Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

kızlar 2 gündür yürüyemiyorum bugün arkadaş toplantısı oldu malum pasta börek ((( bende ödül günü saydım artık yürüyemediğim için çok sinir oldum kendime yarın hemen tekrar başlıyorum acısını çıkartmam lazım 2 günümün

bu gün bende yürüyemedim çok yorgundum yarın inş

bugünkü yürüyüşümü tamamladım.Ama bugün akşam yemeğine davetliyiz inşallah fazla yemem.en sevdiğim yemekleri yapacaklar.bakalılm neolcak.
sizler AKSATIYORSUNUZ SAAAAAAAAAAAAAAAAANKİİİİİİİİİİİİİİİ EN AZINDAN Bİ YARIM SAAT YÜRÜYÜN YAA OLMUYO AMA.

bugün 6.1 hızda 5 km yürüdüm ter içinde kaldım benim tartı yanlış değilse 15 gün önce 63.7 dim bugün 62.3 koşu bandını 11 gündür kullanıyorum

benimde öyle oldu dün toplantım vardı, akşam 45 dk 6km yürüdüm akşam yemeği dahil bişey yemedim bugün de yürüyeceğim inş :) yoksa o pasta börek nasıl eriyecekk :)

benimde öyle oldu dün toplantım vardı, akşam 45 dk 6km yürüdüm akşam yemeği dahil bişey yemedim bugün de yürüyeceğim inş :) yoksa o pasta börek nasıl eriyecekk :)

sen iyi telafi etmişsin canım benim pastalar bana kaldı :)

slm kızlar benim koşu bandım var geçen sene hergün yarım saat yürüdüm bide yediklerime dikkat ettim 80 günde 8 kilo vermiştim şimdi ilaç kullandıgım için az verebiliyorum hergün 45 dakika yürüyorum 5 .5 hızda çok hızlı yürüdügümde dizim agrıyor kireçlenme var

iyi vermişin ya 80 günde 8 kilo.yediklerine baya dikkat ettinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…