hülyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerelerdesin ya merak ettim inş kötü bir şey yoktur
hülyacım ya hiç sorma :)))) bu ayın 27 sinde 1 ay olacak ve ben hala sadece 1 kilo verebildim canım ama sen bana 1 ay sonrasını sor yani 17 mayıs da
merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk koşu bandı beni bekilyo ama hiç binmek gelmiyor içimden.1 aydır düzenli koşu diyet yapıyorum ama ancak 1 kilo verebildim.pes etmek üzereyim lütfen yardım edin
neden kimseler yok nerde herkes? daha yürüyüşümü yapmadım şimdi başlayacağım konuyla alakasız ama formda en sık birşeyler paylaştığım topik burası size bir şey sormak istiyorum kızlar özellikle hülya sana benim oğlum 2 yaşında az önce çay içtik arkadaşlarla benim oğlan arkadaşımın hemde komşum onun bebeği 18 aylık yüzünü çizdi çocuğa hiç rahat vermedi ve arkadaşım çok büyük tepki gösterdi oğlumla ilgilendiğimi düşünüyorum ama acaba yaşının verdiği bir hareketmi yoksa bir yerlerde yanlışmı yapıyorum moralim sıfır ama genede şimdi kalkıp 30 dk olsa yürüyeceğim
canım gayet normal.benimkide aynı.benim ki babasındanda kıskanıyo beni.başka bi çocuğu sevsem hemen o çocuğa zarar vermeye çalışıyo.
bunlar olması gerekenler.tayin isticekseniz çocuk planınız ne olcak.ben şuan hastayım.bitince düşünüyoruz mayısa işte.ben kız çocuğunu çok seviyorum 2. sinin kız olmasını çok istiyom.hayırlısı olsun.mayısta olursa ocakta olur.2. dönemi kapatırım okula gitmem.sen bence tayin isteme 2.yi yap lojmanda kalıyon ya senin için rahat olur.sürekli gözünün önünde olur.ama başka bi yerde böyle rahat olamazsın.
canım gayet normal.benimkide aynı.benim ki babasındanda kıskanıyo beni.başka bi çocuğu sevsem hemen o çocuğa zarar vermeye çalışıyo.
bunlar olması gerekenler.tayin isticekseniz çocuk planınız ne olcak.ben şuan hastayım.bitince düşünüyoruz mayısa işte.ben kız çocuğunu çok seviyorum 2. sinin kız olmasını çok istiyom.hayırlısı olsun.mayısta olursa ocakta olur.2. dönemi kapatırım okula gitmem.sen bence tayin isteme 2.yi yap lojmanda kalıyon ya senin için rahat olur.sürekli gözünün önünde olur.ama başka bi yerde böyle rahat olamazsın.
Annemler gelcek demiştim ya .o yüzden yürüyemiyom.salı sabah gidecekler salı günü yürürüm artık.yürümeyi özledim.
merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk koşu bandı beni bekilyo ama hiç binmek gelmiyor içimden.1 aydır düzenli koşu diyet yapıyorum ama ancak 1 kilo verebildim.pes etmek üzereyim lütfen yardım edin
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube
Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube
ben diyet + bu vidyoları yaptın günde 2 şer kere tavsiye ederim 1 haftada 2 kilo verdim özel haftamda olduğum için ara verdim salı günü tekrar başlıyacam inşallah
ben bir ara onunla vermiştim çocuk falan yoktu tabi
sabah 1 saat akşam 1 saat yürüyordum
diyet te yapıyordum 7 kilo vermiş ve sıkılaşmıştım
doğumdan sonra kızım daha küçük ve genellikle uyduğu için rahatlıkla yürüdüm yine..bütün doğum kilolarımı
verdim
şimdi yine hamileyim
bazen çıkıyorum 4.5 hızda 30-45 dk arası yürüyorum ama düzenli olmuyor..
ama bir arkadaşında dediği gibi kullanman laızm köşede atıl kalırsa hiçbir işe yaramaz..çok var öyle alıp köşeye koyan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?