Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

nasilsinz insallah hersey yolunda gidiyordur

hoşgeldiniiiiiiz
çoğalıyoruz yaşasın

facede gördüm o paylaşımı canım, çok mantıklı geldi bana , hem de kolay ağıııır ağııır hareket etmeyi deneyelim bari tosbaa gibi

Bugün yediklerinizden aldığınız toplam kaloriden koşu bandınızda yaktığınız toplam kaloriyi düşünce mi 664, eğer öyleyse günlük almanız gerekenin altına düşseniz de aradaki farkın çok fazla olmamasına çalışın o zaman, biraz daha fazla beslenebilirsiniz bence. yani 1105 olmaz da 1000 olur, 800 olur gibi. Öğleye de uyansanız o gün içinde o rakama yaklaşmaya çalışın, ara öğün vs yapın mesela, çünkü çok az kalori alırsanız da bu sefer güçsüz düşebilirsiniz. Ama yeter ki akşam mesela 8 den sonra bişeyler yememeye çalışın. tatlı yerine meyva ( ama düşük kalorili olanlarından ) yerseniz tatlı ihtiyacınız kriz seviyesine ulaşmıyor. Mesela ben çok canım tatlı istediğinde 1 tane hurma yiyorum, kg fiyatı pahalı ama günde bir tane yiyebileceğiniz bir besin ve gerçekten enerji veriyor, susuzluğu gideriyor, bir sürü faydası var detayına internetten bakılabilir. Bir adet muz 100 , elma 60, portakal 50 iken, 1 hurma topu topu 15 kalori değerinde, başka şeyden kısıp ona para vermeyi tercih ediyorum şahsen...

Sizin oralarda yeşillik çoktur onlardan tüketin , sabahları sizin oranın peynirlerinden ama az yağlı olanlarından tüketmeye çalışın, öğlenleri balık mesela yanında bir tabak salata, ama akşamları sebze yemeye özen gösterin , ısırgan , ıspanak, pazı gibi yeşillikler çok faydalı. bulgur-pirinç pilavı, makarna, patates, nohut, mercimek , hamurişi pek tüketmemeye çalışın. Lahana çorbası yapıp içebilirsiniz o da faydalı oluyor, ama kereviz olmadan tadı nasıl olur bilmiyorum bişey diyemiycem...

hoşgeldiniiiiiiz
çoğalıyoruz yaşasın

facede gördüm o paylaşımı canım, çok mantıklı geldi bana , hem de kolay ağıııır ağııır hareket etmeyi deneyelim bari tosbaa gibi

evet bundan sonra 5.5 - 6 değil 1,5 ya da en fazla 2 km hızda yürüyelim
allahım 5,6-6 da 60-70 dk yürüdükten sonra son bir dk da hızımı düşürerek durayım diyorum, 5,3, derken 2 ye düşünce sanki ayağımın altında bant gitmiyormuş gibi geliyor

aranıza yeni katılıyorum katılmamın sebebi sizin yazdıklarınızı görüp iştaha gelip koşarmıyım diye:))) ve iki gündür üşengeçliğimden koşmuyorum maparim bilmem artık ama yarin kosacam insallah:)))

evet belli bir süreden sonra alışıyorsun

iştaha gelin gelmesine de koşmayın arkadaşım vücudunuza eziyet etmeyin, hızlı tempoda ( 5-5.5-6 km ) ve düzenli olarak her gün en az 40-45 dk yürüyün o bile ciddi fayda ediyor, hem belki yürürseniz üşenmezsiniz
ne de olsa koşu bandınızı çamaşır askısı olsun diye almadınız değil mi :44: eğer öyle ise size bayaa pahalıya geliyor olsa gerek
çamaşır kurutmak

40 45 dk nerde yürùcem yirmi dk zor sabrediyorum nefesim kesiliyor :))insallah faydası olur dimi arkadasim yoksa sùrem azmı

40 45 dk nerde yürùcem yirmi dk zor sabrediyorum nefesim kesiliyor :))insallah faydası olur dimi arkadasim yoksa sùrem azmı

canım süren az evet ama ; yeni başladıysan ilk bir haftanı örneğin ilk beş dk 3 km , sonraki beş dk 4 km , sonraki 10 dk 4,5 km de yürü, 20 dk dan sonra yağ yakmaya başladığın söyleniyor internet araştırmalarında, o nedenle sonraki 20 dk 5 km hızda yürümeye çalış ve 40 dk yı görmeye çalış...
Bir haftadan sonra nefesin de açılıyor, bacakların da ( ben uzuuun yıllardır sigara içen ve hareketsiz çalışıp hareketsiz yaşayan biri olarak söylüyorum ) ikinci hafta 5 km hızda yürüdüğün süreyi biraz uzatmaya çalış , üçüncü hafta 3 km ve 4 km hızda yürüdüğün süreleri kısaltmaya ve çabuk hızlanmaya çalış, dördüncü hafta 5 km hızda yürüdüğün sürede 5.5 km hıza çıkmaya çalış mesela, vücut açılıyor inan bana. birden yüklenmenin , koşmaya çalışmanın anlamı yok bence ...

Ben şu anda günde ortalama 2 saat yürüyebiliyorum 5,5-6 km hızda. yani günde iki kere 60-70 dk
gerçi bu yazdıklarım tamamen nacizane fikrimdir yanlış anlaşılmasın bir uzman görüşü veya kural değildir...

azminize hayran kaldım arkadaşlar. uzun zamandır koşu bandı bakınıyorum ama ya kullanmazsam çabuk bıkarsam diye korktuğum için almıyorum. aslında nette ikinci el uygun makinalar var ama insan güvenemiyo. bir süre daha gözetliycem sizi müsadenizle

Hoşgeldiniz

Tabiiki tüm paylaşımlarımız umuma açık istediğiniz gibi gözetleyebilirsiniz

Nacizane fikrim ( 39 yaşında biri olarak her zaman 2.el den korkmuşumdur , hayatım boyunca sadece 1 kez o da araba fiyatları çok pahalı olduğundan, ama iyi bilen bir uzmana didik didik inceleterek 2.el bir araba almışlığım var ) eğer bütçeniz sıfır bir koşu bandı almaya şu anda yetmiyorsa , başka spor aktiviteleriyle metabolizmanızı hızlandırma gayreti içine girmeniz , 750-1100 TL civarı bir para biriktirdikten sonra da ( halaa kullanmayı istiyor ve düzenli kullanmak konusunda da kendinize söz verebiliyorsanız ) sıfır bir koşu bandı almanızı öneririm . Çünkü bu aletler evin içinde yer kaplayabiliyor. 2. el alıp üç beş gün sonra problemle karşılaşırsanız ve tamir edilmeye kalkıldığında astarı yüzünden pahalı bir faturayla yüzyüze gelirseniz hem sizi maddi olarak zorlar, hem de hevesiniz kırılır, hem de evinizde gereksiz bir toz alma alanı kazanmış olursunuz. Geçtim onu servis ve /veya yedek parça masrafını gözden çıkarsanız bile tamir edildikten sona bile kullanmayı canınız istemeyebilir aradan geçecek süreden dolayı...

yine de siz bilirsiniiiz

çok haklısınız. dediğim gibi güvenemiyo insan. yoksa alıp elbise askısı yapmış bir tanıdıktan alınabilir neden olmasın. ama dediğiniz gibi garanti süresi vs giriyo işin içine. ben kullanıp kullanmayacağıma emin olamadığım için ikinci el dedim aslında. yoksa 750 lirayada uygun makinalarda var. hatta 600 de gördüm ama çok ucuzada güvenemiyorum ben. benim sorunum atıştırmak ben doğru dürüst yemiyorum yoksa. atıştırdığım içinde neyi ne kadar yediğimi de bilmiyorum. belki sayenizde bişeyler öğrenirim birdönem çok sıkı spor yaptım kas yapmak için ama yetersiz beslendiğim için hormonlarım gümledi. aylarca hormon tedavisi ve alınan onlarca kilo. bi kısmı ödemdi gitti tabi ama hala çok... sizi ve yaptıklarınızı takip edip kendimi değerlendiricem inşallah. görüşmek üzere

Son düzenleme:

koşu bandını çabuk al yanımıza gel:))

inşaallah cnm

üşenince olmuyo biran önce başla farkı göreceksin kaç kilo vermek istiyosun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…