Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

inşallah cnm hep beraber şu kilolardan kurtuluruz sen nezamandan beri yürùyorsun kaç kilo vwrebildin diyette yapıyormusun

kurabiyenden azcık tatsaydın ya canım, içinde kalamsın,ben olsam gece ilerleyen satlerde kendimi tutamam ve mideye indiririm,sonra d apişman olurum keşke istediğim zaman yeseymişim erkenken diye elelrine sağlık şimdiden :)

Hadi geçmiş olsun canım, zor bir günü kaçamaksız atlattın tebrikler
Bana da dua ettin mi ha doğru söyle ettin mi :112: şaka şaka Allah kabul etsin okumanızı...

hadi bayanlar yürUmuyozmu hadi çıkın bantlarınza yürüyelim yahu banada iştah gwlsin hani kimse yokmu:))

Ben bugün koşu bandı molası verdim arkadaşlar, 45 günde bu üçüncü molam oldu. Öğlen yeğenime doğumgünü pastası vs almak için alışverişe çıktım , akşamüstü de balon , kutlama fotoğraf vs derken geçti (
Artık yarın acısını çıkartırım

sabah 40 dakika akşamda 50 dakika toplam 90 dakikada 210 kalori yakmışım ve de bu kalori bir dilim patatesli böreğe tekabül ediyormuş 1 buçuk saat sporu bir börek dilimi içinmi yaptım resmen yıkıldım.

sabah 40 dakika akşamda 50 dakika toplam 90 dakikada 210 kalori yakmışım ve de bu kalori bir dilim patatesli böreğe tekabül ediyormuş 1 buçuk saat sporu bir börek dilimi içinmi yaptım resmen yıkıldım.

ahh ahh işte benim bir dilim peynirli börek yüzünden kaç gün hayıflanmamın sebebini anlamışsındır değil mi
maalesef bize basit ve az gelen yiyeceklerin böyle inanılmaz kalorili olduğunu gördükçe insan ister istemez yemeye korkar oluyor, ama bu korku da bir nevi işe yarıyor kilo vermede
olsun yine de yıkılma, yemeyi planladığın yiyeceklerin önceden kalorilerine bakarsan daha hazırlıklı oluyorsun, bir de öyle dene bence.
sporu da yavaş yavaş uzatabilirsen yaktığın kalori ona göre artacaktır...
kolay gelsin

inşallah cnm hep beraber şu kilolardan kurtuluruz sen nezamandan beri yürùyorsun kaç kilo vwrebildin diyette yapıyormusun
toplamda 17kilo verdim ocak 1den beri hem diyet yapıyorum hem yürüyorum bunun 1buçuğunu yılbaşından önce verdim

burası ne güzel bir ortam böyle ... sizinle motive olabileceğimi düşünüyorum ,inşaallah bant benimde işime yarar ...
ben 32 yaşındayım boyum 1.62 ve kilom 83 ( ikinci doğumumu yapalı 7 sene oldu ve malesef en az 75 kiloya inebildim ,artık bir alıp bir vermekten bıktım ,tam beynimde bitirdim bu defa olacak derken insülin direncim olduğunu öğrendim ve çok çok zor kilo veriyorum ( akupunktur yada başka bişey ne duyarsam denemek geçiyor içimden son dönemde kiloma odaklı yaşar oldum ,beslenme alışkanlığım yanlış biliyorum ama malesef iyice oturdu, asansör kullanmak , dışarıdaki işlerimi arabayla halletmek ,ev hanımı olmak ve dinamik birisi olmamak beni bu noktaya getirdi (

Aramıza hoşgeldiniiizzz

İnşallah burada bizimle motive olur, koşu bandınızı düzenli olarak kullanır ve amacınıza en kısa zamanda ulaşırsınız :13:

hoşgeldin aramıza kilomuz aynı bendede insülin direnci var biyerden başlarsan devamı gelir inşaallah

ya hiç sorma bilseydim bu kadar zor olduğunu yermiydim. fazlaca hamurişi aşığıyım bu durum beni biraz frenler umarım. spora ara vermiştim. şimdi 15 dakikalık iki bölümle tekrar başladım gün gün artırıyorum bu sıralar 45dk 45dk yapıyorum. yine artıracağım da sigara tiryakisiyim çok zor oluyor benim için

Son düzenleme:
Kızlar ben de yürüyüş bandı aldım voit speed f2. Nasıl bir ayakkabı seçmek lazım yürürken. Bir de ne kadar hızla başlasam iyi olur. Ben basenlerimi eritmek istiyorum.

ara vermiş olmak da zor oluyordur mutlaka. ben daha önce spor yapan biri olmadığım için ilk başlarda çok yoruldum ama yavaş yavaş alıştı sanırım vücudum
doğru söylüyorsun canım sigara beni de zorluyor, bazen nefesim tıkanıyor, yaa belki bunun bahanesiyle onu da bırakırız ha ne dersin
süper olur vallaa , yani ben öyle yapmayı düşünüyorum aslında ama , diyet spor derken acaba sigarasızlık beni çok zorlar mı diye de korkuyorum, az içmek için sigaraları yarım yarım içiyorum falan
Allah bize güç versin de hep bir elden kurtulalım tüm kötü yüklerimizden inşallahh

Kızlar ben de yürüyüş bandı aldım voit speed f2. Nasıl bir ayakkabı seçmek lazım yürürken. Bir de ne kadar hızla başlasam iyi olur. Ben basenlerimi eritmek istiyorum.

Aramıza hoşgeldiniz

Koşu bandınızı güle güle kullanın , umarım çok faydasını görür ve vazgeçmeden devam edersiniz.
Ayakkabı konusunda uzmanlar çok kaliteli bir koşu ya da yürüyüş ayakkabısı seçmek gerektiğini söylüyorlar, ama tabii bu biraz da bütçe ile alakalı bir durum , ayağınızın rahat edeceği bir ayakkabı olursa yürüme performansınız daha iyi olur.
Çıkabileceğiniz hızı kendinize göre ayarlayın, önce düşükten başlayın, zamanla artırıp kendinizi deneyin, ben 5-5.5-6 km hıza çıkabiliyorum, daha fazlası beni çabuk yoruyor bırakmak zorunda kalıyorum ( yaşla da alakalı belki ) , ama bazı arkadaşlar 6 km ile başlayıp 9 km hıza çıkıyorlarmış, ben yapamam mesela bunu.
Düzenli kullanmak çok önemli, bazen insanın kendisini zorlaması gerekiyor, üşeniyor, yorgun ya da halsiz hissediyor, yapmanız gereken başka işleri düşünüyor ve yapmasam noolur yaa moduna giriyorsunuz, girmemek lazım diye düşünüyorum
kolay gelsin...

aynen cnm dediklerine katılıyorum bende 3gündüre yapmyorum üşeniyorum kendimi halsiz ve yorgun hissediyorum zaten bir gün yapmadınmı soğuyosun insanın yürüyesi gwlmiyor naparız bilmem kilolardan nasıl kurtulacaz benim 7 kilo fazlam var bòle nasl verebilirim bilmiyorum basen ve göbek var diyet yapmıyorum ama yememe dikkat ediyorum su içemiyorum gü3nde 2 yada 3 bardak içebiliyorum cnm istemiyorum yardmlarınızı bekliyorum arkadaslar

merhabalar...
herşey oylunda herkesin maşallah ammman ara vermeyin haaa
ben 53leri görmeye başladım heyoooo 52yi görücem inşallah, kolay veriyorum de mi ben,neden öyle :44: az fazlalığım var diye mi ki... hastalığımdan dolayı beslenme şeklim 10 yıldır oturdu,ondan mı acaba ??? bi de ekstra dikkat ediyorum, yemek istersem muz, kurabiye gibi şeyleri sabahla öğle arası yiyorum, öğleden sonra ağır bişey yememeye dikkt ediyorum. belki bunların etkisi vardır :44:
aman ne bilim veriyorum işte

maşallah canım umarım her zaman böyle kolay verirsin

bende su içmezdim. senin gibi 2 3 bardak içerdim. 3 hafta aralıksız spor yapınca 2 kilo aldım. bir uzmana sordum vücut susuz kalınca kendini korumaya almış. su içmiyorsan sporda yapma dedi. daha büyük hasarlarda olabiliyormuş. zorla içmeye başladım alıştım. 3 litrelik kola şişesini yanında gezdir aklına su içmek gelir dediler gerçektende öyle ilk başlarda bir litreyi zor içiyordum şimdi 3 litre içmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…