Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

24. günde bitti.yürüyüşümü bitirdim.bugün 5 km yürüyebildim.biraz okulda problem oldu canım sıkkındı.belden 2 cm incelmişim.

ona vücudun karar verecektir.yorulduğun zaman tıkanırsın zaten.önce biraz yavaş 4 te falan sonra biraz hızlandırabilirsin tekrar düşürürsün.ilk günler biraz hamlık olabilir.niyetin kilo vermekse hemen gitmiyo benim 24. günüm ama daha tık yok.hergün düzenli 1 saat koşuyom.biraz sabırlı olmak gerekiyo.

nasıl uyguluyorsunuz diyeti mesela neler yiyorsunuz.

kilo vermek canım,ben dün 3,8 de 36 dakika 62 km yürümüşüm,işten eve gittim 63,1 grdım,yürüdükten sonra tartıldım 62,8 gr düşmüşüm.herşeyin başı sabır canım..

hülyacım 2cm incelmene sevindim bak olur demi ya benim moralim bozulduğunda buraya takılıyorum okuyorum yazılanları sonra kalkıp yürüyorum dün yine nöbetciydim ve şu anda gene kendimle pazarlık içindeyim zaten yoruldun diye falan ama inş yürüyeceğim:)

insanın morali bozuk olduğunda hiçbirşey yapası gelmiyor, bende biraz motivasyon olur belki diye sizleri okuyorum..

koşu bandı bana bakıyor, ben ona bakıyorum ya yürüyeceğim ya aşık olacağım artık kısmet.. :)

yürüyüşümü tamamladım 9 km yürüdüm 60.2 geliyorum ben artık 59 u görmek istiyorumyaaaaaaaaaaaa 3 senedir 50li rakamları hiç görmedim cumaya görürüm diye düşünüyorum inş az önce akşam yemeyimi yedim sarımsaklı havuçlu yoğurtcumaya 59uuuuum diye çığlıklar atmak istiyorum

Baya azimlisin maşallah yorgunluk falan dinlemiyon.yürümene sevindim.sen bu hızla gidersen 40 lılarıda görürsün

yıllar once 15 kg wermıstım 3 ayda kosu bandıyla bu ara yıne baslamam lazım
ek olarak plateste yapacagım bakalım nolcak
tabı sıkı bı dıyette

25.günüm 7 km yürüdüm..

spor salonuna gittiğim dönemde kulaklıkta kolbastı ben koşu bandında maraton koşuyordum. şimdi eve aldım bandı ve hamileyim gunde arım saat 5 de yuruyorum bana cok işe yaradı 6.5 da yurudum zaman 6 kilo verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…