Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

kilon iyiymiş aslında boyun kaç?boyun kısa değilse kilon iyi.

canım ben doğum yapmadan önce herzaman 53 kiloydum kendimi bu kiloda asla görmemiştim o yüzden mutlu olmam için eski kiloma dönmem lazım boyum 163

80 günde çok güzel kilo vermişsin canım buaralar alışık olmadığın için dizlerin ağrır ben 3 günde alıştım ilk 3 gün hamlamıştım devam et canım şuan kaç kilosun

koşu bandında 44. günüm.biraz daha gitse yaaa..

hülya 44 gün olmuş hiç kilo vermedinmi 2 kilo gitmişti galiba ya ne zor gidiyor kilolar bende ayda 5 kilo hedef belirlemiştim ama imkansızlaştı iyice ya akşamları ekmeği kestim az yiyorum gerçi bende troid var ondan zor veriyorum galiba ilaçda kullanıyorum ama

yasemin sesin soluğun çıkmıyo nerdesin.bahar temizliğine mi başladın yoksa?

sorma canım ya okulda bazı sorunlar var cuma günü hastanelik oldu o derece yani neyse moral sıfır ve bı sıkıntılardan kalbim falan sıkışıyor ondan şimdi yüklenmek istemiyorum ama sizi takip ediyorum perşembede ailem gelecek 3 günlüğüne falan yani haftaya inş pazartesi başlıcam tekrar

ya kızlarr ben ne yapacağom böyle, moralim çok bozuk diyetim bozuldu başlayamıyorum kaç gündür ağızıma tatlı sürmüyordum azönce çikolata yedim ama pişman oldum şimdi... yarın başlamak istiyorum tekrar morale ihtiyacım var bu şekilde kilo vermem çok zor mu yaa (

aynısını bende yaptım ( ya bugün ruh halim iyi değildi koşu bandına bindim 6 dakika sonra kapattım kendime sinir oldum ama hiç içimden gelmedi birde tartıda kilolar düşmeyince şevkim gidiyo sanki boşuna uğraşıyor gibiyim ama koşu bandına tabiki devam edicem offff (((

80 günde çok güzel kilo vermişsin canım buaralar alışık olmadığın için dizlerin ağrır ben 3 günde alıştım ilk 3 gün hamlamıştım devam et canım şuan kaç kilosun

şimdi çizelgedeki kilodayım dikkat ettigim halde antideprasanlar kilo verdirmiyor

kızlar ben de dün başladım.45 dk.5.4 ile yürüyüş.şu an kilom 58 bakalım nasıl olacak değişim?burda paylaşacam.bu arada 2 ayda biraz yememi kısarak 7 kilo vermiştim.65 idim.58 oldum.şimdide sporla biraz daha incelmek istiyorum.38 beden oldum.hedefim 36 olmak.boyum da1.68 ben spora gidiyorum..)

bende tam 1 saat 5.5 yızında yürüdüm 250 kalıri harcadım 4 km yürümüşüm .banta öyle yazıyordu

fadime canım bende başladığımda 5 de ve 5.5 başladım şimdi 6.5 hızda 4 km yürüdüm bugün inşallah hedefimize ulaşırız

bende 1 saat 6.5 hızında 7 km yürüdüm AMA 130 KALORİ DİYO.KİMİNKİ DOĞRU.

hülyacım eğer 6.5 hızda 1 saat yürüdüysen 400 calori yakmışsındır canım yada 350 daha az asla olmaz ben 40 dakikada 300 yapıyorsam sen düşün işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…