Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

hmm evet meyvadan olabilir, bol şeker var meyvada ya, bi de akşam yiyosun , dikkat et o kadar fit olmuşken bizlik hallere geri düşme

bundan sonra dikkati elden bırakmamam lazım herhalde, eskiden olsa normal kiloma dönünce canımın istediği kadar yiyordum bişey olmuyodu, doğum olayı ve belki de yaş, 28 olsam da gençliğimin baharı değil artık, kolay kilo verdirmiyor üstüne üstlük aldırıyor :)))

bi de 2 haftadır sık hipoglisemiye giriyorum, akşam bi kez, bi de gece yarısı. nedenini çözemedim henüz, ama her düşüşte bi meyve suyu ve bi kremalı bisküvi yiyorum yükselmesi için... düşünsenize kalorileri, meyve + bu yedikelrim... kalori patlaması yaşamışım ya, aldığım 1 kilo az bile

aman canım boşver kalorileri sağlığına bak. sen önce kocana ve bebeğine , sonra da bize sağlıklı lazımsın ...

aman canım boşver kalorileri sağlığına bak. sen önce kocana ve bebeğine , sonra da bize sağlıklı lazımsın ...

saol canımmm doğru söylüyosun

spor nasıl gidiyo bakalım ? ha şu 2 günlük detoksu naptın,durumda değişiklik oldu mu ?

saol canımmm doğru söylüyosun

spor nasıl gidiyo bakalım ? ha şu 2 günlük detoksu naptın,durumda değişiklik oldu mu ?

spor tam gaz devam canım yılmak yok, durmak yok

2 günlük detoksu yaptım, ama 400 gr verebildim sadece, benim inatçı vücudum detokslara pabuç bırakmayacağını gösterdi yani
neyse, bulgur+nohut+mercimek üçlüsü yüzünden kilo almadığıma şükür gene de

allah seni 2 saatte bi yeniliyo bu üçlü, kilo vermek gayet güzel olurdu, çok aç kalmadan,hem de vücut için yararlı bişeydi. bakalım ben ne zaman denerim...

link açılmadı ya... o kadar heyecanlanmıştım ama

işte benim vücut atacak bir fazlalığı olmadığına kanaat getirdi herhalde

canım facebook ta komik bir fotoğraf paylaşmıştım, link açılmıyosa buraya ekleyeyim tekrar

canım bakliyatların kalorisi yüksek baya diyetisyene giderken bakliyat önermemişti ama detosta illa ölçüsü vardır yani yapanlar kilo verdiğine göre :44:aslında bu detoksu yazın ekşi köy ayranıyla yapacan süper olur

kilon azaldığı için artık yavaş gider kilolar resimde komikmiş ama bize göre değil bizim harekete ihtiyacımız var durmak değil yürüme vakti kızlar bugün spor yapamadım evi temizledim yaş pasta kurabiye yaptım bikaç şey daha yapıcam daha temizliğin bi kısmı duruyo yarın kuran bende olduğu için hazırlık yaptım ama diyeti bozmıcam

Bende dün eve koşu bandı aldım arkadaşlar ,artık her çareye başvuruyorum inşaallah faydasını görürüm umudu yitiricem artık ((

inşaallah yararını gördüm diyen arkadaşlar gibi benimde anlatacak iki kelimem olur ...

yılbaşından bu yana dr. kontrolünde kilo vermeye çalışıyorum, gittiğim dr. tv de sürekli çıkan,sözümona kendi sistemini anlatıp duran ,son dönemde solisitan diye bir ürünü anlatan kişi ,ama hiç bir faydasını göremiyorum, hiç kilo veremedim ,belki görüp veren var ama bana bir faydası olmadı ((

merhaba arkadaşım aramıza hoşgeldin

o kendi sistemini anlatan doktorun videolarını izledim , mevcut kilonu korumak için o ürünü kullanmak faydalı olabilir ama depolanmış kilolarını nasıl kaybedeceğinden hiç bahsetmiyor ???
Neyse; boyun kilon yaşın fiziksel aktivite yoğunluğun nedir bilmiyorum ama öncelikle aldığın koşu bandının sana yardımcı olacağına inan, ve düzenli olarak kullanmaya da kendine söz ver...
Kalorisepeti.com diye bir site var, o siteden günlük yediklerinin kalorilerini takip et, koşu bandı kullanımınla yakacağın kalorilerin hesabını da tut , senin istediğin sürede istediğin kiloya gelmek için günlük alman gereken kalori miktarına ilişkin sitenin hesaplayacağı rakama uymaya çalış.
Yanısıra diyet de yap, ama diyetin esnasında mümkün olduğunca kalorili kaçamaklardan uzak durmaya çalış, yani bir anlamda iştahını ve nefsini kış uykusuna yatır bir müddet.
Sana bu önerileri 1,5 aydır uygulayan, istediği sürede istediği kadar kilo veremese de verdiklerine şükreden biri olarak yazıyorum. Herşeyini de burada bizlerle paylaş , her türlü sıkıntını , her türlü sevincini...
sıkıntılar paylaştıkça azalır , mutluluklar paylaştıkça çoğalır bunu unutma. bir de birlikten kuvvet doğacağı sözünü hep aklında tut, burada hepimiz birbirimize destek ve moral vererek amacımıza ulaşmaya çalışıyoruz...
Kolay gelsin :13:

canım 4 yemek kaşığı nohut, 4 yemek kaşığı yeşil mercimek ve 4 yemek kaşığı bulgur , 2 günde toplam 8 er kaşık yani.
Ama dediğin gibi artık yavaş gidicek korkarım :18:
Hızlı gitsin yaaa nisanda istanbula gidicem, nişanlım gelicek en kötü ihtimal 65 görmem lazım o zamana kadar, şu an 68,9 um,
ama yarın sabahtan çok umutluyum gerçi ben her sabah çok umutlu kalkıyorum yataktan sanki her gece 1 er kilo vericekmişim gibi ama

Allah kabul etsin okumalarınızı dualarınızı... Araya benim içinde bir dua sıkıştırabilir misin acep hani bizim işler biran önce olsun da ben londraya gidiyim diye

Temizlik ve mutfak işleri sana spor olmuştur zaten bütün gün evin içinde bir oraya bir buraya ayakta
aynen öyle canım bizim için durmak değil yürümek vakti. Her gün ortalama 2 saat yürüyorum ben fazlası da oluyor çoğunlukla ama bu kilolardan kurtulmanın başka yolu yokkk ( tam bunu yazarken bacağıma kramp girdi ahhh )

1 saat spor
3 litre su
kalori sepeti hesabına göre bugün Toplam : 664.57 kal. çokmu az oldu anlamadım.
açım ama suyu çok içtiğimden dolayı midem dolu.

1 saat spor
3 litre su
kalori sepeti hesabına göre bugün Toplam : 664.57 kal. çokmu az oldu anlamadım.
açım ama suyu çok içtiğimden dolayı midem dolu.

sitede kaç günde kaç kilo vermek istediğinle ilgili alana hesaplama yaptırmış mıydın , yapmadıysan onu bi yap, bu aldığın kaloriden fazla çıkıyorsa ona göre günlük besinlerini dengeleyebilirsin, hem belki biraz daha tokluk hissi verecek gıdalara yönelebilirsin de
örnek : ben kereviz, brokoli, karnıbahar, pırasa gibi sebzeleri çok tüketiyorum. mesela haşlanmış kerevizin 100 gramı 18 kalori,
400 gram kereviz haşla, sık üzerine limonu, istiyorsan baharat ek biraz tuzla ye, topu topu 72 kalori almış oluyorsun,
karnıbahar haşla , 100 gramı 27 kalori , 400 gram haşlasan 108 kalori doyarsın da kaloriyi de az almış olursun...
Tabi bütün öğünlerde değil. Öğlen öğünlerinde protein yemeye çalışsan hem akşama daha az acıkırsın hem de vücudunun ihtiyacı olanı almış olursun.
örnek : 100 gram hindi göğüs al, tavada yağsız kavur, kekik,nane,kimyon biraz tuz ekle, yanına da 1 kase yağsız yoğurt ( 150 gr ) ( mümkünse evde kendin yaptığın ) al sana topu topu 235 kalori

Benimki nacizane fikir vermek, yanlış anlaşılmasın...

ne yanlış anlaşılması fikirlerinize tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. karadeniz bölgesinde yaşadığım için kereviz, brokoli, karnıbahar. buralarda pek bulunmaz hele kerevizle brokolinin tadını hiç bilmem. sitede hesaplamayı yaptırdım 1105 çıktı benimki 664. gerçi öğleye uyandım sanırım normal bu gün için

normal diyete geçicen artık değilmi :44:inşaallah inersin 65eya bende nisana kadar 78leri hayal ediyodum şimdi 79a inermiyim bilmiyorum :44:sabahları tartılmak ayrı bi zevk benim için ama kilo verememişsem çok sinir oluyorum dua ederim tabiki cnm o kıramp çok kötü oluyo geçmiş olsun cnm

geçtim geçtim amaann bir müddet yoğurt ve salatalık görmek istemiyorum, halaa geziniyorlar biryerlerimde deli olucam
inşallah 78 leri görürsün ve çok güzel bir motivasyon olur canım sana. Ama görmesen de moralini bozma gidecek öyle de böyle de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…