Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

bugün yürümümeyecek misin?nöbetçimisin ?

dün yarım saat yürüdüm bugün 4 km yaptım evet haklısın aslında ben hemen acele ediyorum :) evde tartı var canım geçen gün aldım onuda dayanırsam tartılmıcam aslında 1 ay dayansam çok iyi olacak

bugün yürümümeyecek misin?nöbetçimisin ?

dün nöbetciydim nöbetimde adım sayar kullanıyorum dün 28 000 adım attım hareket etmekden bayılıp kalacam bir gün bir yerde:) bu gün dayanamadım gene yürüdüm yürürmeyecektim okuldan geldim tv seyrederken bir programda sunucuya ne kadar zayıfladınız dediler o da deli gibi spor yapıyorum deyince dayanamadım kaltım 9 km yürüdüm:)

hülyacım saol ya inan varya yürüüyüş bandı oğluşumun odasında yani bu gün niyeti iyice bozmuştum yarın yatak odasına kaldırayım yürümicem çocuğumun odası açılsın diyodum hatta eşim evde olsaydı taşımıştım belkide Allah tan nöbetcide evde yok ama şöyle sen bana kızın ca kendime geldim en azından seninle destek olalım diye yürüyecem:)yarında yürüyecem inş:) bu gün yürüdüm 9 km dayanamdım

insan kendini tutamıyor tartılıyor zamanla tartı konusunda sapıtıyor bile:) su içtikten önce sonra ev kıyafetleri kaç gr geliyo falan filan öğrenirsun zamanla:) eğer kararlıysan komşuna ver bi süre tartıyı ben öyle yapmıştım bir ara onlara vermiştim tam bir ay bekleyemesemde bir süre tartılmadım:)

merhaba arkadaşlar bende gittikçe hevesleniyorum dün diyetisyene gittim artık diyete de başlıyorum :)) çokk mutluyum zayıflamaya başlarım biran önce inşaallahh.... :)))

merhaba arkadaşlar bende gittikçe hevesleniyorum dün diyetisyene gittim artık diyete de başlıyorum :)) çokk mutluyum zayıflamaya başlarım biran önce inşaallahh.... :)))

ya ben diyetisyene hiç gitmedim gitmeyide çok istiyorum ama olmadı neyse canım sen gittiğinde diyetisyenin ne dedi yani bazıları yazmışlar diyetisyene gittim ilk aşamada spor önermediler diyet daha sonra spor yapacaksın falan gibi yorumlar okudum sana tavsiyeleri ne oldu biliyorum herkesin testdurumuna bünyesine göre uygulama yapıyorlar ama önemli önerileri neler oldupaylaşırsan sevinirim birde kilon kaç

yürüyecek olmana sevindim.ya 2 aydaha yürüyelim.sonra zaten bukadar yürüyemeyiz.

Merhaba arkadaşlar; bende koşu bandı almayı düşünüyorum ve marka model tavsiyelerinizi bekliyorum.

selam arkadaşlar ben 2 gündür yürümeye başladım yürüyüş bandında diyette yapıyorum bakalım nasıl sonuçlanacak başka yürüyen yokmu bana eşlik edecek biri

valla bebişim kızcaksın ama çalışmıyorummm:):)çünkü 8 aylık bi bebiş var ve kucağa çokalışkın gece gündüz kucağımda fırsat bulamıyorum ama artık bulucam yani bulmak zorundayım yoksa gitgide dombili olucam:):)

bu gün yürümedim oğluşumu dışarı çıkartınca eve gelince ütü falan yapamadım yani eşim sonunda isyan etti ben açıktııım diye:) çayın yanında birşeyler atıştıralım kahvaltılık hazırladım ama ben abartmadan yedim zeytin peynir domates falan diyeti takip ettim ama bu saatte yedim uzun süredir bu saatte oturmalar dışında pek yemiyorum ama neyse doymadan kalktım zaten:)

yan komşuma vereyim ozaman canım valla güzel fikir yoksa hergün tartılıyorum gramlarım gitmiş ama :)))

selam arkadaşlar ben 2 gündür yürümeye başladım yürüyüş bandında diyette yapıyorum bakalım nasıl sonuçlanacak başka yürüyen yokmu bana eşlik edecek biri

merhaba canım bugün benimde 3. günüm çok fena hırs yaptım yürüyorum valla 10 kilo fazlam var mümkünse 2 ayda vereyim :)

bugün öğlen 4 km akşam ise 2 km yürüdüm toplamda 6 km yaptım yani kızlar hadi gitsin kilolar :)))

bana diyetisyen öyle birşey demedi sadece aç karına yapmamam gerektiğini söyledi.sabah kahvaltıdan önce yapacaksan 3kayısı ye ve bir bakdak su iç dedi.birde çok aç kalma ara öğün yap açlık 2.5 saati geçmesin dedi.bide tabii ki bol bol su çok önemli. ben 2.5 hafta önce tartıda 65 görünce şok oldum hemen dikkat etmeye başladım dün diyetisyende 61.9 çıktım.bu günde iki kere ayrı ayrı 40dk 6-9 km koştum.bakalım sonuş güzel olur inşaallah.sizde yazın da hep birlikte zayıflayalım kilolara veda edelimm :))

kızlar bende 3.5 ay önce doğum yaptım haziran ilk haftasıda kardeşimin sünneti var şimdi akrabalar hemen başlar kilo almışsın v.s bende öyle bir gitmek istiyorum ki zayıf zayıf kimse bişey diyemesin :)))) 2 ayda 10 kilo vermem lazım çokmu sizce diyette yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…