Bende dün eve koşu bandı aldım arkadaşlar ,artık her çareye başvuruyorum inşaallah faydasını görürüm umudu yitiricem artık((
inşaallah yararını gördüm diyen arkadaşlar gibi benimde anlatacak iki kelimem olur ...
yılbaşından bu yana dr. kontrolünde kilo vermeye çalışıyorum, gittiğim dr. tv de sürekli çıkan,sözümona kendi sistemini anlatıp duran ,son dönemde solisitan diye bir ürünü anlatan kişi ,ama hiç bir faydasını göremiyorum, hiç kilo veremedim ,belki görüp veren var ama bana bir faydası olmadı((
nasilsinz insallah hersey yolunda gidiyordur
ne yanlış anlaşılması fikirlerinize tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. karadeniz bölgesinde yaşadığım için kereviz, brokoli, karnıbahar. buralarda pek bulunmaz hele kerevizle brokolinin tadını hiç bilmem. sitede hesaplamayı yaptırdım 1105 çıktı benimki 664. gerçi öğleye uyandım sanırım normal bu gün için
hoşgeldiniiiiiiz
çoğalıyoruz yaşasın
facede gördüm o paylaşımı canım, çok mantıklı geldi bana , hem de kolayağıııır ağııır hareket etmeyi deneyelim bari tosbaa gibi
evet bundan sonra 5.5 - 6 değil 1,5 ya da en fazla 2 km hızda yürüyelim
allahım 5,6-6 da 60-70 dk yürüdükten sonra son bir dk da hızımı düşürerek durayım diyorum, 5,3, derken 2 ye düşünce sanki ayağımın altında bant gitmiyormuş gibi geliyor
aranıza yeni katılıyorum katılmamın sebebi sizin yazdıklarınızı görüp iştaha gelip koşarmıyım diye:))) ve iki gündür üşengeçliğimden koşmuyorum maparim bilmem artık ama yarin kosacam insallah:)))
evet bundan sonra 5.5 - 6 değil 1,5 ya da en fazla 2 km hızda yürüyelim
allahım 5,6-6 da 60-70 dk yürüdükten sonra son bir dk da hızımı düşürerek durayım diyorum, 5,3, derken 2 ye düşünce sanki ayağımın altında bant gitmiyormuş gibi geliyor
iştaha gelin gelmesine de koşmayın arkadaşım vücudunuza eziyet etmeyin, hızlı tempoda ( 5-5.5-6 km ) ve düzenli olarak her gün en az 40-45 dk yürüyün o bile ciddi fayda ediyor, hem belki yürürseniz üşenmezsiniz
ne de olsa koşu bandınızı çamaşır askısı olsun diye almadınız değil mi :44: eğer öyle ise size bayaa pahalıya geliyor olsa gerek
çamaşır kurutmak
Aramıza hoşgeldiniz
Bizde herşey yavaş gidiyor
hızlı hızlı gitse çok iyi olcak ama
siz nasılsınız
40 45 dk nerde yürùcem yirmi dk zor sabrediyorum nefesim kesiliyor :))insallah faydası olur dimi arkadasim yoksa sùrem azmı
azminize hayran kaldım arkadaşlar. uzun zamandır koşu bandı bakınıyorum ama ya kullanmazsam çabuk bıkarsam diye korktuğum için almıyorum. aslında nette ikinci el uygun makinalar var ama insan güvenemiyo. bir süre daha gözetliycem sizi müsadenizle
Hoşgeldiniz
Tabiiki tüm paylaşımlarımız umuma açık istediğiniz gibi gözetleyebilirsiniz
Nacizane fikrim ( 39 yaşında biri olarak her zaman 2.el den korkmuşumdur , hayatım boyunca sadece 1 kez o da araba fiyatları çok pahalı olduğundan, ama iyi bilen bir uzmana didik didik inceleterek 2.el bir araba almışlığım var ) eğer bütçeniz sıfır bir koşu bandı almaya şu anda yetmiyorsa , başka spor aktiviteleriyle metabolizmanızı hızlandırma gayreti içine girmeniz , 750-1100 TL civarı bir para biriktirdikten sonra da ( halaa kullanmayı istiyor ve düzenli kullanmak konusunda da kendinize söz verebiliyorsanız ) sıfır bir koşu bandı almanızı öneririm . Çünkü bu aletler evin içinde yer kaplayabiliyor. 2. el alıp üç beş gün sonra problemle karşılaşırsanız ve tamir edilmeye kalkıldığında astarı yüzünden pahalı bir faturayla yüzyüze gelirseniz hem sizi maddi olarak zorlar, hem de hevesiniz kırılır, hem de evinizde gereksiz bir toz alma alanı kazanmış olursunuz. Geçtim onu servis ve /veya yedek parça masrafını gözden çıkarsanız bile tamir edildikten sona bile kullanmayı canınız istemeyebilir aradan geçecek süreden dolayı...
yine de siz bilirsiniiiz
canım süren az evet ama ; yeni başladıysan ilk bir haftanı örneğin ilk beş dk 3 km , sonraki beş dk 4 km , sonraki 10 dk 4,5 km de yürü, 20 dk dan sonra yağ yakmaya başladığın söyleniyor internet araştırmalarında, o nedenle sonraki 20 dk 5 km hızda yürümeye çalış ve 40 dk yı görmeye çalış...
Bir haftadan sonra nefesin de açılıyor, bacakların da ( ben uzuuun yıllardır sigara içen ve hareketsiz çalışıp hareketsiz yaşayan biri olarak söylüyorum ) ikinci hafta 5 km hızda yürüdüğün süreyi biraz uzatmaya çalış , üçüncü hafta 3 km ve 4 km hızda yürüdüğün süreleri kısaltmaya ve çabuk hızlanmaya çalış, dördüncü hafta 5 km hızda yürüdüğün sürede 5.5 km hıza çıkmaya çalış mesela, vücut açılıyor inan bana. birden yüklenmenin , koşmaya çalışmanın anlamı yok bence ...
Ben şu anda günde ortalama 2 saat yürüyebiliyorum 5,5-6 km hızda. yani günde iki kere 60-70 dk
gerçi bu yazdıklarım tamamen nacizane fikrimdir yanlış anlaşılmasın bir uzman görüşü veya kural değildir...[/QUOT
cnm ben sıkılıyorum ya yürürken dkka dolsada insem diyprum banttan:))
ama yinede söylediklerini yapmaya çalşcam teşekürler zaten ben yürümeye başlayalı bir hafta oldu insallah devam ederim
ona da çaremiz var güzelim sen yeter ki zayıflamak istecanım süren az evet ama ; yeni başladıysan ilk bir haftanı örneğin ilk beş dk 3 km , sonraki beş dk 4 km , sonraki 10 dk 4,5 km de yürü, 20 dk dan sonra yağ yakmaya başladığın söyleniyor internet araştırmalarında, o nedenle sonraki 20 dk 5 km hızda yürümeye çalış ve 40 dk yı görmeye çalış...
Bir haftadan sonra nefesin de açılıyor, bacakların da ( ben uzuuun yıllardır sigara içen ve hareketsiz çalışıp hareketsiz yaşayan biri olarak söylüyorum ) ikinci hafta 5 km hızda yürüdüğün süreyi biraz uzatmaya çalış , üçüncü hafta 3 km ve 4 km hızda yürüdüğün süreleri kısaltmaya ve çabuk hızlanmaya çalış, dördüncü hafta 5 km hızda yürüdüğün sürede 5.5 km hıza çıkmaya çalış mesela, vücut açılıyor inan bana. birden yüklenmenin , koşmaya çalışmanın anlamı yok bence ...
Ben şu anda günde ortalama 2 saat yürüyebiliyorum 5,5-6 km hızda. yani günde iki kere 60-70 dk
gerçi bu yazdıklarım tamamen nacizane fikrimdir yanlış anlaşılmasın bir uzman görüşü veya kural değildir...[/QUOT
cnm ben sıkılıyorum ya yürürken dkka dolsada insem diyprum banttan:))
ama yinede söylediklerini yapmaya çalşcam teşekürler zaten ben yürümeye başlayalı bir hafta oldu insallah devam ederim
koşu bandının karşısına tv ya da bilgisayar hangisini yerleştirebiliyorsan artık, açıyorsun sevdiğin bir kanalı veya filmi , sen farkına bile varmıyorsun kaç dk geçmiş :44:
Ya da hiçbişey bilemezsen açıyorsun bilgisayardan birkaç tane hareketli ve tempolu müzik , onlara eşlik ediyorum ayak adımlarımı uyduruyorum derken kendini kaybediyorsun... ( tecrübeyle sabittir, ben ama tv sevmediğim için , ya müzik ya da korku filmi koyuyorum alt yazılı, onu okuycam, sahneleri takip etcem derken 95 dk gördüğüm oldu benim farkına bile varmadan ) ( tabii koşu bandının 1 saatten fazla kullanılmaması , motorunun zorlanmaması gerektiği yönünde uyarı aldığımdan beri korku filmlerine ara verdim, müzik dinliyorum
azminize hayran kaldım arkadaşlar. uzun zamandır koşu bandı bakınıyorum ama ya kullanmazsam çabuk bıkarsam diye korktuğum için almıyorum. aslında nette ikinci el uygun makinalar var ama insan güvenemiyo. bir süre daha gözetliycem sizi müsadenizle
koşu bandını çabuk al yanımıza gel:))
ona da çaremiz var güzelim sen yeter ki zayıflamak iste
koşu bandının karşısına tv ya da bilgisayar hangisini yerleştirebiliyorsan artık, açıyorsun sevdiğin bir kanalı veya filmi , sen farkına bile varmıyorsun kaç dk geçmiş :44:
Ya da hiçbişey bilemezsen açıyorsun bilgisayardan birkaç tane hareketli ve tempolu müzik , onlara eşlik ediyorum ayak adımlarımı uyduruyorum derken kendini kaybediyorsun... ( tecrübeyle sabittir, ben ama tv sevmediğim için , ya müzik ya da korku filmi koyuyorum alt yazılı, onu okuycam, sahneleri takip etcem derken 95 dk gördüğüm oldu benim farkına bile varmadan ) ( tabii koşu bandının 1 saatten fazla kullanılmaması , motorunun zorlanmaması gerektiği yönünde uyarı aldığımdan beri korku filmlerine ara verdim, müzik dinliyorum
bacım koşU bandımın olduğu odada bi§ey yokki tv pc sadece telden müzik dinliyorum sıkılıyorum sılmasam uzun yürücemde neyse artık uzun yümeye çalışcaz artık. bu arada sen diyette yapıyormusun aynı zamanda
sağol canım benimcidden birbirinize böyle motivasyon vermeniz çok hoş. maşallah.
bacım koşU bandımın olduğu odada bi§ey yokki tv pc sadece telden müzik dinliyorum sıkılıyorum sılmasam uzun yürücemde neyse artık uzun yümeye çalışcaz artık. bu arada sen diyette yapıyormusun aynı zamanda
bir tane üçlü kablo edinip koşu bandını çalıştırdığın odada pc kullanma şansın yok mu canım hiç...
gerçi ben de bir süredir telefonumdan trtfm dinleyerek yapıyorum sporumu laptopun hoparlörü bozulduğu için...
ben diyet te yapıyorum, ayın 15'inde detaylı bir mesajım var, onu okumak istersen fikir verebilir...
inşaallah cnmgeçtim geçtim amaann bir müddet yoğurt ve salatalık görmek istemiyorum, halaa geziniyorlar biryerlerimde deli olucam
inşallah 78 leri görürsün ve çok güzel bir motivasyon olur canım sana. Ama görmesen de moralini bozma gidecek öyle de böyle de
üşenince olmuyo biran önce başla farkı göreceksin kaç kilo vermek istiyosun ?aranıza yeni katılıyorum katılmamın sebebi sizin yazdıklarınızı görüp iştaha gelip koşarmıyım diye:))) ve iki gündür üşengeçliğimden koşmuyorum maparim bilmem artık ama yarin kosacam insallah:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?