Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

ama 59 u görmek için gösterdiğim çabayı bir görsen:) dün 60.6 gelmiştim bu gün yürüyüşe başlamadan önce 61.3 geldim ama çok su içtim karnım falan tok neyse 52 dk yürüdüm oğlum durmadı indim duşumu aldım tartıldım 60.3 geldimsinirlerim bozuldu birde buraya yazdımya 59 u görürüm bu gün diye neyse tekrar çıktım 30 dk yürüdüm duşumu aldım tartıldım 60.0 geldimsinirlerim dahada çok bozuldu ama inatya tekrar çıktım 10 dk yürüdüm ve sonuç 59.8:)

baya inatçıymışsın ya

dün 5,0 hızda 3 km 90 calori yaktım 40 dakikada

ben bu yürümeyeceğim kendime izin verdim çok yorucu bir haftaydı haftalık diyetimede ara verdim çay koydum bisküvi ile:) yürüyüyşüme hafta sonuda devam edeceğim ama diyete tekrar pazartesi başlayacağım güzel hafta sonları sizlereeeeee

kızlar bana acıl yardım lazım
kosu bandım var adler ve 1 sene kadardır acmıyodum sımdı actım program kızmında anlamsız seyler yazıo
normalde acınca 3 2 1 yazıp baslıodu dakıkalar sımdı yazmıo napıcam

hiç yazan yok millet ne yazmış bi okuyayım dedim ama.hey hanımlar nerdesiniz ya yoksa pes mi ettiniz yürümüyonuz mu?

ben bugün 90 dakika 10 km yürüdüm.artık 1ayı doldurdum.
TARTILDIM.....
2 KİLOCUUUUK GİTMİŞ.68 DİM 66 GELİYOM.:18::18::18::18::18::18::18:
3 CM BELDEN İNCELMİŞİM.
Bu hafta hedefim 65 i görmek.ALLAHIN izniyle göreceğim inş.
hafta sonu diyete azıcık ara verdim ama abartmadan.
hafta içi hiç ekmek yememiştim.
bugün sadece kahvaltıda yedim.

tebrik ederim 2 kilo gitmiş ama emin ol 4 kilo vermiş görünüyorsundur böyle devam edersen diyetle beraber bu ay daha fazla gider bende haftaya cumaya 58 i görmeyi planlıyorum inş bakalım nasıl verebilecekmiyiz bu gün ben yürümedim dışardaydık şehirde :) köyden indik şehre:) ama çok yoruldum yürüyüş yapmış kadar oldum oğluşumun peşinden koşturmaktan yemeyide abarttım ama vicdanım bütün gün alt üst oldu ama pazartesi başlıyorum diyete yeniden ama ben oldukça incelmişim 36 beden giydim bu gün kalıbı genişmi bilmiyorum ama her zamanki giydiğim bir markanın 36 sını giydim :)tabiki sporun etkisi:)

slm kızlar bende aranıza katılabilirim artık bugün doğum günümdü ve eşim koşu bandı süprizi yaptı çok istiyordum zaten 3.5 ay önce doğum yaptım hamile kalmadan önceki kilom 53 dü şuan 64 kiloyum hedefim 53 kiloya geri dönmek şu abur cuburdan da bir vazgeçmem lazım diyet yapıcm ama diyet psikolojisi çok kötü daha fazla yiyesim geliyor ben en iyisi az az yicem diyeyim kendime :) benim koşu bandım salı günü başlayacak kurulum için salı günü gelecekler zor sabrediyorum ama çok kararlıyım gidecek bu üzerimdeki fazlalıklar birlikde azim ile harika olur diyorum ve aranıza katılıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…