selam hoşgeldin aramıza benim amacımda bebeğime kavuşmak ve kendimi zarif bir kadın gibi hissetmek istediğim için spor yapıyorumsenin negüzel ilk hedefin gerçekleşmiş inşaallah kilolarını tekrardan verirsin
kiloda bi azalma yoksa ölçülerini takip edebilirsin aslında ya acaba bazı yiyecekler sana iyi gelmiyo olabilirmi nekadardır düzenli yapıyosun cnm diyet listeni bi gözden geçirsen ben mesela çok az kalori alıyom zannediyodum internetten yediklerimin kalorierini çıkardım tektek ve 1000civarı kalori aldığımı gördüm
7kiloyu 2ayda rahat verirsin bence yeterki sporu aksatma benimde 17var vermem gereken kızlarrrr kaçamak yapmadan bugünü atlattım pastayla böreği eltime verdim gözümün önünde durmasın diye bende dayanamadım biraz dolmayla günü kapattım kurabiyemde güzel olmuş öyle diyolar ben yemediğim için bilmiyorum akşamda tekrar sporuma başlıyacağım
kurabiyenden azcık tatsaydın ya canım, içinde kalamsın,ben olsam gece ilerleyen satlerde kendimi tutamam ve mideye indiririm,sonra d apişman olurum keşke istediğim zaman yeseymişim erkenken diyeselam hoşgeldin aramıza benim amacımda bebeğime kavuşmak ve kendimi zarif bir kadın gibi hissetmek istediğim için spor yapıyorumsenin negüzel ilk hedefin gerçekleşmiş inşaallah kilolarını tekrardan verirsin
kiloda bi azalma yoksa ölçülerini takip edebilirsin aslında ya acaba bazı yiyecekler sana iyi gelmiyo olabilirmi nekadardır düzenli yapıyosun cnm diyet listeni bi gözden geçirsen ben mesela çok az kalori alıyom zannediyodum internetten yediklerimin kalorierini çıkardım tektek ve 1000civarı kalori aldığımı gördüm
7kiloyu 2ayda rahat verirsin bence yeterki sporu aksatma benimde 17var vermem gereken kızlarrrr kaçamak yapmadan bugünü atlattım pastayla böreği eltime verdim gözümün önünde durmasın diye bende dayanamadım biraz dolmayla günü kapattım kurabiyemde güzel olmuş öyle diyolar ben yemediğim için bilmiyorum akşamda tekrar sporuma başlıyacağım
teşekkürler kızlar hoşbuldum inşllah buraya geldikçe hırslanıp bende yeniden spora başlarım
ewet aslında bebeğim için zayıflamalıyım sağlığım için bunu başarmalıyım
şuanki kilom 76.5 hedefim 60 olmakboyum 1.65 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
ben de bi yapıp bi yapmıyorm, faydası oluyodur inşallah...
kolay gelsin canım,verirsin inşallah, bekliyoruz artık, haftada kaç kilo verdiğini takip ederiz
Hadi geçmiş olsun canım, zor bir günü kaçamaksız atlattın tebriklerselam hoşgeldin aramıza benim amacımda bebeğime kavuşmak ve kendimi zarif bir kadın gibi hissetmek istediğim için spor yapıyorumsenin negüzel ilk hedefin gerçekleşmiş inşaallah kilolarını tekrardan verirsin
hadi bayanlar yürUmuyozmu hadi çıkın bantlarınza yürüyelim yahu banada iştah gwlsin hani kimse yokmu:))
sabah 40 dakika akşamda 50 dakika toplam 90 dakikada 210 kalori yakmışım ve de bu kalori bir dilim patatesli böreğe tekabül ediyormuş 1 buçuk saat sporu bir börek dilimi içinmi yaptım resmen yıkıldım.
toplamda 17kilo verdim ocak 1den beri hem diyet yapıyorum hem yürüyorum bunun 1buçuğunu yılbaşından önce verdiminşallah cnm hep beraber şu kilolardan kurtuluruz sen nezamandan beri yürùyorsun kaç kilo vwrebildin diyette yapıyormusun
kurabiyenden azcık tatsaydın ya canım, içinde kalamsın,ben olsam gece ilerleyen satlerde kendimi tutamam ve mideye indiririm,sonra d apişman olurum keşke istediğim zaman yeseymişim erkenken diyeelelrine sağlık şimdiden :)
işte ne varsa dağıttım sadece milföy böreği eşim yer diye ayırdım kendi huyumu biliyorum o orda durdukça aklım kalacaktıyol yakınken pasta kursundan vazmı geçsem sabah baya erken kaltığım için uyumuşum eşim gelince kalktım sporumuda yaptım içim rahat sen verebildinmi aldığın 1kiloyu
ben de bi yapıp bi yapmıyorm, faydası oluyodur inşallah...
kolay gelsin canım,verirsin inşallah, bekliyoruz artık, haftada kaç kilo verdiğini takip ederiz
teşekkürler cnm ama dolma yedimHadi geçmiş olsun canım, zor bir günü kaçamaksız atlattın tebrikler
Bana da dua ettin mi ha doğru söyle ettin mi :112: şaka şaka Allah kabul etsin okumanızı...gerçi onuda yoğurtlu yedim başka bişey yemedim sonra hoca geç geldi kuranı bizimkiler okudu okunurken içimden ettim sevdiceğine kavuşsun diye hocada gelince sohbet etti öyle yani
toplamda 17kilo verdim ocak 1den beri hem diyet yapıyorum hem yürüyorum bunun 1buçuğunu yılbaşından önce verdim
kurabiyenden azcık tatsaydın ya canım, içinde kalamsın,ben olsam gece ilerleyen satlerde kendimi tutamam ve mideye indiririm,sonra d apişman olurum keşke istediğim zaman yeseymişim erkenken diyeelelrine sağlık şimdiden :)
teşekkürler cnm ama dolma yedimgerçi onuda yoğurtlu yedim başka bişey yemedim sonra hoca geç geldi kuranı bizimkiler okudu okunurken içimden ettim sevdiceğine kavuşsun diye hocada gelince sohbet etti öyle yani
O kadarcık olur artık yavv, dolmadan çok yemediysen dert etme...
Pasta kursu da çok güzel bişey ama açıkcası senin adına korkuyorum ben, sürekli o iştah uyandırıcı şeylerin arasında olup yememek zor, ama umarım sen zoru başarır, iştahına gem vurabilirsin :13:
Ben de bugün yeğenime aldığım yaşpastadan yemedim, abim bıçağın ucuyla pastanın üstünden üç parça meyve verdi ağzıma , 1 tane un kurabiyesi, 2 tane de küçük tuzlu kurabiye yedim bıraktım , gerçi onların da kalorisi çok ama naapiim artık 10 yıldır ilk defa yeğenimin doğum gününde biraradayız dedim artık olsun o kadarcık, hala olarak küçükde olsa onun sevineceği bişey yapmış oldum
Çok sağol canım duan için Allah razı olsun. Ben de aklıma geldikçe burada çabalayan herkesin amacına ulaşması için dua ediyorum, birbirimize güzel güzel haberler verelim , mutluluğumuz artsın inşallah en kısa zamanda
yok dert etmiyorum dengeledim sonuçtatoplamda 17kilo verdim ocak 1den beri hem diyet yapıyorum hem yürüyorum bunun 1buçuğunu yılbaşından önce verdim
O kadarcık olur artık yavv, dolmadan çok yemediysen dert etme...
Pasta kursu da çok güzel bişey ama açıkcası senin adına korkuyorum ben, sürekli o iştah uyandırıcı şeylerin arasında olup yememek zor, ama umarım sen zoru başarır, iştahına gem vurabilirsin :13:
Ben de bugün yeğenime aldığım yaşpastadan yemedim, abim bıçağın ucuyla pastanın üstünden üç parça meyve verdi ağzıma , 1 tane un kurabiyesi, 2 tane de küçük tuzlu kurabiye yedim bıraktım , gerçi onların da kalorisi çok ama naapiim artık 10 yıldır ilk defa yeğenimin doğum gününde biraradayız dedim artık olsun o kadarcık, hala olarak küçükde olsa onun sevineceği bişey yapmış oldum
Çok sağol canım duan için Allah razı olsun. Ben de aklıma geldikçe burada çabalayan herkesin amacına ulaşması için dua ediyorum, birbirimize güzel güzel haberler verelim , mutluluğumuz artsın inşallah en kısa zamandakurabiye yemen kötü olmuş ama olsun arada ödülde lazım inşaallah kavuşursun sevdiceğine mutlulukmu oda nee
burası ne güzel bir ortam böyle ... sizinle motive olabileceğimi düşünüyorum ,inşaallah bant benimde işime yarar ...
ben 32 yaşındayım boyum 1.62 ve kilom 83( ikinci doğumumu yapalı 7 sene oldu ve malesef en az 75 kiloya inebildim ,artık bir alıp bir vermekten bıktım ,tam beynimde bitirdim bu defa olacak derken insülin direncim olduğunu öğrendim ve çok çok zor kilo veriyorum ( akupunktur yada başka bişey ne duyarsam denemek geçiyor içimden son dönemde kiloma odaklı yaşar oldum ,beslenme alışkanlığım yanlış biliyorum ama malesef iyice oturdu, asansör kullanmak , dışarıdaki işlerimi arabayla halletmek ,ev hanımı olmak ve dinamik birisi olmamak beni bu noktaya getirdi (
hoşgeldin aramıza kilomuz aynıburası ne güzel bir ortam böyle ... sizinle motive olabileceğimi düşünüyorum ,inşaallah bant benimde işime yarar ...
ben 32 yaşındayım boyum 1.62 ve kilom 83( ikinci doğumumu yapalı 7 sene oldu ve malesef en az 75 kiloya inebildim ,artık bir alıp bir vermekten bıktım ,tam beynimde bitirdim bu defa olacak derken insülin direncim olduğunu öğrendim ve çok çok zor kilo veriyorum ( akupunktur yada başka bişey ne duyarsam denemek geçiyor içimden son dönemde kiloma odaklı yaşar oldum ,beslenme alışkanlığım yanlış biliyorum ama malesef iyice oturdu, asansör kullanmak , dışarıdaki işlerimi arabayla halletmek ,ev hanımı olmak ve dinamik birisi olmamak beni bu noktaya getirdi (
ahh ahh işte benim bir dilim peynirli börek yüzünden kaç gün hayıflanmamın sebebini anlamışsındır değil mi
maalesef bize basit ve az gelen yiyeceklerin böyle inanılmaz kalorili olduğunu gördükçe insan ister istemez yemeye korkar oluyor, ama bu korku da bir nevi işe yarıyor kilo vermede
olsun yine de yıkılma, yemeyi planladığın yiyeceklerin önceden kalorilerine bakarsan daha hazırlıklı oluyorsun, bir de öyle dene bence.
sporu da yavaş yavaş uzatabilirsen yaktığın kalori ona göre artacaktır...
kolay gelsin
ya hiç sorma bilseydim bu kadar zor olduğunu yermiydim. fazlaca hamurişi aşığıyım bu durum beni biraz frenler umarım. spora ara vermiştim. şimdi 15 dakikalık iki bölümle tekrar başladım gün gün artırıyorum bu sıralar 45dk 45dk yapıyorum. yine artıracağım da sigara tiryakisiyim çok zor oluyor benim için
Kızlar ben de yürüyüş bandı aldım voit speed f2. Nasıl bir ayakkabı seçmek lazım yürürken. Bir de ne kadar hızla başlasam iyi olur. Ben basenlerimi eritmek istiyorum.
Aramıza hoşgeldiniz
Koşu bandınızı güle güle kullanın , umarım çok faydasını görür ve vazgeçmeden devam edersiniz.
Ayakkabı konusunda uzmanlar çok kaliteli bir koşu ya da yürüyüş ayakkabısı seçmek gerektiğini söylüyorlar, ama tabii bu biraz da bütçe ile alakalı bir durum , ayağınızın rahat edeceği bir ayakkabı olursa yürüme performansınız daha iyi olur.
Çıkabileceğiniz hızı kendinize göre ayarlayın, önce düşükten başlayın, zamanla artırıp kendinizi deneyin, ben 5-5.5-6 km hıza çıkabiliyorum, daha fazlası beni çabuk yoruyor bırakmak zorunda kalıyorum ( yaşla da alakalı belki ) , ama bazı arkadaşlar 6 km ile başlayıp 9 km hıza çıkıyorlarmış, ben yapamam mesela bunu.
Düzenli kullanmak çok önemli, bazen insanın kendisini zorlaması gerekiyor, üşeniyor, yorgun ya da halsiz hissediyor, yapmanız gereken başka işleri düşünüyor ve yapmasam noolur yaa moduna giriyorsunuz, girmemek lazım diye düşünüyorum
kolay gelsin...
merhabalar...
herşey oylunda herkesin maşallahammman ara vermeyin haaa
ben 53leri görmeye başladım heyoooo52yi görücem inşallah, kolay veriyorum de mi ben,neden öyle :44: az fazlalığım var diye mi ki... hastalığımdan dolayı beslenme şeklim 10 yıldır oturdu,ondan mı acaba ??? bi de ekstra dikkat ediyorum, yemek istersem muz, kurabiye gibi şeyleri sabahla öğle arası yiyorum, öğleden sonra ağır bişey yememeye dikkt ediyorum. belki bunların etkisi vardır :44:
aman ne bilim veriyorum işte
aynen cnm dediklerine katılıyorum bende 3gündüre yapmyorum üşeniyorum kendimi halsiz ve yorgun hissediyorum zaten bir gün yapmadınmı soğuyosun insanın yürüyesi gwlmiyor naparız bilmem kilolardan nasıl kurtulacaz benim 7 kilo fazlam var bòle nasl verebilirim bilmiyorum basen ve göbek var diyet yapmıyorum ama yememe dikkat ediyorum su içemiyorum gü3nde 2 yada 3 bardak içebiliyorum cnm istemiyorum yardmlarınızı bekliyorum arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?