dün akşam 31 dakika yürüdüm 5,5 de kalori 2.50 ya birde ben bişey sorucam caloriden sayılar yazıyor acaba o km mi oluyor km ise75 km yürüdüm,
birde siz koşu bandna ne kadar sürede bir yağ sürüyorsunuz?
ben ömrü hayatım da daha 55 bile görmedim yapım kilolu genetikte ama gercekten azimliyim ve inana hülyacım proteinle besleniyorum diyorumya haftanın 5 günü onun fayasıda çok birde sanki yürümediğim zaman buraya yazı yazamayacakmışım gibi geliyor yürüdükten sonra büyük bir keyifle yazıyorum ondan dolayı zaten form aüye oldum bu arada yarın yine nöbetim var nöbettede adım sayar kullanıyorum günde 17bin adım atıyorum ya spor gercekten insanı dinamik tutuyor 9 km yürüyorum ve evin içinde hala fırıl fırıl dönüyorum :)ama nedense kiolar fırıl fırıl dönmüyor uzun süredir 62-63 de çakılıydım ama yürüüyşve protein ağırlıklı beslenmeyle 60.2 yi gördüm:) sen moralini bozma olacak ben geçen sene hem yürüyor hemde faydası yok diye inanki ağlıyordum ama 74 den 60 oldumkilo vereyimki mayıs gibi planlarım var sanki belki 2.bir misafir:)
ne çok yürümek mi bel fıtığına sebep oluyormuş
fikrimiz aynıymış mayıs gibi bende düşünüyom.birazda onun için vermek istiyom.adın bana selma gibi geliyo adın ne
Bir arkadaşım fiyatı 750-1000 TL arası olan koşubandı almak istiyor. Hepsiburadaya falan baktım ama tecrübe en güzel deneyimdir :) Hangi markayı önerirsiniz?
Koşu bandı almayı çok isteyenlerdenim fakat çok ses çıkardığını söylüyorlar..
Alt katta ev sahibim var o yüzden alamıyorum
İmkanınız varsa mutlaka alın..
Hele benim gibi dışarıda 1 saat spor yapmaya üşenip, evde saatlerce yapmayı seven biri olarak..
Bence çok pahalı aletlere gerek yok..Kilo sınırı var bantlarda..
Spor salonuna gittiğim bir dönem duymuştum.. Kilometresını göstermes ve kilonuza uygun olması yeter bence
Bir arkadaşım fiyatı 750-1000 TL arası olan koşubandı almak istiyor. Hepsiburadaya falan baktım ama tecrübe en güzel deneyimdir :) Hangi markayı önerirsiniz?
7 km yürüdüm.pazar günü 1 ay olcak tartılcam ama biraz gitmiş gibi.
ben york vt 500 aldım ,üçüncü günü kullandığım :)gayet güzel yani:)eğim özelleiğine baksın.
canım ben 3 sene önce hepsiburadan ki ilk net alışverişimdi dunlop almıştık 700 civarı falan eşim kurabildi en büyük korkum bozulursa nasıl olacaakki ben dağ başımdayım ama maşallah aldığım zamandan beridirde kullanıyorum eğimi falan yok düz yürüyorum kalori gösteriyorkm gösteriyor bir tur400m şeklinde göztergesi varkalp atış hızını falanda gösteriyor ama ben pek ilgilenmiyorum 8 programlı ama programıyla yürümüyorum kendim hızlandırıp kendim yavaşlıyorum kendime göre ayarlıyorumaklıma gelenler bunlar kısacası fiyatına göre benim işimi çok rahat görüyorsesi o kadar rahtsız edici değil galiba alt kattaki ler rahatsız olmuyor ama ses gidiyordur çünkühızlı yürüyünce falan bandın sesi olmasa adım sesi mutlaka gidiyorben memnunum yani sana kolay gelsin
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler icin
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeet kızlar ve tartı benim için 59.8 i gösterdi3senedir böyle bir rakam görmemiştim aam çok yoruldum 9 km yürüdüm çünkü çok yorgundum ama yürüdümpes etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?