramazdıkEn iyisini yapmışsınız inanın. Çünkü bağlanıp ayrılmak çok zor
İnşallah para için almıyordur. 2 yıl büyümelerini mi bekledi acaba? 2 yıl neden almadı?Anne babası alsaydı para verilmiycekti ama anneanne koruyucu aile olarak aldığı için ona verilicek
Anneannenin kötü niyetle aldığına inanmıyorum sadece düşünmeden hareket etmesi çok acımasızcaAnneanne hiç iyi niyetli gelmedi bana.
Çok mu kötüyüm ben yaaaa
Allah nasip ederde onlar 18 yalına bastıklarında onları bulacağız tc kimlik noları ve bazı bilgileri var eğer isterlerse biz yine sahip çıkacağız onlara inşallah
Ne kadar iyi insanlarsınız. Umarım Allah yolunuzu açık eder ve bulursunuzAllah nasip ederde onlar 18 yalına bastıklarında onları bulacağız tc kimlik noları ve bazı bilgileri var eğer isterlerse biz yine sahip çıkacağız onlara inşallah
Bizde büyümelerini beklediklerini düşünüyoruz. Çünkü geldiklerinde çok küçüklerdi. Büyüdüler şimdi bakmak daha rahat olacak onun içinİnşallah para için almıyordur. 2 yıl büyümelerini mi bekledi acaba? 2 yıl neden almadı?
Allah razı olsun canım sizlerde iyi insanlarsınız inşallah bir mucize olurda almaktan vazgeçerlerNe kadar iyi insanlarsınız. Umarım Allah yolunuzu açık eder ve bulursunuz
Keşke Allahım keşke.Allah razı olsun canım sizlerde iyi insanlarsınız inşallah bir mucize olurda almaktan vazgeçerler
Sizin acinizdan cok uzucu ama cocuklar icinde kotu tekrar duzen degistirmeleri kotu olmusArkadaşlar merhaba bi derdim var bana akıl verinbenim abim ve yengem çocukları olmadığı için koruyucu aile olmaya karar verdiler 3 tane kız kardeş aldılar. Yaklaşık 2 yıldır gözdeler o kadar çok seviyoruz ki onları kendi çocuğumuz gibi ve çok alıştık. Ama bugün çok kötü bi haber aldık. Çocukların anneanneleri çocukları almaya karar vermiş dilekçe yazmış ve alacak. Dünyam başıma yıkıldı daha önce bu kadar üzülmedim hiç sanki canımın bi parçası koptu artık bizim çocuğumuz gibi olmuşlardı. Ben bunu nasıl atlatırım bi akıl verin çok zor durumdayım ağlamaktan helak oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?