- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
- Konu Sahibi _Phantom-Opera_
-
İkisi de çok yaşlı babam 85 annem 68 yaşında.. Ablalarım da ben de çalışmıyoruz.. 6 kardeşiz.. Ben razıyım vermeye ama herkes iş başa düşünce kaykılıyor bi tarafa1100lira maaş mı kaldı yahu ?
Cok yaslı değillerse calısacaklar
Yaslılarsa her cocuk aylık 500verse gül gibi gecinir giderler
çalışıyoruz yazacaktınız sanırım. eğer çalışmıyorsanız sizler neden çalışmıyorsunuz? ya da çalışmıyorsanız nasıl geliriniz var?İkisi de çok yaşlı babam 85 annem 68 yaşında.. Ablalarım da ben de çalışmıyoruz.. 6 kardeşiz.. Ben razıyım vermeye ama herkes iş başa düşünce kaykılıyor bi tarafa
Zevkle koca parası yiyoruz pek de mutluyuzçalışıyoruz yazacaktınız sanırım. eğer çalışmıyorsanız sizler neden çalışmıyorsunuz? ya da çalışmıyorsanız nasıl geliriniz var?
Köyde yaşadılar dağ başında çok uzakta bi ev ufak tefek eşyaları tabi ki var tabak tencere ksşık çamaşır mak vs ama mesele o değil geçimleri canımı sıkıyoPeki şimdiye kadar nasıl yaşadılar? Sizleri hangi evde hangi parayla büyüttüler.
6 kardeşmişsiniz, yapılacak şey ortada. Herkes aylık 200-300 tl verse rahatça geçinirler.
Teşekkür ederim canım ben razıyım her şeylerine koşarım da o eşine pek meraklı olan abim herhalde gittiler de kurtulduk deyip param yok deyip ynaşmıyo85 yaş ameliyat İçin risk oluşturmuyor mu??? KardeşleriniLe ya anne babanızı evinize alacaksınız ya da aranızda para toplayıp bir evin ne ihtiyacı varsa minimum masraf edecek şekilde karşılayacaksınız. Kaykılmak da neymiş alın karşınıza hepsini konuşun açıkça. Bu tür konularda işe girişmeye yanaşmayan taraflara sert konuşmak işe yarar ancak başka türlü olmuyor. Geçmiş olsun kolay gelsin..
O gebersin zati hiç umrumda değil. Daha önce de karısı sevgilisinden ayrıldı diye intihar edip annemi babamı karakollara düşürmüş çünkü annem babam üzerine gitmişler yüzüne vurmuşlar yaptığı pisliği hanımefendi dayanamamış da bıt bıt bıt.. Tam bi şeytan o kadınKıyamam ya kaç yaşına gelmişler yaşadıklarına bak. Anneniz kendi hastalığına üzülecek zaman bile bulamıyordur. Üstünüze alınmayın lütfen ama bikaç sene sonra çok pişman olup başlarına vurur kardeşleriniz.
Silin atın bence hayatınızdan onları ve anne babanızın son yıllarını bari mutlu geçirmesini sağlayın. 5 kardeş harika bakarsınız bence.O gebersin zati hiç umrumda değil. Daha önce de karısı sevgilisinden ayrıldı diye intihar edip annemi babamı karakollara düşürmüş çünkü annem babam üzerine gitmişler yüzüne vurmuşlar yaptığı pisliği hanımefendi dayanamamış da bıt bıt bıt.. Tam bi şeytan o kadın
Ya bem de öyle diyoeum ama babam bana güvenmiyo illa iki oğlundan biri diyecek adama. Bana bıraksa on oğluna bedelim ama bırakmıyo sen bilmezsn beceremezsn deyip kaçıyoSilin atın bence hayatınızdan onları ve anne babanızın son yıllarını bari mutlu geçirmesini sağlayın. 5 kardeş harika bakarsınız bence.
Evet risk var ama yapılması daha iyi demiş doktorları bakalım nolacak ben de bilmiyorum85 yaş ameliyat İçin risk oluşturmuyor mu??? KardeşleriniLe ya anne babanızı evinize alacaksınız ya da aranızda para toplayıp bir evin ne ihtiyacı varsa minimum masraf edecek şekilde karşılayacaksınız. Kaykılmak da neymiş alın karşınıza hepsini konuşun açıkça. Bu tür konularda işe girişmeye yanaşmayan taraflara sert konuşmak işe yarar ancak başka türlü olmuyor. Geçmiş olsun kolay gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?