bana diyetisyen öyle birşey demedi sadece aç karına yapmamam gerektiğini söyledi.sabah kahvaltıdan önce yapacaksan 3kayısı ye ve bir bakdak su iç dedi.birde çok aç kalma ara öğün yap açlık 2.5 saati geçmesin dedi.bide tabii ki bol bol su çok önemli. ben 2.5 hafta önce tartıda 65 görünce şok oldum hemen dikkat etmeye başladım dün diyetisyende 61.9 çıktım.bu günde iki kere ayrı ayrı 40dk 6-9 km koştum.bakalım sonuş güzel olur inşaallah.sizde yazın da hep birlikte zayıflayalım kilolara veda edelimm :))
kızlar bende 3.5 ay önce doğum yaptım haziran ilk haftasıda kardeşimin sünneti var şimdi akrabalar hemen başlar kilo almışsın v.s bende öyle bir gitmek istiyorum ki zayıf zayıf kimse bişey diyemesin :)))) 2 ayda 10 kilo vermem lazım çokmu sizce diyette yapıyorum
evet çok haklısın ben doğum yaptıktan SONRA MİLLET KUCAĞIMDA ÇOCUĞUMU GÖRDÜĞÜ HALDE DAHA DOĞUM YAPMADIN MI DİYE SORMAZ MI EN SİNİR ŞEY BENİM KİLO VERME HIRSIM ÖYLE BİR PATAVATSIZIN SAYESİNDE DİYEYİM BENİM YÜZÜME SEN KİLO VEREMESSİN DEDİ 74 KİLOYDUM BU LAFI DUYDUĞUMDA VE LAFINI YEDİRDİM ÇOK BÜYÜK BİR KEYİFLE:)
canım seni tebrik ediyorum 74 kilodan kaç kiloya indin ve nekadar zamanda verdin benide umutlandır :) bende istanbul da doğum yaptım ankaraya evime geldim komşum hemen bana geldi aaaaaaa karnın ne sen daha doğurmadınmı dedi benim sinirler tavan
insanların ağzı torba değilki büzesin çok anlayışsızlar o yüzden herkesi bende utandırmak istiyorum
evet çok haklısın ben doğum yaptıktan SONRA MİLLET KUCAĞIMDA ÇOCUĞUMU GÖRDÜĞÜ HALDE DAHA DOĞUM YAPMADIN MI DİYE SORMAZ MI EN SİNİR ŞEY BENİM KİLO VERME HIRSIM ÖYLE BİR PATAVATSIZIN SAYESİNDE DİYEYİM BENİM YÜZÜME SEN KİLO VEREMESSİN DEDİ 74 KİLOYDUM BU LAFI DUYDUĞUMDA VE LAFINI YEDİRDİM ÇOK BÜYÜK BİR KEYİFLE:)
merhaba arkadaşlar bende yeniyim burda uzun zamandır sizleri takip ediyorum maalesef bende aşırı derecede kilo takıntısı olanlardanım.hamilelikte 22 kilo aldım kızımı bir buçuk sene emzirdim ama sütten kestikten sonra 2 ayda 4 kilo aldım. koşu bandı aldım spor yapmak için ama hala 15 gündür günde 1 saat yürüyorum 100 gram bile veremedim bu arada 70 kiloyum. sizce ne zaman vermeye başlarım bu kiloları?
suanda 2 kg kadar en az verebılırdın ama yedıklerıne dıkkat etmıo olabılırsın
ayrıca bı anda 1 saatle basladın vucudun ona alısıcak
20 dk ıle baslasaydın keske
cnku zamanla vucut falz a ıstıcek verebılıcekmısım mesela gunde 3 saat
yadiklerimede dikkat ediyorum aslında. ben gerçekten zor kilo veriyorum. günde 3 saat yürüyemem heralde bide yürürken sauna eşofman ile yürüyorum
bugün 10 km yürüdüm 90 dakikada.yok mu başka yürüyen yaaaa
merhaba canım bugün benimde 3. günüm çok fena hırs yaptım yürüyorum valla 10 kilo fazlam var mümkünse 2 ayda vereyim :)
10 km nasıl yürüdün canım ya maşallah sana ben bugün 4 km yürüdüm ayak tabanlarım ağrıyor ama durmak yok
suanda 2 kg kadar en az verebılırdın ama yedıklerıne dıkkat etmıo olabılırsın
ayrıca bı anda 1 saatle basladın vucudun ona alısıcak
20 dk ıle baslasaydın keske
cnku zamanla vucut falz a ıstıcek verebılıcekmısım mesela gunde 3 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?