- Konu Sahibi _Phantom-Opera_
-
Yaa çok teşekkür ederim ha şöyle desinler canımı yesinler.. Bem kimseye saldırmıyorum insanlar bana carlıyo canımı sıkıyolarBir şekilde halledersiniz üzülmeyin
Bizimde yaşlimiz var. Zor oluyor biliyorum ama herkes elini taşın altına koyduğunda hallediliyor bir şekilde. Allah büyük siz kalbinizi ferah tutun. Güzel düşünün ki herşey güzel olsun. Moral motivasyon da çok önemli. Ben inanıyorum siz bu sorunun altından kalkacaksiniz Allahın izniyle
Babam gelmiyo ki gelse ah ben nelee ypcam da istemiyo memleketünden ayrılmayıBir süre sizle yaşasalar? Hem belki biraz moralde olur hem de size destek olurlar.
Allah yardımcınız olsun ama geç kalmadan başvurun muhtarlığa lütfen.
Doğru abim naparsa yapsın herkes ona sırt döndü zaten.. Ben anne babam için üzülüyorum özellikle annem için kadın kaahrından ölecek..Durumu düzeltemiyorsanız çok da karışmayın
Nerde kaldıklarında ne yapacaklar o yaşta hasta olarak çareleri yok demekki
Bu durumda anne babaya söylencek birşey yok evlatlar birleşip çalışıp bir yolunu bulacak anca
Başınız sağ olsun demek istedim.Biz de 3 kardeşiz annem merdivenden düştü hem çalışıp hem anneme baktım 5 aydır bir Allahın kulu yardım etmedi istemem de zaten ben elimden geleni evlatlık vazifemi yaparım gerisi ne yaparsa yapsın madem durumlar iyi elinizden geleni yapın gerisini düşünen düşünsün isterse benim kardeşlerim yapardı ama ikisi de iş dolayısıyla görevli olduklarından yanımızda olamadılar anne baba konularında çok hassasım babamı yeni kaybettim çünkü
Şu an için en doğru çözüm bubence annenle baban ayrı ev tutsun
Başı sağolcak kim ki :) evet kinayeydi yaptığım ama tabi sldırmasalar ben de normal konuşacam olmuyor maalefefBaşınız sağ olsun demek istedim.
Ama engelli maaşı ne kadar olabilir ki? Alsın alsın 2500 lira alsın. Evi kendininse bile cidden geçinmesi çok zor.
orada hanımefendi kinaye yapmak istedi sanırım...
Böyle sizin gibi güzel kalpli kadınlardan Allah razı olsun
Köydeki eşyaları gelse zaten yatak yorgan halı mutfak eşyası çamaşır makinesi tamam. Buzdolabı bozulmuştu bi süre buzdolabı olmadan nolur ki olmaz mıesyalı 1+1 ev bulsanız kendı maaslarıyla kıra ve fatura
6 kardes her ay 200 tl versenız her bırınız o gelenle evın gıderı karsılanır
ev ustune ev olmaz kı
buzdolabı sartKöydeki eşyaları gelse zaten yatak yorgan halı mutfak eşyası çamaşır makinesi tamam. Buzdolabı bozulmuştu bi süre buzdolabı olmadan nolur ki olmaz mı
Başınız sağ olsun demek istedim.
Ama engelli maaşı ne kadar olabilir ki? Alsın alsın 2500 lira alsın. Evi kendininse bile cidden geçinmesi çok zor.
orada hanımefendi kinaye yapmak istedi sanırım...
Böyle sizin gibi güzel kalpli kadınlardan Allah razı olsun
Bence de ben evimden fazla fazla aldığım gıdalardan vs giderken götürücem orada da alınır ilk iki kirasını falan da ödesem bi süre idare eder zannımca onlarıbuzdolabı sart
onuda spotcudan ıkıncı el falan hallolur o teşhırden defolu alınır uyguna
Evet iki ablam ve 1 abim yakın bir süre ben ilgileneceğim sonra yeni doğum yapan ablam gidecek..
Annemin durumu biraz daha iyi o babamla ilgilenir biz de geri kalan ayrıntıları hallederiz diyorum ama bir de tekrar babamın bin defa kovuldduğu o eve geri döner mi endişesi yaşıyorum malesef
1000000 kere yapıldı o konuşmalar da annemin hastalığınk hafide alıyo o benden sağlam diyo. Hayır annem de mide kanseri ve midesi alındı şimdi vücuduna yayılıyorEndişenizi anlıyorum, babanızla incitmeden bir konuşma yapmanız lazım, bak emek veriyoruz bir düzen kurmaya çalışıyoruz, annemin hastalığı ciddi onu da bizi de üzme minvalinden
kesın bılgım yok ama basvurmakta fayda varBence de ben evimden fazla fazla aldığım gıdalardan vs giderken götürücem orada da alınır ilk iki kirasını falan da ödesem bi süre idare eder zannımca onları
Yalnız benim merak ettiğim bişey var belediyeler vs de yardım yapıyor mu başvurulsa oradan da bişeyler çıkmaz mı
cok gecmıs olsun cok uzuldum1000000 kere yapıldı o konuşmalar da annemin hastalığınk hafide alıyo o benden sağlam diyo. Hayır annem de mide kanseri ve midesi alındı şimdi vücuduna yayılıyor
Ya yıllardır böyle bu adam anlatamadık. Kulakları ağır işitiyo çok anlamıyo söylenenleri. Sonra çok unutkan unutuyo.. Buna bağlıyorum ben artık.. Olanı biteni tam idrak edemiyo gibikesın bılgım yok ama basvurmakta fayda var
bız mahallemızın muhtarına yatakodamızı ıhtıyac sahıbıne verıcez ıhtıyacı olan varmı dedık hemen ertesı gun dönüs yaptı bıze
muhtara beledıyeye gıdın danısın sorun derdınızı anlatın mutlaka faydaları yardımları olacaktır hızlı sekılde
onun dısında ıkı yaslı ınsan gercekten bulup bulusturmak kolay 1+1 hatta cok ıcap ederse dırek tek odalı ev yatak olabılen kanepe falan ıdare edılır durumları okadar acıl ılk ıs kendı evlerı olmalı
benım aklıma takılan baska bırsey var özel degılse tabı
babanız nıye ısrarla kovuldugu yere gıtmek ıstıyor sebebı nedır
normalde babanız tam tersı o eve gıtmek ıstememelı
Millet yüzümüze tükürmesin arkamızdn konuşmasın bu işler ortaya çıkmasın derdi de olabilir. Küçük bi yer ve babam çok tanınmış biri ordacok gecmıs olsun cok uzuldum
babanızın boyle davranmasının sebebı ne pekı neden yanı mutlaka bır acıklaması vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?