Koskocaman Bir Derdim Var

_Phantom-Opera_

Her şey kızım için...
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2018
2.475
8.208
78
Şimdi arkadaşlar
Geçen abimin eşinin abimi boynuzlaması üzerine bi konu açmıştım.. Bunun üzerine annemin bir eleştirisi üzerine gelin hanım bas bas bağırarak eve polisler eşliğinde gelerek annesinin evine gitti çocukları da alarak.
Tabi bu süreçte abim denen o arkadaş karısının peşinden çok dil döktü vs geri getirdi karısını..

Annemler çeşitli zorunlu sebeplerle onların yanında kalıyordu. Bu olaylardan sonra annem de babam da eşyalarını alarak o evden ayrıldılar ve ablamın yanına geçtiler. Ama babam olacak hayırsız annemi ekerek sevgili gelinkızı eve döndü diye tekrar her şeyi yutarak o eve geri döndü..

Ancak gelin hanım babamın olduğu ortamda durmayıp sabah abim olacak arkadaşla çıkıp akşam geri dönmüş bu süreçte. Ve en son dün bir hengame koparmış babam ve ablamlara yeniden transfer olmuş..

Şimdi
İlk ayrıldıklarında ben ve diğer 4 kardeş ev tutmak için kendimizi yırttık uygun evler bulduk ve geçinmeleri ve evlerinin düzenlenmesi için fırsatlar bulmaya çalışırken sevgili babamızın o eve geri dönmesiyle ev planı iptal edildi annemse ablamlarda kaldı.

Ancak dün kopan fırtınada babam eve gelince şimdi yeniden ev planları gündeme gelecek.. Ve ben bu süreçte çok yıprandım çok ağladım çok üzülçok. Tabi ki annem de perişan oldu..

Babam 22 nisanda ameliyat olacak ve tutulan eve geçse eşya yok,ikisinin ortalama 1100 lira maaş dışında gelirleri yok. Yok da yok liste uzar gider.. Ben ne yapayım bu işin içinden nasıl çıkayım. Herkes yardım edecek illa ki ama iş başa düşünce bi tek ben dolanıyorum ortalarda.. Herks param yok diye ağlıyo ki benim durumum da öyle ahım şahım değil anca bize yetiyoruz..

Yani ne yapılır nasıl içinden çıkılır.. Daha önce aynı sorunları yaşamış çözümler üretmiş ne bileyim yakınlarında görmüş kimseler var mı?

Ha şu da var babam kimsenin yanına gitmek istemiyo hastanesi de orda olduğu için tedavisi vs de o şehirde oluyo. Annem de aynı şekilde kanser..
Ben şimdi ne yapayım?
Çook uzun oldu çok özür dilerim arkadaşlar ama değerli fikirlerinize ihtiyacım var

1100lira maaş mı kaldı yahu ?
Cok yaslı değillerse calısacaklar
Yaslılarsa her cocuk aylık 500verse gül gibi gecinir giderler
İkisi de çok yaşlı babam 85 annem 68 yaşında.. Ablalarım da ben de çalışmıyoruz.. 6 kardeşiz.. Ben razıyım vermeye ama herkes iş başa düşünce kaykılıyor bi tarafa

İkisi de çok yaşlı babam 85 annem 68 yaşında.. Ablalarım da ben de çalışmıyoruz.. 6 kardeşiz.. Ben razıyım vermeye ama herkes iş başa düşünce kaykılıyor bi tarafa
çalışıyoruz yazacaktınız sanırım. eğer çalışmıyorsanız sizler neden çalışmıyorsunuz? ya da çalışmıyorsanız nasıl geliriniz var?

85 yaş ameliyat İçin risk oluşturmuyor mu??? KardeşleriniLe ya anne babanızı evinize alacaksınız ya da aranızda para toplayıp bir evin ne ihtiyacı varsa minimum masraf edecek şekilde karşılayacaksınız. Kaykılmak da neymiş alın karşınıza hepsini konuşun açıkça. Bu tür konularda işe girişmeye yanaşmayan taraflara sert konuşmak işe yarar ancak başka türlü olmuyor. Geçmiş olsun kolay gelsin..

Abiniz ve gelininizin işine de çok karışmayın . Abiniz çocuk değil yanlış bir evliliği devam ettirme kendi sorumluluğuna ait sonrasında üzülmekte .Kendi kararını vermiş araya girerseniz siz kötü o iyi olur .

Kıyamam ya kaç yaşına gelmişler yaşadıklarına bak. Anneniz kendi hastalığına üzülecek zaman bile bulamıyordur. Üstünüze alınmayın lütfen ama bikaç sene sonra çok pişman olup başlarına vurur kardeşleriniz.

annenizin babanızın evi eşyası nerede

sonuçta bu insanlar abin evlenmeden önce bir yerde yaşıyordu

herşeyi atıp abinlere mi yerleştiler

hangi şehirdeler

1+1 eşyalı ev bulma imkanınız var mı biraz da çocuklar destek olur yaşamaya çalışırlar

maaşları ile kira fatura ödeseler bir o kadar da çocuklar verse geçinirler sanki ama İstanbul vs ise o paraya kira bulmak zor

Peki şimdiye kadar nasıl yaşadılar? Sizleri hangi evde hangi parayla büyüttüler.
6 kardeşmişsiniz, yapılacak şey ortada. Herkes aylık 200-300 tl verse rahatça geçinirler.

Peki şimdiye kadar nasıl yaşadılar? Sizleri hangi evde hangi parayla büyüttüler.
6 kardeşmişsiniz, yapılacak şey ortada. Herkes aylık 200-300 tl verse rahatça geçinirler.
Köyde yaşadılar dağ başında çok uzakta bi ev ufak tefek eşyaları tabi ki var tabak tencere ksşık çamaşır mak vs ama mesele o değil geçimleri canımı sıkıyo

Teşekkür ederim canım ben razıyım her şeylerine koşarım da o eşine pek meraklı olan abim herhalde gittiler de kurtulduk deyip param yok deyip ynaşmıyo

O gebersin zati hiç umrumda değil. Daha önce de karısı sevgilisinden ayrıldı diye intihar edip annemi babamı karakollara düşürmüş çünkü annem babam üzerine gitmişler yüzüne vurmuşlar yaptığı pisliği hanımefendi dayanamamış da bıt bıt bıt.. Tam bi şeytan o kadın

Silin atın bence hayatınızdan onları ve anne babanızın son yıllarını bari mutlu geçirmesini sağlayın. 5 kardeş harika bakarsınız bence.

Silin atın bence hayatınızdan onları ve anne babanızın son yıllarını bari mutlu geçirmesini sağlayın. 5 kardeş harika bakarsınız bence.
Ya bem de öyle diyoeum ama babam bana güvenmiyo illa iki oğlundan biri diyecek adama. Bana bıraksa on oğluna bedelim ama bırakmıyo sen bilmezsn beceremezsn deyip kaçıyo

Evet risk var ama yapılması daha iyi demiş doktorları bakalım nolacak ben de bilmiyorum

şehir neresi

eşyalı ev bulma vs imkanı olacak bir şehir mi

hoş annenizin de yaşı var ve rahatsızmış evleri olsa da ev işi yemek vs de zorlayabilir

ablanızda bir süre daha kalabilirler mi acaba

özellikle şu ameliyat süreci bitinceye kadar ablaya biraz maddi manevi destek olunsa yaza kadar idare etse

hatta belki yazın da köye vs giderler temiz hava alıştıkları ortam daha iyi gelebilir yaşlılar seviyor memleketlerini

geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…