artık diyette yapıyorum kahvaltı sofrası hazırlamıyorum kendime servis tabağı yapıyorum 1 haşlanmış yumurta kibrit kutusu kadar peynir 3 zeytin domates salatalık 1 dilim ekmekle doydum akşamda ekmeksiz balık yedim akşam 6 dan sonra yemek yemicem inşallah öyle karar verdim kendimce bide günlük 8 km yürüsem ayda 5 kilo veririm herhalde dimi kızlar
bugün başladım diyete.sabah ekmeksiz kahvaltı.ara öğün olarak yeşil çay.öğlen 1 elma.akşam bi kase çorba veya yoğurt.yani sıfır ekmek.
kızlar bende doğumdan sonra koşu bandı alan ve 2 hafta binip sonra askılık olarak kullananlardanıım:)ama bende artık başlayım diyorum yaa çünkü 86yla doğum yaptım ve hala 81deyim
2 gündür bende spor yapmıyorum her yerde bişeyler okuyorum kafam karıştı ya ,2 günde bir yapın diyır,kimisi hergün yap diyor şaşırdım kaldımm yahu
koşu bandı olupta kullanmayanlara şaşırıyorum ya.bacım kullanın ya.ben önceden çok istiyodum eşim almıyodu.yok 2 gün binersin sonra binmezsin evin bi köşesine atarsın diyodu.1 ayı geçti hala ilk günkü gibi hevesliyim.eşim artık diyoki gel otur ya boşveer bugünde yürüme diyor.hadi hemen yarın başla.tombiş tombiş gezmeyelim.ben çalışmasam daha çok binerim.bide ev hanımıyım evdeyim binmiyorum dede düşüp bayılayım.hemen başlıyon binmeye ok?
artık diyette yapıyorum kahvaltı sofrası hazırlamıyorum kendime servis tabağı yapıyorum 1 haşlanmış yumurta kibrit kutusu kadar peynir 3 zeytin domates salatalık 1 dilim ekmekle doydum akşamda ekmeksiz balık yedim akşam 6 dan sonra yemek yemicem inşallah öyle karar verdim kendimce bide günlük 8 km yürüsem ayda 5 kilo veririm herhalde dimi kızlar
inş verirsin 35 gündür biniyom 7 -8 km civarında.ama 2 kilo gitti daha.gerçi benim metobolizmam yavaş.
inş verirsin 35 gündür biniyom 7 -8 km civarında.ama 2 kilo gitti daha.gerçi benim metobolizmam yavaş.
acilllllllllllllll destek istiyorum içimdeki yasemine kızınya ben diyetime devam ediyorum son gazda yürüyordum ama parmağım ağrıdıktan sonra bir kaç gün ara verdim çok üzüldüm yüyemeyecem birkaç gün diye ama şimdi diyorki içimdeki yasemin amaaaaaaaan yasemin sen aslında memnunsun kilondan diyet yaparak devam et yürüme diyoooooooooor ama eminim eve gidince yürümesemde içim içimi yiyecek mutsuz olacam ama hülyacım sana moral veriyordum ya tatıda ağır gelsende aldırma kastandır diye acaba diyorum yürümesemde kas yapmasam diyetle tartıda ağır gelmesem ay ne bileyim ben napayım isteyen biriisne versem şu 5 kiloyu:):)
benim doğumdan sonra troidim hiç çalışmıyormuş hülya doktora gittim sen tabiki zayıflayamassın dedi ilaç kullanman lazım dedi bende niye kilo veremiyorum diyodum şimdi düzenli ilacımı kullanıyorum metobolizma ilaç sayesinde çalışıyor
sen diyet yapmadan mı 2 kilo verdin canım
günlük kaç km yürüyorsun canım
hülya bende çok istiyordum eşim almıyordu senin gibi doğum günümde süpriz yaptı şimdide diyoki şakasına sen zayıflamada göreyimkilomu hiç sorun yapmıyor ama ben çok takıyorum ondan sıkılsam da çok kararlıyım 10 kilom var gidecek ama ben sürekli sıkılaşmak için kullanıcam
az önce 5.0 hızda 4 km yürüdüm bacaklarım fena ağrıyor boş odayada koydum sıkılıyor insan ama pes etmek yok yola devam kızlar 1 ay tartılmadan sabredebilirmiyim sizce :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?