Pambııık sen 1 ayda 5 kilo vercektin 1 ay doldu mu .kaç kilo verdin.benimki aynı yaa.
bugün yürümedin mi
ya kızlar hepiniz çok harikasınız, sizi okuyunca utanıyorum daha da kötü oluyorum.bir ara çok düzenliydim ve kilo verdim ama iki haftadır bir türlü toparlanamadım herşey üst üste geldi. arkadaş toplantıları, sınav, misafir ve doktor kontrolleri.... tekrar nasıl düzene sokacağım yaa((( siz nasıl başarıyorsunuz paylaşabilirmisiniz ilham kaynağınız ney??
kızlar bugün toplamda 10 km yürüdüm 2. günüm 10 km debiliyosun iddia beni fena hırsa soktu iddia süremiz 17 nisan da başladı mayıs 17 de sona erecek bugün çayı boş içtim abur cuburum olmadan nekadar alışmışsam kendimi kötü hissettim bir boşluk gibiydi ama çok fena hırsdayım size güzel haberle dönerim inşallah
neden kimseler yok nerde herkes? daha yürüyüşümü yapmadım şimdi başlayacağım konuyla alakasız ama formda en sık birşeyler paylaştığım topik burası size bir şey sormak istiyorum kızlar özellikle hülya sana benim oğlum 2 yaşında az önce çay içtik arkadaşlarla benim oğlan arkadaşımın hemde komşum onun bebeği 18 aylık yüzünü çizdi çocuğa hiç rahat vermedi ve arkadaşım çok büyük tepki gösterdi oğlumla ilgilendiğimi düşünüyorum ama acaba yaşının verdiği bir hareketmi yoksa bir yerlerde yanlışmı yapıyorum moralim sıfır ama genede şimdi kalkıp 30 dk olsa yürüyeceğim
canım bunun senin anneliğinle ilgisi yok bu sadece masum bir kıskançlık bu her çocuk ta olur arkadaşının tepkisi biraz garip olmuş ben iki erkek çocuğu büyütüyorum biri 18 biride 9 yaşında bunları bende yaşadım bunlar çok normal canını sıktığına değmez. sen moralini 10 a yükseltip yürüyüşüne devam et o bıdık oğlunuda benim için kocaman öp
merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk koşu bandı beni bekilyo ama hiç binmek gelmiyor içimden.1 aydır düzenli koşu diyet yapıyorum ama ancak 1 kilo verebildim.pes etmek üzereyim lütfen yardım edin
bugün oğlumun aşı günüydü aşıya gittik baya yoruldum eve geldim komşular geldi bugün yürüyemedim(( sinir oldum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?