Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

BUGÜN yürüyemedim.misafir vardı yeni gitti bu saatten sonra zor ya.artık yarın telafi ederim.

yürüyemeyişimiz aynı güne denk gelmiş.

2 saat yürürken ara veriyon mu yoksa 2 saat boyunca inmeden mi yürüyon.

inmeden yürüyorum bu gün 13 km yürüdüm 2 saatte aslında yürüyüşümü tamamladıktan sonra 59 u görürüm diyordum ama o kadar yürüdükten sonra tartıda 1 kilo eksik çıktım oda su içince geri artıyo zaten:) ama dedimya regl dönemindeyim galiba ondanyürürken hep bu şevkle yürüdüm tartıda 59 u göreceğim diye ama hüsran olduçünkü 3yıldır ellili rakamları hiç görmedim ah bi görsem az kaldı ama haafta içi görürüm inş ya regl döneminde olduğum için böyle oldu yada sağlam kas yapıp ağırmı geliyorum tartıda bilmiyorum:)sen naptın kiloda oynama yokmu hiç

yürüyüşümü tamamladım 90 dk yürüdüm akşama doğru gene yürümeyi düşünüyorum:)gitsin artık kilolaaaaaaaaar yaaaaaaa

7 km yürüdüm .bugünlük yeter yığınla ütü beni bekliyo.bugün 23 gün bitti 1 hafta kaldı bakalım ozaman tartılcam.kilo gitmemiştir büyük ihtimal.baskül bana bakıyo ben basküle ama tartılmicam 100 gram bile gitmediğini görmek beni öldürüyor.yarın mezura alcam bakalım incelme var mı.başlamadan önce ölçmüştüm.psikolojik değilse sanki biraz can simidinde incelme var gibi.ama psikolojikte olabilir çünkü hergün baka baka yaani.aman zayıflamasamda yüricem okullar tatil olana kadar.

2 saat hiç inmeden süppersiin yaaaavv.sen 20 aydır kullanıyon dimi .5 ayda 15 kilo verdim dedin peki geri kalan 15 ayda ne yaptın yürümedin mi.yoksa yürüdünde gitmedimi.ay ne güzel 38 giyiyon ya darısı bana belin kaç senin? benim belim yani en kalın yeri hem can simidi hemde göbeğin olduğu en kalın yeriiiiiim dur sıkı dur küçük dilini yutma ama98 cm.cik okadarcık yani.işte problem belimde.göbekte fazla yok.can simidim var.benim bacaklarımda ince üst kısmım var.senin nasıl?

yok canım ya 5 ay 15 kilo verince yürümedim zaten havalarda ısınınca vaktim olmadı yürüyüş bandının en güzel tarafı kışın hele birde benim bulunduğum yerde kış 5 ay sürüyorsa evde spor yapmaya birebir 20 aydan kastım sürekli spor yapmak değildeyani 55 kilo inemediğim için bu sürecide dahil ediyorum sen sabret olacak aam en az 2 ay devam et:)

kızlar bende de koşu bandı var yaklaşık bir saat 90 dk. civarında yürüyorum.

siz yürürken zorlaştırmak amaçlı rampa yaptırıyor musunuz? yoksa düz şekilde mi yürüyorsunuz?
rampadayken 6km den fazla hızda çok zorlayıcı oluyor da :44:

tebrik ediyorum hatta maşallah diyorum nasıl bir azimdir nasıl bir hevestir nasıl bir zamnadan feragat etmektir bu helal olsun maşallah maşalllahh maşalalh evet şimdi birken iki olma zamanı nasıl mı bende koşu bandında yürüyorum ama sizin gibi saatlerce hiç inmeden değil en fazla 20 ile 30 dk 5ile 6kademe arasında yürüyorum sonra sıkılıp iniyorum ne kadar km oluyor hiç bilmiyorum nasıl başarıyorsunuz böyle saatlerce yürümeyi ve hangi kademede yürüyorsunuz

canım ben normal düz yürüyorum

ya kızlarr sizi okudukça inanılmaz gaza geliyorum.bende yarın ıtıbarıyle ofisteki arkadaşlarla karar aldık dukan diyetine başlıyoruz.bıde bu ara koşu bantlarını inceliyorum nisanda kocam bana söz verdi alacak:))))dogum gunu hediyesi niyetine.amacım kendımı zayıflatmak olsada en büyük hedefim kocamıda zayıflatmak gaza getirip.çok fazla bi fazlam olmasada 5 kilo fazlam var.bi türlü veremedim.ama artık yaza kadar gitsin fazlalıklarım.hem yazın başka planlarımızda var hazırlıklı olmaz lazım dimi:) bende kilolarımı gelişme halinde sizinle paylaşacağım.

aldımmmmmm,akşama geliyorrrrrrrrrrrrrrrr

bende yapmaya başlıcam akşamleyin,çok heyecanlayımmmmm

ama sizlerden bilgi almalıyım ne kadar sürede yürümeli-kpşulmalı,kaç kademeli benim birde rampa kısmı var anlatırsanız sevinirim,çünkü pek bişey bilmiyorum ben.

Bugun bu yorumları okumadan bi arkadaşm da beni gaza getirdi yaza kadar fazla kilolardan kurtulmam lazım ...:)birde sizlerin yazdıklarını görünce iyice gaza geldim 38 bedene geri dönebilirmiyim acaba hepimize bol şanslar.Bende bugun netten sipariş vardim gelicek bakalım iple çekiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…