Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

slm herkese
bende koşu bandını alalı bayağı oldu ilk alma sebebim çocuğum olması için ciddi bi şekilde kilo vermem gerekiyordu çalıştığım için dışarda yürüme fırsatım yoktu
hakkınıda vererek epeyce kullandım çok şükür zayıflayınca hamile kaldım şimdi oğluşum 2 yaşını geçti şimdide doğumdan kalan kiloları vermek istiyorum fakat eski isteğim yok her seferinde bi bahane buluyom yapmamak için benim ciddi şekilde motiveye ihtiyacım var bu topiği tesadüfen buldum bende size katılabilirmiyim

bende burada yazılanlarla motive oluyorum 25 gün mecburi ara vermiştim tekrar başlamak zor oldu ama başladım nihayet. tartıda kilom azalmıyor ama bi sıkılaşma bi dinçlik oluşuyor hissetmen lazım. 30 yaşındayım ama kendimi 90 yaşında hissediyordum spor yaptıkça ruhum gençleşiyor. şuan 70 yaşa indi bir süre sonra gerçek yaşımada ineceğim hatta hedefim 18 yaş. tek sorunum çok az kilo veriyorum 1 buçuk ayda 1 kg vermiştim ara verince geri almadım çok şükür. ama bir ayda 5, 6 kilo verenlerde var. çok pahalı bir elbisenin 2 beden küçüğünü aldım. şimdi onu giyebilmek için zayıflamaya çalışıyorum. sende buna benzer bir amaç edinirsen motivasyonun yükselir. 50li rakamlarda görüşmek dileğiyle

evet aldığım kaloriden koşu bandınızda yaktığım toplam kalori düşünce 664 kaldı. zaten ben 3 gün az yerim 3 gün çok. kendimi bildim bileli böyleyim. bi kaç güne 1500e ulaşırım. hergün belirli bir rakama sabitlesem çok iyi olacak.

Selam aramıza hoşgeldiniz

birbirimize destek ve moral vererek zayıflamaya çalışıyoruz biz de burada.
ama bence sizin en büyük motivasyon kaynağınız gözünüzün önünde duruyor ! oğluşunuz
ona bakıp bakıp " ben sana bu koşu bandı sayesinde kavuştum, şimdi yine aynı azimle kilolarımla vedalaşabilirim " diyebilirsiniz ...

saat 12 itibariyle 40 dk yürüyüş + kahvaltı + ara öğün + 1 litre su. toplam 102.4 kal

kahvaltıda ve ara öğünde ne yedin ,toplam kalorin gözüme çok az geldi de

hımm şeyy söylemesi ayıp börek yedim ara öğünde ayva. sporuda ekleyince o kadar kaldı öğle yemeğini salatayla geçiştireceğim.
ben süreyi uzun tuttum 31 aralığı hedef koydum Hedefinize ulaşmak için günlük almanız gereken kalori 1233 diyor. 4 5 ay geriye alayım hedefimi.

bide sitede koşu bantı yoktu asfalt yürüyüşünü seçtim koşu bantım 95 kalori gösterdi site 249.6 gösteriyor sorun burda sanırım

Son düzenleme:

afiyet olsun

evet sitede bende mecburen asfalt yürüyüşünü seçiyorum. ama kendi hesabımı yaparken , yediklerimin kalorisini siteden alıp, yaktıklarımı koşu bandının gösterdiği rakamı dikkate alıyorum , biraz garip oluyor ama sitedeki rakam çok hakikaten sanki doğru olmayabilir gibi geldi başta bana...

bende yürüyüşü yarı yarıya ekleyeceğim 1 saati 30 dakika yazacağım ki aldığım kalori çok görünsün. kalori az olunca az yemişim biraz daha yiyeyim gibi bir his oluşuyor

aynen, 5 te bile yürüyesim gelmiyo

hoşgeldiniiiiiiiz

burası şenlenmiş ya, çok güzel, sevindim
hadi kızlar spora,sağlıklı yaşama
inşallah herkes istediği kiloya ulaşır...

selam hoşgeldin aramıza benim amacımda bebeğime kavuşmak ve kendimi zarif bir kadın gibi hissetmek istediğim için spor yapıyorum senin negüzel ilk hedefin gerçekleşmiş inşaallah kilolarını tekrardan verirsin

kiloda bi azalma yoksa ölçülerini takip edebilirsin aslında ya acaba bazı yiyecekler sana iyi gelmiyo olabilirmi nekadardır düzenli yapıyosun cnm diyet listeni bi gözden geçirsen ben mesela çok az kalori alıyom zannediyodum internetten yediklerimin kalorierini çıkardım tektek ve 1000civarı kalori aldığımı gördüm

cnm ben 7kilo fazlam var nasl verecem bilmiyorum basen ve göbwk var bende gördükçew uyuz oluyorum onları eritmeliyim yardımlarınzı bekliyorum
7kiloyu 2ayda rahat verirsin bence yeterki sporu aksatma benimde 17var vermem gereken kızlarrrr kaçamak yapmadan bugünü atlattım pastayla böreği eltime verdim gözümün önünde durmasın diye bende dayanamadım biraz dolmayla günü kapattım kurabiyemde güzel olmuş öyle diyolar ben yemediğim için bilmiyorum akşamda tekrar sporuma başlıyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…