Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

öncelikle hayırlı olsun canım yürüyecek birilerinide daha bulmak güzel

benim hedefime az kaldı son gaz devam ediyordum ama ayak parmağım ağrıyo moralim bozuk yürümek istiyorumben

bende aranıza katıldım diyenlerden 2 gün sonra ses gelmez oluyo.inş.sen öyle olmazsın hoş geldin.boyun kaç peki.

Parmağına ne oldu

ayak başparmağım agrıyor eşim çok yürüdüğünden oldu diyor ama ben yürümeye yeni başlayan birisi değilimki yeni çizme giğmiştim ayaklarım biraz taraklı baan sanki ondan oldu gibi geldi ama ağrımasına rağmen yürüyeceğimde eşim izin verse:)akşam yürümeyi düşünüyorum tam kilo vermeye başlamışken aksilik çıksın istemiyorum diyet yapsamda yürümeyince kilo veremiyorum gibi geliyor bana

kızlar bana yardım edecek kımse yokmu yanı kosu bandı uzun zaman calısmayıp acınca tekrar bole hata veren falan naptınız

bende aranıza katıldım diyenlerden 2 gün sonra ses gelmez oluyo.inş.sen öyle olmazsın hoş geldin.boyun kaç peki.

olmam olmam merak etme birlikte zayıflayalım diye geldim cesaret alırız kilo verdikçe hırs yaparız ahh bir salı günü gelseydi başlasaydım boyum 1.65

kızlar koşarken spor ayakkabımı giyiyorsunuz başka bişey olmazmı

kızlar bana yardım edecek kımse yokmu yanı kosu bandı uzun zaman calısmayıp acınca tekrar bole hata veren falan naptınız

canım yardımcı olamayacağım böyle bir sorun yaşamadım nete yaz bakalım ekranda yazanı neden kaynaklanıyor olabilir biliyosun internetin herşeye bir cevap var demi:)

canım rahat edemessin spor ayakkabı varken bile sıkıntılar yaşaya biliyorsun ki kaldıki başka bir ayakkabı giymeksağlığın için spor ayakkabı daha rahatolur senin için

sağol canım spor ayakkabı giyerim ozaman bende

kızlar yarın koşu bandının kurulumu için gelecekler sabırsızlığım üzerimde başlıcam sizinle ve sürekli yazıcam

Bugün biraz rahatsızım okulada gidemedim biraz soğuk algınlığı.bugün de diyet gümpürtüye gidecek sanırım.inş. yarın iyileşirimde başlarım.bugün yürüyebilir miyim bilmem.

Bugün biraz rahatsızım okulada gidemedim biraz soğuk algınlığı.bugün de diyet gümpürtüye gidecek sanırım.inş. yarın iyileşirimde başlarım.bugün yürüyebilir miyim bilmem.

canım geçmiş olsun benimde parmağım hala ağrıyor dün denedim ama yürüyemedim bu gün yürüyebilirim inş benim diyete devam ama yürüeden anlamsız gibi geliyo tekrardan geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…