bu gün yürüyemeyeceğim (biraz rahatsızım kadınlık hali)canım sıkıldı yürümemek rahatsız ediyor beni artık ama yarın telafi edeceğim .birde hani dün bahsediyordumya karbonhidrat almamaktan ben haftanın en az 5 günü bunu uygulayacağım 2 gün ise serbest takılacağım ama abartmadan en azından yılmamaış olurum daha uzun süre yapabilirim diye ama hakikaten 4 gün karbonhidrattan uzak durmak benim iştahımı kapadı sanki çünkü ben güzelbir yemeğin arkasından canım tatlı ister yani ekmekle falan doyurucu bir yemeğin arkasından tatlı ister çay ister şekerli ama mide böyle bir yemek görmüyor karbonhidrat olmayınca doğal olarak tatlı istemiyo canım çay istemiyor bana okulda neden çay içmiyorsun hocam diyorlar bende midede ne varki çay istesin diyorum:) okulda bol bol ılık su içiyorum kocaman bir kupam var bakalım haftaya cuma kilom ne olacak gerci şu anda bulunduğum durum beni kilomda yanıltabilir malum bu dönemlerde vucüt su topluyor ondan haftaya cumayı merak ediyorum net kilom için.:)
bu gün yürüyemeyeceğim (biraz rahatsızım kadınlık hali)canım sıkıldı yürümemek rahatsız ediyor beni artık ama yarın telafi edeceğim .birde hani dün bahsediyordumya karbonhidrat almamaktan ben haftanın en az 5 günü bunu uygulayacağım 2 gün ise serbest takılacağım ama abartmadan en azından yılmamaış olurum daha uzun süre yapabilirim diye ama hakikaten 4 gün karbonhidrattan uzak durmak benim iştahımı kapadı sanki çünkü ben güzelbir yemeğin arkasından canım tatlı ister yani ekmekle falan doyurucu bir yemeğin arkasından tatlı ister çay ister şekerli ama mide böyle bir yemek görmüyor karbonhidrat olmayınca doğal olarak tatlı istemiyo canım çay istemiyor bana okulda neden çay içmiyorsun hocam diyorlar bende midede ne varki çay istesin diyorum:) okulda bol bol ılık su içiyorum kocaman bir kupam var bakalım haftaya cuma kilom ne olacak gerci şu anda bulunduğum durum beni kilomda yanıltabilir malum bu dönemlerde vucüt su topluyor ondan haftaya cumayı merak ediyorum net kilom için.:)
yürüyüşümü tamamladım 2 saat yürüdüm 6.0 da:)
yürüyüşümü tamamladım 2 saat yürüdüm 6.0 da:)
2 saat yürürken ara veriyon mu yoksa 2 saat boyunca inmeden mi yürüyon.
bu hafta iyi bir diyet yapacam inş.[/QUOTcanım benim yapım da ama benim avantajım vucüdumun heryerinde kilo dağılmış bir şekildeyani yok bacağım yok beli yok üst tarafım zayıf ama diğer yerlerimde problem var değil yani parmak uçlarıma varana kadara kilom dağılmış bir şekilde bundan olsa gerek kilom fazla bile olsa boyuma göre göstermiyor belimi ölçtüm ama nerden tm nasıl ölçtüm bilemiyorum ama 82 çıkıyor bende yememe dikkat edeceğim hafta içi bahsettimya karbonhidrat tüketmeden bu haftayı geçirmeyi düşünüyorum en azından cuma günü akşamına kadar çünkü haftanın yorgunluğuyla diyet çekilmiyor:)ara öğün olarak hafta içi okulda kahve tüketecem bir bardak hemde tok utma özelliğide varmış eneyeceğim süt ve yoğurt çok tüketecem bakalım nasıl olacak ama hafta içi 2 gün yürüyemeyeceğim nöbetim var hırs yapınca güzel oluyor yürümek yürüyüşümü yaptım ama eşim evde yok bu gün oğlumda takılıyor kendi kendine gitsemde yüürüsemmi diyorum:) tv nin karşısında güzel oluyor:)
2 saat hiç inmeden süppersiin yaaaavv.sen 20 aydır kullanıyon dimi .5 ayda 15 kilo verdim dedin peki geri kalan 15 ayda ne yaptın yürümedin mi.yoksa yürüdünde gitmedimi.ay ne güzel 38 giyiyon ya darısı bana belin kaç senin? benim belim yani en kalın yeri hem can simidi hemde göbeğin olduğu en kalın yeriiiiiim dur sıkı dur küçük dilini yutma ama98 cm.cik okadarcık yani.işte problem belimde.göbekte fazla yok.can simidim var.benim bacaklarımda ince üst kısmım var.senin nasıl?
kızlar bende de koşu bandı var yaklaşık bir saat 90 dk. civarında yürüyorum.
siz yürürken zorlaştırmak amaçlı rampa yaptırıyor musunuz? yoksa düz şekilde mi yürüyorsunuz?
rampadayken 6km den fazla hızda çok zorlayıcı oluyor da :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?