farelerden nefret ederim ama bu fare bizden yana
Fareye tklayn, kalori yakn - Salk - Haber53.com - Rize, Rize Haberleri
saolasın cnm ya inşallah herkes istedigi kiloya ulasır bende diyorumki i kilo verdikten sonra aynı kiloda kalmam için napmalıym onu bilmiyorum
Aramıza hoşgeldiniz
Koşu bandınızı güle güle kullanın , umarım çok faydasını görür ve vazgeçmeden devam edersiniz.
Ayakkabı konusunda uzmanlar çok kaliteli bir koşu ya da yürüyüş ayakkabısı seçmek gerektiğini söylüyorlar, ama tabii bu biraz da bütçe ile alakalı bir durum , ayağınızın rahat edeceği bir ayakkabı olursa yürüme performansınız daha iyi olur.
Çıkabileceğiniz hızı kendinize göre ayarlayın, önce düşükten başlayın, zamanla artırıp kendinizi deneyin, ben 5-5.5-6 km hıza çıkabiliyorum, daha fazlası beni çabuk yoruyor bırakmak zorunda kalıyorum ( yaşla da alakalı belki ) , ama bazı arkadaşlar 6 km ile başlayıp 9 km hıza çıkıyorlarmış, ben yapamam mesela bunu.
Düzenli kullanmak çok önemli, bazen insanın kendisini zorlaması gerekiyor, üşeniyor, yorgun ya da halsiz hissediyor, yapmanız gereken başka işleri düşünüyor ve yapmasam noolur yaa moduna giriyorsunuz, girmemek lazım diye düşünüyorum
kolay gelsin...
Kızlarr günaydın,
Nişanlımın gelişi belli oldu 12 nisanda yola çıkıcak
Yani 13 nisan sabahı türkiye de olucak inşallahh. Benim o zamana kadar en az 3,5 kilo vermem lazım ne yapıp edip hiç değilse 65 i görmeliyim :26:
Bana şans dileyin nooolurrrrr...
gözün aydın cnm çok sevindim senin adına 65 olursun cnm 22gün var dahaKızlarr günaydın,
Yani 13 nisan sabahı türkiye de olucak inşallahh. Benim o zamana kadar en az 3,5 kilo vermem lazım ne yapıp edip hiç değilse 65 i görmeliyim :26:
Kızlarr günaydın,
Allah gönlüne göre versin canım.
Teşekkür ederim canım. Hoşbulduk. Bu arada ayakkabımı da aldım. Önce adidas, nıke, puma, kinetikse baktım pek hoşuma gitmediler. Ama lescon da hem uygun hem de rahat bir yürüyüş ayakkabısı aldım 72 tlye dün kullandım. Memnun kaldım.
2 haftafa 600 gramcık vererek çok şükür tartıda 77 yi gördüm 77.9 olsada gördüm. darısı 67ye inşallah
gözün aydın cnm çok sevindim senin adına 65 olursun cnm 22gün var daha
amin cnm ama nişanlın gelince diyeti bozmazsın inşaallah:)) gerçi koştururken kilo almazsın verirsin ben 2kilo vermiştim evlendiğim dönemlerdesağolasın tuanacım
inşallah vericem Allah ta yardımcım olsun
hepimizin yardımcısı olsun
amin cnm ama nişanlın gelince diyeti bozmazsın inşaallah:)) gerçi koştururken kilo almazsın verirsin ben 2kilo vermiştim evlendiğim dönemlerde
1haftada kısaymış baya inşaallah yetişir hazırlıkların hiç bişey yapamasan bile akşam 6dan sonra yememen bile en azından kilo almanı durdurur ama dediğim gibi düğün öncesi illa o telaşede gidiyo kilolar çarşamba günü salonda hoca hareketler yaptırdıktan sonra vücudunuz 1hafta ağrır demişti geçrçekten bacaklarım oturup kalkarken ağrıyo baya aslında 1kiloluk ağırlıklarım var onlarla kol çalışması filan yapmaya başlasam iyi olucak dün 3saat yürüdüm bende :)mecbur bozucam canım maalesefçünkü kendisi deli gibi yer ve birlikteysek bana da ye diye ısrar eder, ama bir hafta kalıcağı için onunla geçmeyen öğünlerde telafi etmeye çalışıcam tabii. Tek sıkıntı yürüyüş olucak, inşallah İstanbul da hava güzel olur da onunla olmadığım zamanlarda çıkıp yürüyüş yapabilirim
ben şimdi 5 nisan da İstanbul'a gidicem, 7 sinde bir arkadaşımın nikahı var, sonra 13 ünde alper gelicek, 21 inde gidicek, o arada gelinlik , damatlık, nikah şekeri, davetiye ve düğün mekanı gibi işleri halletmeye çalışıcaz. eğer gelinliği provasız ya da 1 provayla falan halledebilirsem annemlerin yanına geri dönücem bir süre daha burda kalıcam, o zaman fitnazla yürüyüşlerimize biraz daha devam edebiliriz, aksi olursa bir yolunu bulup kiloları geri almamaya bakıcam ,
kısmet , gelen günler neler getiricek bakalım:18::18:
en son çare de kendi evimde leslie ye eşlik edicem artık
1haftada kısaymış baya inşaallah yetişir hazırlıkların hiç bişey yapamasan bile akşam 6dan sonra yememen bile en azından kilo almanı durdurur ama dediğim gibi düğün öncesi illa o telaşede gidiyo kilolar çarşamba günü salonda hoca hareketler yaptırdıktan sonra vücudunuz 1hafta ağrır demişti geçrçekten bacaklarım oturup kalkarken ağrıyo baya aslında 1kiloluk ağırlıklarım var onlarla kol çalışması filan yapmaya başlasam iyi olucak dün 3saat yürüdüm bende :)
günaydın cnm okurken benim bile gözüm korktugünaydıınn
bizim işler yıllarca bekleyip bekleyip sonra da böyle dar zamanlarda apar topar oluyor hep, aslında bizi gelinlik ve düğün mekanı zorlar gibime geliyor bir tek. Onun dışında evlilik başvurusu için sağlık raporunu aynı gün falan verirlerse o işimizi bir günde hallederiz diye umuyorum, nikah şekeri ve davetiye beğenmek kolay iş diye düşünüyorum çünkü benin niyetim sade birşeyler seçmek yönünde, ama tabii nişanlıbey ve annesi ile seçeceğimiz için nasıl olur bilemiyorum :44:
Benim asıl nikah sonrası işim çok, evimi düzenimi bozucam vize beklerken, arabamı satıcam, Londra'ya götürülebilecek eşyaları seçicem ve götürmenin bir yolunu bulucam vs. Bunların hepsini de tek başıma yapıcam çünkü nikah sonrası o Londra'ya geri dönücek
hayırlısı olsun da herşey olur gider ne yapayım ...
3 saat süper yürümüşsün maaşallah , hem de o ağrılara rağmen
ama ağrıların geçene kadar çok zorlama bence kendini. O zaman daha da artıyor ve insanın kıpırdayası bile gelmiyor(
bi daha ne zaman hocayla spor yapıcaksınız, aslında düzenli olursa süper olur var ya senin için,
kalan günlerde de yürüyüş ohhh
günaydın cnm okurken benim bile gözüm korktuALLAH yardımcınız olsun çook güzel bi gelin olucaksın inşaallah yürüyüş okadar zorlamıyo beni 5.0de yürüdüğüm için spor hocası ders vermişti 1saatlik ağrılarla ilgili biz sporla ilgili çok sorular sorunca dayanamadı bir saatliğine davet etmişti spor salonuna ya aslında ben spor salonuna yazılcaktım yol parası salon parası yine baya tutuyodu eşimde koşu bandı alalım dedi evimin rahatlığında yapıyorum daha iyi oldu böyle bu arada bugünkü kilom 81.70 ölçüler değişmemiş pek 1santim falan anca darısı 7lere sonra 6lara
evet pahalı salonlar ama onu geçtim git gel giyin birsürü iş bide koşu bandı ömürlük güzel kullandığın müddetçe 98.50le başlamıştım cnm tek korkum bu kilonun tamamını veremeden bırakmam yaaa evet bende koşuna bandına geçinceye kadar yokk 10dakka geçsin falan bahane üretiyorum ama sporumu yapınca kendimi rahat hissediyorumsağol canım inşallah :123:
spor salonları pahalı oluyor gerçekten, bir de oraya gitmeden önce hazırlık yap, orada üst baş değiştir, sonrasında bi daha üst baş değiştir , gel eve duş al vsvs derken insan bir süre sonra çok üşeniyor bir saat spor salonuna gidicem diye 3 saat merasim yani, ama evde koşu bandı çok pratik, yeri gelirse ev kıyafetinle bile yaparsın yürüyüşünü atarsın üstündekileri dooğru duşa ohh misler gibi yarım saat sonra elinde kahven dinleniyor olursun...
doğru karar vermişsiniz eşinle bence
Süper de kilo verdin bak tuanacım ocakta başlamıştın di mi 9 lu bir kiloyla , 2 ayı biraz geçkin sürede 81,70 i görmek çok güzel bence
inşallah dediğin gibi en kısa zamanda 7 ve 6 ları da görürsün
ben de 67,6 yı gördüm çok şükür, ha gayret diyorum şimdi kendime az kaldı, o kadar verdin bunu mu veremiceksin diye telkin ediyorum... ama günde 3 saat yürümem lazım ki 12 nisan da 65 i göreyim, şu saat itibariyle gözümde büyüyor :18:
tabi ben koşu bandının başına geçince ne oluyorsa bir enerji geliyor bana, ama beni bir görsen , yerimden kalkıp eşofmanlarımı giyene kadar zorlanıyorum, sanki hiç halim yokmuş 15 dk yı zor yürürmüşüm gibi geliyor, yani işin başına geçene kadar zorluğu galiba
ben senin pasta kursuna gittiğin yerdeki salonda spor yaptınız diye anlamıştım da , hani o düzenli olsa iyi olur demek istemiştim...
bu arada başladı mı pasta kursu :112:
evet pahalı salonlar ama onu geçtim git gel giyin birsürü iş bide koşu bandı ömürlük güzel kullandığın müddetçe 98.50le başlamıştım cnm tek korkum bu kilonun tamamını veremeden bırakmam yaaa evet bende koşuna bandına geçinceye kadar yokk 10dakka geçsin falan bahane üretiyorum ama sporumu yapınca kendimi rahat hissediyorumpasta kursu başladı ama daha pasta eğitimi almaya başlamadık 4nisanda başlıyor bugünde tarım il müdürlüğünü ziyaret ettik 3nisana kadar buna benzer dersler alıcaz sonra haftanın 1günü pasta eğitimi 3günde pastahanelerde staj görülcekmiş iş garantisi varda benn işe girmem büyük ihtimal bebek istiyorum bugün sporda yapamadım akşam yapıcam bide staj başlayınca spor nasıl olucak bilmiyorum :44:akşamları yaparımda gündüz nasıl olur bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?