acilllllllllllllll destek istiyorum içimdeki yasemine kızınya ben diyetime devam ediyorum son gazda yürüyordum ama parmağım ağrıdıktan sonra bir kaç gün ara verdim çok üzüldüm yüyemeyecem birkaç gün diye ama şimdi diyorki içimdeki yasemin amaaaaaaaan yasemin sen aslında memnunsun kilondan diyet yaparak devam et yürüme diyoooooooooor ama eminim eve gidince yürümesemde içim içimi yiyecek mutsuz olacam ama hülyacım sana moral veriyordum ya tatıda ağır gelsende aldırma kastandır diye acaba diyorum yürümesemde kas yapmasam diyetle tartıda ağır gelmesem ay ne bileyim ben napayım isteyen biriisne versem şu 5 kiloyu:):)
ilk günler çok yorma kendini.bir müddet sonra vücudun alışacaktır.vücudun senden arttırmanı isticektir.1 ay dayanamazsın tartılmadan eğer evinde tartı varsa.10 15 gün sonra tartıl.hergün tartılmak iyi olmuyo.kiloların gitmediğini görünce hevesi kaçıyo.
bugün yürümümeyecek misin?nöbetçimisin ?
bence devam et.bak bebiş de olabilir diyosun.eğer zayıflarsan hamileyken rahat rahat yersin.baya azimliydin ne oldu böyleeeee?ya 1-2 ay sabredelim.hamileykende hiç düşünmeden yeriz.zaten sporla verirsek geri almayız.bida duymim böle şeyler ona göre.bak benim hevesimi kırıyon.hem sen verebiliyon.ben veremediğim halde devam etmek istiyorum.artık benle eşim bile dalga geçiyo.ben sadece 2 kilo verdimya diyoki ben 1 öğün yemesem 2 kilo eksik çıkarım 1 aydır uğraşıyon booooş diyo.şaka yapıyo ama bir yandanda doğru.ayda 2 kiloda versem 2 ayım var daha 4 kilo daha gider neyapayım.hem tatil için rezervasyonda yaptırdık ankara kızılcahamama gitcez bu yaz termal.bizim memleketler sahil kesimi.biraz iç anadoluyu görelim diyoz.
dün yarım saat yürüdüm bugün 4 km yaptım evet haklısın aslında ben hemen acele ediyorum :) evde tartı var canım geçen gün aldım onuda dayanırsam tartılmıcam aslında 1 ay dayansam çok iyi olacak
merhaba arkadaşlar bende gittikçe hevesleniyorum dün diyetisyene gittim artık diyete de başlıyorum :)) çokk mutluyum zayıflamaya başlarım biran önce inşaallahh.... :)))
hülyacım memleket mersin mi kele yazmışsın:)
hülyacım saol ya inan varya yürüüyüş bandı oğluşumun odasında yani bu gün niyeti iyice bozmuştum yarın yatak odasına kaldırayım yürümicem çocuğumun odası açılsın diyodum hatta eşim evde olsaydı taşımıştım belkide Allah tan nöbetcide evde yok ama şöyle sen bana kızın ca kendime geldim en azından seninle destek olalım diye yürüyecem:)yarında yürüyecem inş:) bu gün yürüdüm 9 km dayanamdım
Merhaba arkadaşlar; bende koşu bandı almayı düşünüyorum ve marka model tavsiyelerinizi bekliyorum.
koşu bandı olupta kullanmayanlara şaşırıyorum ya.bacım kullanın ya.ben önceden çok istiyodum eşim almıyodu.yok 2 gün binersin sonra binmezsin evin bi köşesine atarsın diyodu.1 ayı geçti hala ilk günkü gibi hevesliyim.eşim artık diyoki gel otur ya boşveer bugünde yürüme diyor.hadi hemen yarın başla.tombiş tombiş gezmeyelim.ben çalışmasam daha çok binerim.bide ev hanımıyım evdeyim binmiyorum dede düşüp bayılayım.hemen başlıyon binmeye ok?
insan kendini tutamıyor tartılıyor zamanla tartı konusunda sapıtıyor bile:) su içtikten önce sonra ev kıyafetleri kaç gr geliyo falan filan öğrenirsun zamanla:) eğer kararlıysan komşuna ver bi süre tartıyı ben öyle yapmıştım bir ara onlara vermiştim tam bir ay bekleyemesemde bir süre tartılmadım:)
selam arkadaşlar ben 2 gündür yürümeye başladım yürüyüş bandında diyette yapıyorum bakalım nasıl sonuçlanacak başka yürüyen yokmu bana eşlik edecek biri
ya ben diyetisyene hiç gitmedim gitmeyide çok istiyorum ama olmadı neyse canım sen gittiğinde diyetisyenin ne dedi yani bazıları yazmışlar diyetisyene gittim ilk aşamada spor önermediler diyet daha sonra spor yapacaksın falan gibi yorumlar okudum sana tavsiyeleri ne oldu biliyorum herkesin testdurumuna bünyesine göre uygulama yapıyorlar ama önemli önerileri neler oldupaylaşırsan sevinirim birde kilon kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?