kızlar 2 gündür yürüyemiyorum bugün arkadaş toplantısı oldu malum pasta börek((( bende ödül günü saydım artık yürüyemediğim için çok sinir oldum kendime yarın hemen tekrar başlıyorum acısını çıkartmam lazım 2 günümün
kızlar 2 gündür yürüyemiyorum bugün arkadaş toplantısı oldu malum pasta börek((( bende ödül günü saydım artık yürüyemediğim için çok sinir oldum kendime yarın hemen tekrar başlıyorum acısını çıkartmam lazım 2 günümün[/QUObirde 1 ayda 5 kilo vercem diyon.böyle zooor.en azından yarım saat yürüseydin.
kızlar 2 gündür yürüyemiyorum bugün arkadaş toplantısı oldu malum pasta börek((( bende ödül günü saydım artık yürüyemediğim için çok sinir oldum kendime yarın hemen tekrar başlıyorum acısını çıkartmam lazım 2 günümün
benimde öyle oldu dün toplantım vardı, akşam 45 dk 6km yürüdüm akşam yemeği dahil bişey yemedim bugün de yürüyeceğim inş :) yoksa o pasta börek nasıl eriyecekk :)
bugün 6.5 hızda 5 km yürüdüm gitsin kilolar
yürümek tempolu olsun yada olmasın kilo açısından pek etkili değildir.
nasıl yani bence etkili olduğunu düşünüyorum
sen iyi telafi etmişsin canımbenim pastalar bana kaldı :)
bugün 6.5 hızda 5 km yürüdüm gitsin kilolar
bugün 6.1 hızda 5 km yürüdüm ter içinde kaldım benim tartı yanlış değilse 15 gün önce 63.7 dim bugün 62.3koşu bandını 11 gündür kullanıyorum
slm kızlar benim koşu bandım var geçen sene hergün yarım saat yürüdüm bide yediklerime dikkat ettim 80 günde 8 kilo vermiştim şimdi ilaç kullandıgım için az verebiliyorum hergün 45 dakika yürüyorum 5 .5 hızda çok hızlı yürüdügümde dizim agrıyor kireçlenme var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?