slm herkese
bende koşu bandını alalı bayağı oldu ilk alma sebebim çocuğum olması için ciddi bi şekilde kilo vermem gerekiyordu çalıştığım için dışarda yürüme fırsatım yoktu
hakkınıda vererek epeyce kullandım çok şükür zayıflayınca hamile kaldım şimdi oğluşum 2 yaşını geçtişimdide doğumdan kalan kiloları vermek istiyorum fakat eski isteğim yok her seferinde bi bahane buluyom yapmamak için benim ciddi şekilde motiveye ihtiyacım var bu topiği tesadüfen buldum bende size katılabilirmiyim
Bugün yediklerinizden aldığınız toplam kaloriden koşu bandınızda yaktığınız toplam kaloriyi düşünce mi 664, eğer öyleyse günlük almanız gerekenin altına düşseniz de aradaki farkın çok fazla olmamasına çalışın o zaman, biraz daha fazla beslenebilirsiniz bence. yani 1105 olmaz da 1000 olur, 800 olur gibi. Öğleye de uyansanız o gün içinde o rakama yaklaşmaya çalışın, ara öğün vs yapın mesela, çünkü çok az kalori alırsanız da bu sefer güçsüz düşebilirsiniz. Ama yeter ki akşam mesela 8 den sonra bişeyler yememeye çalışın. tatlı yerine meyva ( ama düşük kalorili olanlarından ) yerseniz tatlı ihtiyacınız kriz seviyesine ulaşmıyor. Mesela ben çok canım tatlı istediğinde 1 tane hurma yiyorum, kg fiyatı pahalı ama günde bir tane yiyebileceğiniz bir besin ve gerçekten enerji veriyor, susuzluğu gideriyor, bir sürü faydası var detayına internetten bakılabilir. Bir adet muz 100 , elma 60, portakal 50 iken, 1 hurma topu topu 15 kalori değerinde, başka şeyden kısıp ona para vermeyi tercih ediyorum şahsen...
Sizin oralarda yeşillik çoktur onlardan tüketin , sabahları sizin oranın peynirlerinden ama az yağlı olanlarından tüketmeye çalışın, öğlenleri balık mesela yanında bir tabak salata, ama akşamları sebze yemeye özen gösterin , ısırgan , ıspanak, pazı gibi yeşillikler çok faydalı. bulgur-pirinç pilavı, makarna, patates, nohut, mercimek , hamurişi pek tüketmemeye çalışın. Lahana çorbası yapıp içebilirsiniz o da faydalı oluyor, ama kereviz olmadan tadı nasıl olur bilmiyorum bişey diyemiycem...
slm herkese
bende koşu bandını alalı bayağı oldu ilk alma sebebim çocuğum olması için ciddi bi şekilde kilo vermem gerekiyordu çalıştığım için dışarda yürüme fırsatım yoktu
hakkınıda vererek epeyce kullandım çok şükür zayıflayınca hamile kaldım şimdi oğluşum 2 yaşını geçtişimdide doğumdan kalan kiloları vermek istiyorum fakat eski isteğim yok her seferinde bi bahane buluyom yapmamak için benim ciddi şekilde motiveye ihtiyacım var bu topiği tesadüfen buldum bende size katılabilirmiyim
slm herkese
hakkınıda vererek epeyce kullandım çok şükür zayıflayınca hamile kaldım şimdi oğluşum 2 yaşını geçtişimdide doğumdan kalan kiloları vermek istiyorum fakat eski isteğim yok her seferinde bi bahane buluyom yapmamak için benim ciddi şekilde motiveye ihtiyacım var bu topiği tesadüfen buldum bende size katılabilirmiyim [UOTE]
buyur gel cnm nedemek bizimde zaten motiveye ihriyacimz var durmak yok yürümeye devam hadin kızlar yürüyelim güzelleşelim:))
inşaallah cnm
üşenince olmuyo biran önce başla farkı göreceksin kaç kilo vermek istiyosun ?
bir tane üçlü kablo edinip koşu bandını çalıştırdığın odada pc kullanma şansın yok mu canım hiç...
gerçi ben de bir süredir telefonumdan trtfm dinleyerek yapıyorum sporumu laptopun hoparlörü bozulduğu için...
ben diyet te yapıyorum, ayın 15'inde detaylı bir mesajım var, onu okumak istersen fikir verebilir...
cnm bulamadm ayın 15 ini buraya yazarsan sevinirim
cnm bulamadm ayın 15 ini buraya yazarsan sevinirim
Bu sabah itibariyle 68,9 um. Yani 63 günde 11,1 kg vermişim
[TABLE="class: cms_table, width: 557"]
[TR]
[TD]15.03.2013 tarihli mesajım ;
Sevgili arkadaşlarım,[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14 Ocak 2013 de 80 kilo ile başladığım zayıflama serüvenimde 60.günü bitirmiş bulunuyorum.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15 Mart 2013 itibariyle; toplamda 10,7 kilo vererek 69,3 kiloya ulaştım. ( Aslında dün sabah 68,9 idim ama, iki kibrit kutusu büyüklüğünde 1 dilim peynirli börek ve 3 yemekkaşığı sütlaç yiyince 400 gr geri aldım maalesef, ve diyet döneminde yapılan en küçük kaçamağın bile ne kadar zalim bir şekilde kilo olarak geri döndüğünü bir kez daha anlamış oldum( ... )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yaptığım diyeti sporla da desteklemek amacıyla; 41 gün önce bir koşu bandı aldım ( sevgili Fitnazıma 41 kere maaşallah ) ve 39 gündür kendisiyle düzenli olarak buluşuyoruz.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bu 39 günde; 348,94 kilometreyi 4080 dakikada ( 68 saat ) yürüyerek 18.223 kalori yakmış ve 7,1 kilo verebilmişim.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30 gün önce de tavsiye üzerine yediklerimin kalori sayımını yapmaya başladım ve bu sürede toplam 21.748,105 kalori aldım.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayça Kaya'nın diyet listesindeki temel prensiplere bağlı kalmaya çalışarak ( örneğin kahvaltıda yediğim peynir miktarını kısıtlı tutarak, proteinli gıdaları öğlen öğünlerinde almaya dikkat ederek , şekeri , unu, pirinci , bulguru , patatesi ve yağlı yemekleri tüketmemeye çalışarak ) uyguladığım bu yöntemin de yardımıyla 30 gün içerisinde 6,5 kilo verebildim. ( 14 ocak-13 şubat arası yediklerim her ne kadar diyet listesine bağlı kalsam da kalorileri anlamında Allah'a emanetama zararın neresinden dönsem kardır di mi )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60 günlük süre zarfında kendimi frenlediğim ama tamamen hayatımdan çıkaramadığım tek kaçamağım ise önceleri bira, sonrasında da kırmızı şarap gecelerim oldu([/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bir de tüm çabalarıma rağmen oturtmayı başaramadığım uyku düzenim, sabahları 8.30 da kalkmaya alıştım da, geceleri yatmaya alıştıramadım bir türlü kendimi( Örneğin bugece saat 04 de yattım ama yine 08.30 da kalktım bugün ayran detoksunu yaparken oturduğum yerde uyuyup kalmam umarım :))[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Buna da şükür diyor, hedefime ulaşmak için vermem gereken 9,3 kiloyu da en kısa zamanda halletmeyi umut ediyorum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bu arada şunu da düşünmeden edemiyorum; şu anda 39 değil de 30 yaşında olsaydım bu şartlar altında ulaştığım kilo 63-64 civarları olurdu muhtemelen. Ahhh gençlik ahh, gençken herşey ne kadar da hızlı değil mi ( metabolizmamız dahil ) [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ama olsun durmak yok azimle ve inatla çabalamaya devam. Hepimize kolay gelsin.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bu kadar yazıyı niye yazdım ?? Hem kendi durumumu görmek ve sizlerle paylaşmak, hem de "gerçekten kilo veriliyor mu" ya da " deneyenler kaç kilo verdiler" gibi soruları soran arkadaşlara az da olsa bir fikir vermek istediğim için [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
saat 12 itibariyle 40 dk yürüyüş + kahvaltı + ara öğün + 1 litre su. toplam 102.4 kal
kahvaltıda ve ara öğünde ne yedin ,toplam kalorin gözüme çok az geldi de
hımm şeyy söylemesi ayıp börek yedim ara öğünde ayva. sporuda ekleyince o kadar kaldı öğle yemeğini salatayla geçiştireceğim.
ben süreyi uzun tuttum 31 aralığı hedef koydum Hedefinize ulaşmak için günlük almanız gereken kalori 1233 diyor. 4 5 ay geriye alayım hedefimi.
bide sitede koşu bantı yoktu asfalt yürüyüşünü seçtim koşu bantım 95 kalori gösterdi site 249.6 gösteriyor sorun burda sanırım
afiyet olsun
evet sitede bende mecburen asfalt yürüyüşünü seçiyorum. ama kendi hesabımı yaparken , yediklerimin kalorisini siteden alıp, yaktıklarımı koşu bandının gösterdiği rakamı dikkate alıyorum , biraz garip oluyor ama sitedeki rakam çok hakikaten sanki doğru olmayabilir gibi geldi başta bana...
aynen, 5 te bile yürüyesim gelmiyoevet bundan sonra 5.5 - 6 değil 1,5 ya da en fazla 2 km hızda yürüyelim
allahım 5,6-6 da 60-70 dk yürüdükten sonra son bir dk da hızımı düşürerek durayım diyorum, 5,3, derken 2 ye düşünce sanki ayağımın altında bant gitmiyormuş gibi geliyor
azminize hayran kaldım arkadaşlar. uzun zamandır koşu bandı bakınıyorum ama ya kullanmazsam çabuk bıkarsam diye korktuğum için almıyorum. aslında nette ikinci el uygun makinalar var ama insan güvenemiyo. bir süre daha gözetliycem sizi müsadenizle
slm herkese
aynen, 5 te bile yürüyesim gelmiyo
hoşgeldiniiiiiiiz
burası şenlenmiş ya, çok güzel, sevindim
hadi kızlar spora,sağlıklı yaşama
inşallah herkes istediği kiloya ulaşır...
selam hoşgeldin aramıza benim amacımda bebeğime kavuşmak ve kendimi zarif bir kadın gibi hissetmek istediğim için spor yapıyorumslm herkese
kiloda bi azalma yoksa ölçülerini takip edebilirsin aslında ya acaba bazı yiyecekler sana iyi gelmiyo olabilirmi nekadardır düzenli yapıyosun cnm diyet listeni bi gözden geçirsen ben mesela çok az kalori alıyom zannediyodum internetten yediklerimin kalorierini çıkardım tektek ve 1000civarı kalori aldığımı gördümbende burada yazılanlarla motive oluyorum 25 gün mecburi ara vermiştim tekrar başlamak zor oldu ama başladım nihayet. tartıda kilom azalmıyor ama bi sıkılaşma bi dinçlik oluşuyor hissetmen lazım. 30 yaşındayım ama kendimi 90 yaşında hissediyordum spor yaptıkça ruhum gençleşiyor. şuan 70 yaşa indi bir süre sonra gerçek yaşımada ineceğim hatta hedefim 18 yaş. tek sorunum çok az kilo veriyorum 1 buçuk ayda 1 kg vermiştim ara verince geri almadım çok şükür. ama bir ayda 5, 6 kilo verenlerde var. çok pahalı bir elbisenin 2 beden küçüğünü aldım. şimdi onu giyebilmek için zayıflamaya çalışıyorum. sende buna benzer bir amaç edinirsen motivasyonun yükselir. 50li rakamlarda görüşmek dileğiyle
7kiloyu 2ayda rahat verirsin bence yeterki sporu aksatma benimde 17var vermem gereken kızlarrrr kaçamak yapmadan bugünü atlattım pastayla böreği eltime verdim gözümün önünde durmasın diye bende dayanamadım biraz dolmayla günü kapattım kurabiyemde güzel olmuş öyle diyolar ben yemediğim için bilmiyorum akşamda tekrar sporuma başlıyacağımcnm ben 7kilo fazlam var nasl verecem bilmiyorum basen ve göbwk var bende gördükçew uyuz oluyorum onları eritmeliyim yardımlarınzı bekliyorum
bende burada yazılanlarla motive oluyorum 25 gün mecburi ara vermiştim tekrar başlamak zor oldu ama başladım nihayet. tartıda kilom azalmıyor ama bi sıkılaşma bi dinçlik oluşuyor hissetmen lazım. 30 yaşındayım ama kendimi 90 yaşında hissediyordum spor yaptıkça ruhum gençleşiyor. şuan 70 yaşa indi bir süre sonra gerçek yaşımada ineceğim hatta hedefim 18 yaş. tek sorunum çok az kilo veriyorum 1 buçuk ayda 1 kg vermiştim ara verince geri almadım çok şükür. ama bir ayda 5, 6 kilo verenlerde var. çok pahalı bir elbisenin 2 beden küçüğünü aldım. şimdi onu giyebilmek için zayıflamaya çalışıyorum. sende buna benzer bir amaç edinirsen motivasyonun yükselir. 50li rakamlarda görüşmek dileğiyle
Selam aramıza hoşgeldiniz
birbirimize destek ve moral vererek zayıflamaya çalışıyoruz biz de burada.
ama bence sizin en büyük motivasyon kaynağınız gözünüzün önünde duruyor ! oğluşunuz
ona bakıp bakıp " ben sana bu koşu bandı sayesinde kavuştum, şimdi yine aynı azimle kilolarımla vedalaşabilirim " diyebilirsiniz ...
slm herkese
hakkınıda vererek epeyce kullandım çok şükür zayıflayınca hamile kaldım şimdi oğluşum 2 yaşını geçtişimdide doğumdan kalan kiloları vermek istiyorum fakat eski isteğim yok her seferinde bi bahane buluyom yapmamak için benim ciddi şekilde motiveye ihtiyacım var bu topiği tesadüfen buldum bende size katılabilirmiyim [UOTE]
buyur gel cnm nedemek bizimde zaten motiveye ihriyacimz var durmak yok yürümeye devam hadin kızlar yürüyelim güzelleşelim:))
aynen, 5 te bile yürüyesim gelmiyo
hoşgeldiniiiiiiiz
burası şenlenmiş ya, çok güzel, sevindim
hadi kızlar spora,sağlıklı yaşama
inşallah herkes istediği kiloya ulaşır...
teşekkürler kızlar hoşbuldum inşllah buraya geldikçe hırslanıp bende yeniden spora başlarımselam hoşgeldin aramıza benim amacımda bebeğime kavuşmak ve kendimi zarif bir kadın gibi hissetmek istediğim için spor yapıyorumsenin negüzel ilk hedefin gerçekleşmiş inşaallah kilolarını tekrardan verirsin
kiloda bi azalma yoksa ölçülerini takip edebilirsin aslında ya acaba bazı yiyecekler sana iyi gelmiyo olabilirmi nekadardır düzenli yapıyosun cnm diyet listeni bi gözden geçirsen ben mesela çok az kalori alıyom zannediyodum internetten yediklerimin kalorierini çıkardım tektek ve 1000civarı kalori aldığımı gördüm
7kiloyu 2ayda rahat verirsin bence yeterki sporu aksatma benimde 17var vermem gereken kızlarrrr kaçamak yapmadan bugünü atlattım pastayla böreği eltime verdim gözümün önünde durmasın diye bende dayanamadım biraz dolmayla günü kapattım kurabiyemde güzel olmuş öyle diyolar ben yemediğim için bilmiyorum akşamda tekrar sporuma başlıyacağım
ewet aslında bebeğim için zayıflamalıyım sağlığım için bunu başarmalıyım
şuanki kilom 76.5 hedefim 60 olmakboyum 1.65 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?