ayda kac kılo werdınız arkadaslar mesela gunde 1 saat yuruyerek
ben kgdan fazla verememıstım
bıde yanlıs hatrlamıosam ılk ay tempom yavastı sonraları 7 8 e cıkarmıstım
spor salonuna gittiğim dönemde kulaklıkta kolbastı ben koşu bandında maraton koşuyordum. şimdi eve aldım bandı ve hamileyim gunde arım saat 5 de yuruyorum bana cok işe yaradı 6.5 da yurudum zaman 6 kilo verdim
kaç ayda verdin o kiloyu.[/
bak şimdi spor salonuna gittiğimde haftada 4 5 gun. gunda 1.5 2 saatimi geciriyordum yarım saat koşu bandında 10 dk bisiklette geriside orda hangi alet varsa onda. ben o zaman 1 ayda 6 kilo verdim. bu yaz eve aldım yine haftada 4 5 gun ama en az yarım saat yurudum. ondada 2 ayda felan 6 kilo verdim
Baya azimlisin maşallah yorgunluk falan dinlemiyon.yürümene sevindim.sen bu hızla gidersen 40 lılarıda görürsün
aramıza hoş geldin boy kaç peki kilon iyi gibi.tabi boyda önemli
ben yürürken tartıda fazla bir fark göremiyorum doğrusunu isterseniz.. ama selülit yağı ya da biberiye yağı sürüp sauna eşofmanlarımı giyiyorum yaklaşık bir saat kadar yürüyorum.
geçen ay tam olarak başladım diyebilirim ama bu arada yatılı misafirim geldi, 1 hafta kaldı o süre içinde hiç yürüyemedim vs vs gibi etkenler oldu ona rağmen 4 kilo verdim.
belden 6 cm,
göbekten 9 cm,
basenden 7 cm inceldim
bir de ben "ben verebildiysem herkes verir cinsindenim, PKOluyum ona rağmen böyle
ben fazla terleyemiyorum öyle bir yapım var, o yüzden sauna eşofmanı çok işime yarıyor.
yağ sürdükten sonra etkili olması için hava almaması lazım o nedenle streç film saran arkadaşlar da var ama streç film kayıyor falan, uğraşması daha zor
ilk başta yapışıyor ama terledikçe kayıyor ya da bilmiyorum belki de ben beceremedim
dün akşam 31 dakika yürüdüm 5,5 de kalori 2.50 ya birde ben bişey sorucam caloriden sayılar yazıyor acaba o km mi oluyor km ise75 km yürüdüm,
birde siz koşu bandna ne kadar sürede bir yağ sürüyorsunuz?
canım 31 dk da 5.5 de 75 km yürümen imkansızonda bir yanlışlık vardır
calori bölümüdeki sayı yakılan kaloriyi gösterir ama öteki nabız olabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?