evet cnm iyi bi fırsat umarım benim içinde iyi olur işe girmeyi düşünmüyorum ama bi bitireyimde kursu belkide beceremiyeceğimvallaa iyi bişey bu kurs tuanacım, işe de gir noolucak ki, hamile kalınca ayrılırsın en kötü ihtimal :44:
bende mi gitsem neen azından bir sertifika olur elimde, belki bir gün işe yarar...
ben bugün çok azimli gördüm kendimi , toplam 186 dk yürüyüş yaptım , 885 kalori yaktım...
evet cnm iyi bi fırsat umarım benim içinde iyi olur işe girmeyi düşünmüyorum ama bi bitireyimde kursu belkide beceremiyeceğimseninnde çıkar belki güzel fırsatlar karşına yada zaten güzel yapıyosundur pasta işlerini şirin biyer açarsın maşşallah nazar değmesin baya yürümüşsün ben anca 1saat yürüyebildim
oh şenlenmiş buralar
yalnz eskici, verirsin daha çok var, ne kaldı şurda, ya ne güzel kilolar verdiniz maşallahdarısı diğer arkadaşalrın başına inşallah...
şu düğün işleri de çoook zor şimdi sana, kesin kilo verirsin, ben de 48 e düşmüştüm o dönem, heyecandan bişey yemiyodum ki :) geliniliğimi her provaya gidişimde daralttırmıştık...gelinlik işi en zoru,beğenemiyo kadın milleti, onu halletiniz miydi gerisi biraz daha kolay olur :)
tuanacım
sen de çok kilo verdin maşallahdaha da üstüne alamzsın umarım, sonra bebiş inşallah...
pesetmezsin verirsin geri kalan kilonuda hımm artık eşine yaparsın börekleri :)ya bende bişeyler yapmak istiyorum bazen yapıp eşime yediriyom yemiş gibi oluyorum:)sağol canımm , böyle devam etme niyetindeyim bakalım inşallah pesetmem de gidene kadar düzenli yürürüm...
ne kadar kilo versem kardır, zaten ayın 4 ünde gidicem bişey kalmadı 13 gün :85: , 12 nisana kadar da 8 gün kalmış olucak o sürede İstanbul da ne verebilirsem artık
ben pastadan ziyade börek, kurabiye türü şeyleri biraz becerebiliyorum , çok değil o da
bazen bi takıyorum peşpeşe yapıyorum bişeyler, bazen aylarca yapmıyorum, malzeme ölçülerini bile unutup tarifine bakıyorum öyle yani
maalesef şuan bıraksam 2aya kalmaz alırım baya kilo eltimde diyo senin hep dikkat etmen gerekiyo demekki diye ilk önce bi 65e düşeyimde dikkat ederim artık ne yapayımoh şenlenmiş buralar
yalnz eskici, verirsin daha çok var, ne kaldı şurda, ya ne güzel kilolar verdiniz maşallahdarısı diğer arkadaşalrın başına inşallah...
şu düğün işleri de çoook zor şimdi sana, kesin kilo verirsin, ben de 48 e düşmüştüm o dönem, heyecandan bişey yemiyodum ki :) geliniliğimi her provaya gidişimde daralttırmıştık...gelinlik işi en zoru,beğenemiyo kadın milleti, onu halletiniz miydi gerisi biraz daha kolay olur :)
tuanacım
sen de çok kilo verdin maşallahdaha da üstüne alamzsın umarım, sonra bebiş inşallah...
selamlar...
kalabalık azalmış, nereye kayboldu onca insan ? tandoorii de uğramıyor :44:
pasta börekler konuşulmuş ooyyyhamarat bayanlar sizi.. tuanacım,bulunsun elinde ne olur ne olmaz, hayatın garantisi yok elbet, yarın ne oacağımız belli değil, hem evde denersin misafirlerine kocana falan, ne güzel ben bazen bi kaç kez gelen misafirlerime ne koyacağımı şaşırıyorum, 5 çeşit yiyecek yapılıyo b gelişinde, bi kaç kz daha buluyom da sonrası işte zor :) neyse ki temmuzda il değiştirdim, burda daha ilk geldiler
kilom 52 küsurlarda oynayıp duruyorşükür
Canım ben burdayım burda olmasına da bugün gelinlik modellerine sardım ,bak bak beynim döndü. Sonra akşam ne oldu bil bakalım :44:
Nişanlıma " beni nasıl bir gelinlik içinde görmek istersin" diye sorma gafletinde bulundum, hani gelecek beraber beğenecez ya, aklım sıra beğeneceği tarz modellerin olduğu birkaç gelinlikçi bulayım oralara gidelim, arayıp çok vakit kaybetmeyelim dedim
bak internetten bulup beğendiği gelinlik modellerine:85::84:
ben bittim var ya resmen ayvayı yedim
Favorisi bu :
A-line Scoop Short/ Mini Taffeta Wedding Dress - USD $ 128.69
Bunu da çok beğendi :
Trumpet Mermaid Strapless Brush Train Lace Ivory Wedding Dress B12022 for $369.00
favorisi neyse de diğerini giymek harbiden vücut ister canım yakusursuz hem de, benim boy kısa bi de selülitler fışkırır kenardan
bend e mesajını okurken dedim ki herhalde çok kapalı bişeyler beğenmiş eşi, ondan yandı diye düşünüyordum. eşin çok zevkliymişilki çok şirin kısa gelinliklerden, ama o da düğünün yeri,davetlilerin durumuna göre giyilir. sıradan bi düğün salonu falan olamz yani, sen boşver bunları kız, kendi beğendiğini al erkekler anlamaz hem, tutmuş beğenmiş işte napcan :)))
evet bi sertifikayı alayımda kendim yemesemde misafirlere yaparım :)hem iş garantisi var misafirler için dondurucuya bikaç bişey hazırlayıp saklamak çok rahat oluyo teyzem pastahanede çalışırken kurabiye getirmişti buzluğa koymuştuk bi kısmını tadı değişmiyo hiç :)kiloyuda yaza kadar 50ye insen yeter sana heraldeselamlar...
kalabalık azalmış, nereye kayboldu onca insan ? tandoorii de uğramıyor :44:
pasta börekler konuşulmuş ooyyyhamarat bayanlar sizi.. tuanacım,bulunsun elinde ne olur ne olmaz, hayatın garantisi yok elbet, yarın ne oacağımız belli değil, hem evde denersin misafirlerine kocana falan, ne güzel ben bazen bi kaç kez gelen misafirlerime ne koyacağımı şaşırıyorum, 5 çeşit yiyecek yapılıyo b gelişinde, bi kaç kz daha buluyom da sonrası işte zor :) neyse ki temmuzda il değiştirdim, burda daha ilk geldiler
kilom 52 küsurlarda oynayıp duruyorşükür
Canım ben burdayım burda olmasına da bugün gelinlik modellerine sardım ,bak bak beynim döndü. Sonra akşam ne oldu bil bakalım :44:
Nişanlıma " beni nasıl bir gelinlik içinde görmek istersin" diye sorma gafletinde bulundum, hani gelecek beraber beğenecez ya, aklım sıra beğeneceği tarz modellerin olduğu birkaç gelinlikçi bulayım oralara gidelim, arayıp çok vakit kaybetmeyelim dedim
bak internetten bulup beğendiği gelinlik modellerine:85::84:
ben bittim var ya resmen ayvayı yedim
Favorisi bu :
A-line Scoop Short/ Mini Taffeta Wedding Dress - USD $ 128.69
Bunu da çok beğendi :
Trumpet Mermaid Strapless Brush Train Lace Ivory Wedding Dress B12022 for $369.00
inşaallah içine sinen bi model bulabilirsin sen nasıl bi model istiyosun kafanda fikir oluştumu ?kızlarrr 1saat yürüdüm bügün yani 5klometre bu cuma 79larda olursam süper olucak pek kimsede yürümüyo artık heralde kimseden ses çıkmıyosorma canım yaa
beğendiği modeller çookk güzel, üstelik davetliler içinde pek öyle kapalı insan yok, zaten adında düğün salonu geçen herhangi bir mekanı da beyimiz beğenmiyor istemiyor asortik olacak, şık olacak vs... da ben o modelleri nasıl giyecem , zayıflama topiğinden bir arkadaş bunları giymek için seni fitnaz bile paklamaz, dünyanın etrafında 3 tur dönmen lazım demişhakkaten de öyle yanii, 60 kilo olsam da yakışmaz bu modeller daha zayıf olmak lazım :18::18:
yok adam benim hoş dediklerimi beğenmiyo, onlar sıradanmış herkes giyiyormuş benim farklı olmamı istiyormuş
ben ölüm orucu falan tutayım barii ahh ahhhh :85:
evet bi sertifikayı alayımda kendim yemesemde misafirlere yaparım :)hem iş garantisi var misafirler için dondurucuya bikaç bişey hazırlayıp saklamak çok rahat oluyo teyzem pastahanede çalışırken kurabiye getirmişti buzluğa koymuştuk bi kısmını tadı değişmiyo hiç :)kiloyuda yaza kadar 50ye insen yeter sana heralde
inşaallah içine sinen bi model bulabilirsin sen nasıl bi model istiyosun kafanda fikir oluştumu ?kızlarrr 1saat yürüdüm bügün yani 5klometre bu cuma 79larda olursam süper olucak pek kimsede yürümüyo artık heralde kimseden ses çıkmıyo
tarif tamamda fotoyu burda paylaşmam herkes diyettee olmazvallaa kıss :112: sen öğren bize de tarif verirsin :13:, hem yaptıklarının fotolarını da koyarsın ohhh miss
sağolasın canım benim özel bir model yok aslında kafamda, sadece eteği kabarık ya da çok kumaşlı tüylü vs olmayan , şık danteli ya da işlemesi olan birşeyler düşünüyordum. ama daha çok o ne beğenirse öyle olsun istiyorum çünkü hiç kolay beğenen bir insan değil
inşallah cuma gün senden güzel haberler alalım
ben yürüyorum vallaa her gün
cuma gün toplam 186 dk 16,96 km , dün 95 dk 8,62 km , bugün de gündüz 1,5 saat ev temizliği ve 1,5 saat yemek pişirme, akşam da 96 dk 8,72 km yürüyüş yaptım.
Yetmes mii
tarif tamamda fotoyu burda paylaşmam herkes diyettee olmaznişanlından çok senin içine sinmesi önemli cnm gelinlik çok özeldir kadın için ortak bi model beğenirsiniz umarım ve ALLAH kolaylık versin yorucu bi dönem olucak sizin için bende sporumu bugün 2saat yaptım seninde sporun gayet güzel evde olduğum günler bende 3saate çıkarsam iyi olur aslında
vallaa kıss :112: sen öğren bize de tarif verirsin :13:, hem yaptıklarının fotolarını da koyarsın ohhh miss
sağolasın canım benim özel bir model yok aslında kafamda, sadece eteği kabarık ya da çok kumaşlı tüylü vs olmayan , şık danteli ya da işlemesi olan birşeyler düşünüyordum. ama daha çok o ne beğenirse öyle olsun istiyorum çünkü hiç kolay beğenen bir insan değil
inşallah cuma gün senden güzel haberler alalım
ben yürüyorum vallaa her gün
cuma gün toplam 186 dk 16,96 km , dün 95 dk 8,62 km , bugün de gündüz 1,5 saat ev temizliği ve 1,5 saat yemek pişirme, akşam da 96 dk 8,72 km yürüyüş yaptım.
Yetmes mii
kıslar okadar çok uzun süre nasl yürüyebiliyorsunuz şaşırıyorum masallah diyim :) anam ben 20 dk zor yUrüyorum sİkılıyorum birde yorulutorum 5.5 de yapİyorum size bakarak çok az yürüyorum ama böle yürüdüğüme rağmen 2 kilo vermişim iki haftada 55 e düşmüşüm daha 5 kilo vermeliyim sağlık olsun inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız ywterki Allah sağlık versin
aynen bende öye oluyorum suçluluk duyalım cnm ne güzel işteben artık günde bir kere yürüdüğüm zaman kendimi suçlu hissediyorum , ya da kafamda planladığım saati geçirdiğim zaman
manyak mıyım ne sanki hakime hesap veriyom :111:
oyalanmak için tv karşısına koyarsan vakit daha çabuk geçer bide 20dakkadan daha fazla yapabilirsen daha iyi olur en kötü ihtimal 45dakka yapmaya çalış nacizane tavsiyemkıslar okadar çok uzun süre nasl yürüyebiliyorsunuz şaşırıyorum masallah diyim :) anam ben 20 dk zor yUrüyorum sİkılıyorum birde yorulutorum 5.5 de yapİyorum size bakarak çok az yürüyorum ama böle yürüdüğüme rağmen 2 kilo vermişim iki haftada 55 e düşmüşüm daha 5 kilo vermeliyim sağlık olsun inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız ywterki Allah sağlık versin
hoşgeldin aramıza tekrardanSlm bayanlar, saglik sorunlari birde kosu bandimin bozulmasindan dolayi bir suredir yuruyus yapamiyordum. Tekrar araniza katildim. 3 hafta icinde 4kilo vermem gerekiyor onemli bir davet var. Cuma gununden beri sabah ve aksam 50 ser dk yuruyorum 4 gunde 300 gr gitmis ama gorunuste baya incelme var tartida belli olmuyor. Acaba daha fazla yurusem zararli olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?