en çok kilo fazlası olan benim galiba 30 kilo vermem lazım 48 olan ideal kiloma kavuşmak için. yani ömrü billah burdayım
öyle düşünme canım, benim de 14 ocakta başlarken 20 kilo fazlam vardı, iki ayda 11,1 kilosunu verebildim yarıdan biraz az kaldı yani
8,9 kilo.
sen de eminim düzenli spor ve diyet yaparsan 7-8 ayda o 30 kiloyu verirsin , ayda 4 kilo versen 7,5 ay eder bilemedin 8, yani en kötü ihtimal 2014 e fit bir hatun olarak girersin :))
inancını yitirme, azmini ve hevesini koru...
pes etmek yok el birliğiyle kurtulucaz inşallah bu kilolardan Allahın da izniyle tabii. :13:
Ben daha da önce 5 ocakta başladım spora. İlk 3 hafta hergün yürüdüm 2 kilo aldım 80 oldum. Sonrasında 1 kiloyu verdim sonra ara vermiştim evde değildim koşu bantına çıkamadım ama bol bol koşturmacayla geçti. evde olsam o kadar hareket edemezdim zaten diğer bir kiloyuda orada verdim sanırım. şimdi başlangıç kiloma döndüm.
ben her ne kadar nasılsa bir işe yaramıyor boşuna kendimi yoruyorum desemde sizlerin 5er 10ar kilo verdiğinizi görünce yine hevesleniyorum.
benim fazla kilolarım doğumdan veya fazla yemekten değil o yüzdenmi veremiyorum acaba. Ben oğluma 52le hamile kaldım 65le doğurdum doğumdan 1 2 ay sonra yine 52ye düşmüştüm. Fazla olan 10 kilonun nedeni alerji ilacı, diğer 20 kilonun nedeni sigara bırakma ilacı. ilacı bıraktım kilo almam durdu.
bütün testler tahliller tamam hiç bir sorun yok. yemeğede pek düşkün biri değilim zaten. neden zor gidiyor bu kilolar hala anlayamadım. ayda 4 kiloyu hayatta veremem ayda 1 kilo verebilsem şükredeceğim.
slm cnm sevindim tekrar kilo vermene bide beslenme düzenini oturtmuşsun dengeliyosun bişekilde bende vermeye başladım tekrardan regl olduğum için heralde kızlaarrr m beden elbise aldım oldu ama azıcık göbek çıktı 75e inince giyerim artık:)yarınki pasta kursunun dersi spor salonu sabah spor yapıcazmerhabalar...
herşey oylunda herkesin maşallahammman ara vermeyin haaa
ben 53leri görmeye başladım heyoooo52yi görücem inşallah, kolay veriyorum de mi ben,neden öyle :44: az fazlalığım var diye mi ki... hastalığımdan dolayı beslenme şeklim 10 yıldır oturdu,ondan mı acaba ??? bi de ekstra dikkat ediyorum, yemek istersem muz, kurabiye gibi şeyleri sabahla öğle arası yiyorum, öğleden sonra ağır bişey yememeye dikkt ediyorum. belki bunların etkisi vardır :44:
aman ne bilim veriyorum işte
anladım canım. ilaçlar yüzünden bu kadar kilo almış olmana üzüldüm gerçekten(
Peki bir doktora görünsen, kullandığın alerji ve sigara bırakma ilacının içeriklerini inceleseler ve bıraktığı etkiyi yok edecek sana kilo verdirecek bir formül bulmaya çalışsalar olmaz mı acaba :44:
belki kendi başına uğraşarak kurtulamayacağın birşeydir...
Sigara bırakma ilacı birkaç kez aralıklarla ben de kullandım, evet o arada sigarayı bıraktım , biraz da kilo aldım ama bu kadar fazla değil, bünyende farklı etki göstermiş olabilir...
slm cnm sevindim tekrar kilo vermene bide beslenme düzenini oturtmuşsun dengeliyosun bişekilde bende vermeye başladım tekrardan regl olduğum için heralde kızlaarrr m beden elbise aldım oldu ama azıcık göbek çıktı 75e inince giyerim artık:)yarınki pasta kursunun dersi spor salonu sabah spor yapıcaz
girdim ama göbek çıktı yaayavv kızlar kıskandırmayın beni yaaaa
şaka şaka
m beden elbiseye girdin ya helal olsun sana ha gayret canımm
girdim ama göbek çıktı yaabiraz daha kilo verince giyerim artık nisandada saçımı boyatırım belki
herkese merhaba
30 günlük anneyim henüz. dünya tatlısı bi oğlu.m ve 20 kg fazlam var. emzirdiğim için diyet yapamıyorum ama böyle giderse depresyondan sütüm kesilecek(( son çare olarak koşu bandını düşündüm. malum dışarıda yürüyüş yapamıyorum oğlumu bırakıp. yardım edin nolur.
bekliyorum tez zamanda...
sen bizden biraz daha fala uğraşıcaksın,zaman harcıyacaksın , farkı o, olsun, ne kilolar veriliyor ya, sen de vericeksin elbette. bu kilolar 1 haftada alınmadı, o yüzden vermesi de zaman alıcak , seni destekleriz burdan...en çok kilo fazlası olan benim galiba 30 kilo vermem lazım 48 olan ideal kiloma kavuşmak için. yani ömrü billah burdayım
maşallah canım umarım her zaman böyle kolay verirsin
sağolun kızlar...slm cnm sevindim tekrar kilo vermene bide beslenme düzenini oturtmuşsun dengeliyosun bişekilde bende vermeye başladım tekrardan regl olduğum için heralde kızlaarrr m beden elbise aldım oldu ama azıcık göbek çıktı 75e inince giyerim artık:)yarınki pasta kursunun dersi spor salonu sabah spor yapıcaz
ben de dünkü 1 adet un kurabiyesi + 2 adet tuzlu kurabiye + 1 tabak etli patates yemeğinin kefaretini ödedim bugün ve toplam 174 dk yürüyüş yaptımumarım aldığım 400 gramı yakmışımdır
yoksa nazar mı değdi acaba takıldım kaldım bi 68,9 bi 69,3 gidip gidip geliyorum
öyle düşünme canım, benim de 14 ocakta başlarken 20 kilo fazlam vardı, iki ayda 11,1 kilosunu verebildim yarıdan biraz az kaldı yani
8,9 kilo.
sen de eminim düzenli spor ve diyet yaparsan 7-8 ayda o 30 kiloyu verirsin , ayda 4 kilo versen 7,5 ay eder bilemedin 8, yani en kötü ihtimal 2014 e fit bir hatun olarak girersin :))
inancını yitirme, azmini ve hevesini koru...
pes etmek yok el birliğiyle kurtulucaz inşallah bu kilolardan Allahın da izniyle tabii. :13:
kız aramızda 30kilo var:)ben rofle düşünüyorum ama küllü sarı , terleten bel kemeri var evde artık yürürken takıcam, bugün spor salonuna gittik fena yoruldum hareketler basitmiş ama biz acemileri yordu birazsen bizden biraz daha fala uğraşıcaksın,zaman harcıyacaksın , farkı o, olsun, ne kilolar veriliyor ya, sen de vericeksin elbette. bu kilolar 1 haftada alınmadı, o yüzden vermesi de zaman alıcak , seni destekleriz burdan...
sağolun kızlar...
bu sabah 52.5 olduğumu gördüm, çok sevindim, ilk defa 52 yi gördüm yaşasııın
ben de saçlarımı boyatmayı düşünüyorum,araştırmalara başladım renk konusunda. ama önemli olan iyi bi kuaför bulmak
m bedene giriyomuşun ne güzel,bravo canım. içine korse giyersin, faydası olur. ayrıca sürekli korse giyerek de vücut şeklini idealleştirebiliyo bayanlar. vücut korsenin işeklini alıyormuş bi süre sonra. denemek lazım :)
hemen yaktın mı zavallı kurabiyecikleri. azcık kalsalardı vücudunda , nankör seni
o dediğini kilo verdikten sonra kiloyu korumak için yaparız artık:)ya diyet yapmadan sadece yürüş yapsak kilo verebilirmiyiz acep :)) ya nebilim insan her gördüğünden yemek istiyor :))
bana küllü sarı yakışıyo bikeresinde kuaför bana bırak demişti platin sarısıydı galiba hiç hoşuma gitmedi çok parlıyodu senin dediğin rengede netten baktım o renkte hoşmuş,dediğim kemer titreşimli değil terleten sauna termal kemeri diye geçiyo,cnm koşu bandı hafif kalıyo o yapılan hareketlerin yanında bide hocaya bikaç hareket sordum iç bacak ve kollar için mekiğede bi ara başlasam iyi olur ya ben bu kötülüğü kendime yıllarca nasıl yaptım inanamıyorum aynaya bakıyorum hala beğenmiyorum kendimi düşünsene 18kilo verdiğim halde insan en büyük kötülüğü kendine yaparmış toparlamam lazım kendimituana,
küllü sarı çok güzel bi renk, harika olurben de ballı kumral gibi bişey istiyorum, daha önce platin sarısı kullanmıştım,saçalrımı yıprattı çok, ve her daim makyaj istiyordu, bu sefer de ona yakın bi renk istiyorum :)
iyi salonda da yaptın sporunu hadi bakalım :) bu titreşimli bel kemerinden bizde de var, eşiminmiş, ama ben çok korkuyorum ondan, çok ses yapıyo korkutuyo beni, bi kez taktı belimei, çıkar diye bağırdım, çok korkuyorum :18:
deryaa,
diyet yapmadan ben sporla vermeye çalıştım, hızlı verilmiyor, diyetle 2 katı verebiliyosun, diyetsiz çok uzun zaman alır, fazlalığın çok değilse 3-5 kiloysa yaza kadar verilebilir belki, bilemiyorum...
tuana,
küllü sarı çok güzel bi renk, harika olurben de ballı kumral gibi bişey istiyorum, daha önce platin sarısı kullanmıştım,saçalrımı yıprattı çok, ve her daim makyaj istiyordu, bu sefer de ona yakın bi renk istiyorum :)
iyi salonda da yaptın sporunu hadi bakalım :) bu titreşimli bel kemerinden bizde de var, eşiminmiş, ama ben çok korkuyorum ondan, çok ses yapıyo korkutuyo beni, bi kez taktı belimei, çıkar diye bağırdım, çok korkuyorum :18:
deryaa,
diyet yapmadan ben sporla vermeye çalıştım, hızlı verilmiyor, diyetle 2 katı verebiliyosun, diyetsiz çok uzun zaman alır, fazlalığın çok değilse 3-5 kiloysa yaza kadar verilebilir belki, bilemiyorum...
ya diyet yapmadan sadece yürüş yapsak kilo verebilirmiyiz acep :)) ya nebilim insan her gördüğünden yemek istiyor :))
canım benim 20 kilo fazlam , ve vaktim de çok kısıtlı olduğundan öyle bir lüksüm yoktu maalesef
o yüzden hiçbir gördüğümden yemeyerek , sıkı bir diyet ve yürüyüş yaparak ancak verebiliyorum.
Umarım sen istediğini yiyip sadece yürüyüş yaparak istediğin kiloya ulaşırsın ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?