Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

Pambııık sen 1 ayda 5 kilo vercektin 1 ay doldu mu .kaç kilo verdin.benimki aynı yaa.

hülyacım ya hiç sorma :)))) bu ayın 27 sinde 1 ay olacak ve ben hala sadece 1 kilo verebildim canım ama sen bana 1 ay sonrasını sor yani 17 mayıs da

kızlar bugün toplamda 10 km yürüdüm 2. günüm 10 km de biliyosun iddia beni fena hırsa soktu iddia süremiz 17 nisan da başladı mayıs 17 de sona erecek bugün çayı boş içtim abur cuburum olmadan nekadar alışmışsam kendimi kötü hissettim bir boşluk gibiydi ama çok fena hırsdayım size güzel haberle dönerim inşallah

ya kızlar hepiniz çok harikasınız, sizi okuyunca utanıyorum daha da kötü oluyorum.bir ara çok düzenliydim ve kilo verdim ama iki haftadır bir türlü toparlanamadım herşey üst üste geldi. arkadaş toplantıları, sınav, misafir ve doktor kontrolleri.... tekrar nasıl düzene sokacağım yaa((( siz nasıl başarıyorsunuz paylaşabilirmisiniz ilham kaynağınız ney??

bugün yürümedin mi

ay ay hülyacım okuldaki sorunlar bitmiyorki moralim çok bozuktu bide diyet yapıyorumya şeker falan tüketmeyince hemen sinirleniyorum galiba şekerimmi düşüyor ne :) canım sıkkındı hiç halim yoktu hatta o kadar sıkıldımki saat 8den sonra keke yaptım yumulup yiyecektim ki üst kattaki arkadaşıma çıktım oraya çıkınca az yedim ama yürüyemedim çok pişmanımhalbuki 30 dk ama moral bozuk olunca insanın canı hiç bir şey yapmak istemiyor bu sene tayin isteyecez inş güzel rahat bir yere gideriz:)

canım benim moralim bozuk olmadığı zamanlar düzenli hergün yapabiliyorum nasılmı zaten dağın başında yaşıyorum hiç bir sosyal etkinlik yok bahar buralara yeni geldi 5 ay kış soğuk derken dışarı bile çıkamıyorsun doğal olarakta yapacak vakit geçirecek tek sosyal etkileşimi koşu bandıyla gerçekleştiriyorsun böyle bir hayatın olunca hiç zor olmuyor:)inş seneye sosyal bir yerde yaşarımda koşu bandıma ay vakit bulabilsemde yürüsem diyebilsem :)

ben çok sıkılmışım galiba demi yaşadığım yerden en çok da neye üzlüyorum insanlar sıkıntıdan stresten kilo verirler ben de o olmuyor ne var sanki bünyem sıkıntıda hemen kilo kaybetse en azından canımı sıktığımla kalmam kilo vererek bir artısı olurdu bana demi ama

inş canım ya böyle birirleriyle hırslanıp vermek daha güzel oluyor zaten kilo verme yollarından bir taneside kilo vermeye çalışan insanlarla arkadaşlık kurun diyor kimler diyorsa:) öyle okumuştum sabahları açken ılık su içimiyorsan deneyebilirsin

dün nöbetim vardı yürüyemedim evde olsamda zaten fırtınadan elektrikleryoktu da bu gün inş sabah tartıldım 58.9 ile 59.0 arasında gitti geldi tartı ama sonunda 59.0 ı gösterdi ne vardı sanki 58.9 da olsa 58 i görseydim demi inş yarın görürüm .

neden kimseler yok nerde herkes? daha yürüyüşümü yapmadım şimdi başlayacağım konuyla alakasız ama formda en sık birşeyler paylaştığım topik burası size bir şey sormak istiyorum kızlar özellikle hülya sana benim oğlum 2 yaşında az önce çay içtik arkadaşlarla benim oğlan arkadaşımın hemde komşum onun bebeği 18 aylık yüzünü çizdi çocuğa hiç rahat vermedi ve arkadaşım çok büyük tepki gösterdi oğlumla ilgilendiğimi düşünüyorum ama acaba yaşının verdiği bir hareketmi yoksa bir yerlerde yanlışmı yapıyorum moralim sıfır ama genede şimdi kalkıp 30 dk olsa yürüyeceğim

canım bunun senin anneliğinle ilgisi yok bu sadece masum bir kıskançlık bu her çocuk ta olur arkadaşının tepkisi biraz garip olmuş ben iki erkek çocuğu büyütüyorum biri 18 biride 9 yaşında bunları bende yaşadım bunlar çok normal canını sıktığına değmez. sen moralini 10 a yükseltip yürüyüşüne devam et o bıdık oğlunuda benim için kocaman öp

ilgin içiniz için çok teşekkür ederim moralim o kadar bozulduki eşimde evde yok onun başının etini yesem de rahatlasam ya arkadaşımki çok garip oldu çünkü kardeşim dediğim insandı ve yabancılarda vardı çoooooook bozuldum ama hiç bozuntuya vermedim çünkü zor günlerde geçiriyor birde annesini genç yaşta kaybetmiş belkide diyorum koruma iç güdüsü bundan çok abartılıdır diye neyse bu arada yürüyüşümü yaptım ve artık 58.4 geliyorum inan ona bile o kadar sevinemedim çok teşekkürler ilgin için :)

dün fırtına nedeniyle net yoktu kızlar ama dünde 10 km bugünde 10 km yürüdüm buarada 3 günde 1 kilo vermişi şok oldum 61.4 :)))) olacak bu iş olacak

yine çay demledim şu dolapdaki gofret şeytana uy diyor ama uymamam lazım

merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk koşu bandı beni bekilyo ama hiç binmek gelmiyor içimden.1 aydır düzenli koşu diyet yapıyorum ama ancak 1 kilo verebildim.pes etmek üzereyim lütfen yardım edin

merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk koşu bandı beni bekilyo ama hiç binmek gelmiyor içimden.1 aydır düzenli koşu diyet yapıyorum ama ancak 1 kilo verebildim.pes etmek üzereyim lütfen yardım edin

hayır pes etme bende bir ay sonun da birden düşüyodu kilo adam akıllı yapıyosan (kaçamaksız) verirsin kesinlikle. ayrıca onu sağlık için yap yada kilonu korumak amacıyla yapıyorum diye düşün. ben yurumesem anında kilo alırım. gerci şimdi hamileyimde. ama sakın bırakma sadece ki,lo vermek diye düşünme.

öe düşünürsen kilo verince bırakırsın o zamanda alırsın verdiklerini. bırakma sakın o zaamn hersey boşa gider. hayat felsefen haline getir. sabah ac karnına ben genelde yaparım. ve ogun cok zinde hissederim kendimi

bugün oğlumun aşı günüydü aşıya gittik baya yoruldum eve geldim komşular geldi bugün yürüyemedim (( sinir oldum kendime

bende dün akşam 40dk yürüdüm 6.5 km hızla, bu sabahta yarım saat yürüyebildim ama 8.5 km hızla.akşamda yürüyeceğim inş. bu arada pamuk çok sewindim senin içi, ama bi günü dert etmene gerek yok çocuk olunca muhakkak oluyo benim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…