Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk koşu bandı beni bekilyo ama hiç binmek gelmiyor içimden.1 aydır düzenli koşu diyet yapıyorum ama ancak 1 kilo verebildim.pes etmek üzereyim lütfen yardım edin

al bendende okadar.benim gibi birisini duyduğuma sevindim desem kızar mısın?kızma bacım 25 inde 2 ay olcek henüz 2 kilo.bak ben pes etmedim yürümeye çalışıyom.nekadar veremesemde devam.

canım gayet normal.benimkide aynı.benim ki babasındanda kıskanıyo beni.başka bi çocuğu sevsem hemen o çocuğa zarar vermeye çalışıyo.
bunlar olması gerekenler.tayin isticekseniz çocuk planınız ne olcak.ben şuan hastayım.bitince düşünüyoruz mayısa işte.ben kız çocuğunu çok seviyorum 2. sinin kız olmasını çok istiyom.hayırlısı olsun.mayısta olursa ocakta olur.2. dönemi kapatırım okula gitmem.sen bence tayin isteme 2.yi yap lojmanda kalıyon ya senin için rahat olur.sürekli gözünün önünde olur.ama başka bi yerde böyle rahat olamazsın.

ya canım burası bebek büyütmek için çok ideal ama çok sıkıldık artık bak bu saatte yeni geldik eve alışveriş için 1 saat yol gidiyoruz.neyse benim bebek planı vardı halada var ama dediğin gibi taşınma işi olursa ben yerimde duramamdaha kötü olabilir çin takvimine baksana bende 2. kız düşünüyorummayısta olursa kız görünüyor tabiki rabbim bilir inş.neyse konuların bayagı bir dışına çıktık galiba:) ama bu arada canım ben 58.2 oldum bak annenler gidince bence yürüyüş temponu değiştir ben üstelik hala 30 dk lık bir hızlanıp yavaşlayarak yürüyorum bakalım inş bu hafta 57 olur istersen bir deene insan o kadar çok km yürüyünce 30 dk çok kısa geliyor ama sonuçda ortada 60 kiloda takılmıştım 9 km yürüsem bile ama şu anda 58.2 yim

ya canım burası bebek büyütmek için çok ideal ama çok sıkıldık artık bak bu saatte yeni geldik eve alışveriş için 1 saat yol gidiyoruz.neyse benim bebek planı vardı halada var ama dediğin gibi taşınma işi olursa ben yerimde duramamdaha kötü olabilir çin takvimine baksana bende 2. kız düşünüyorummayısta olursa kız görünüyor tabiki rabbim bilir inş.neyse konuların bayagı bir dışına çıktık galiba:) ama bu arada canım ben 58.2 oldum bak annenler gidince bence yürüyüş temponu değiştir ben üstelik hala 30 dk lık bir hızlanıp yavaşlayarak yürüyorum bakalım inş bu hafta 57 olur istersen bir deene insan o kadar çok km yürüyünce 30 dk çok kısa geliyor ama sonuçda ortada 60 kiloda takılmıştım 9 km yürüsem bile ama şu anda 58.2 yim

bu gün uzun süredir görmediğim bir tanıdığımla karşılaştım bana ne derse beğenirsiniz millette bir tuhaf kilolu olursan hiç sıkılmadan yüzüne vururlar sanki hiç aynaya bakmamışızda halimizden haberimiz yokmuş gibi kilo verirsin başlarlar ne kadar zayıflamışsın hastamısın bir sıkıntın mı var demi bu tanıdık öyle diyor zayıflamışsın hastamısın neyin var senin yani sonuç olarak sporla kilo verince kilonuz hala fazla bile olsa ne o hastamısın diyecekleri kadar incelmiş görünebiliyorsunuz kızlar :)

kızlar desteğiniz için çok tşk ederim size bişey sorucam hani ben günlük 10 km yürüyorum ya 6.5 hızında baldırlarım çok hamlamış niye acaba çok hızlı olduğum içinmi bugün yine başlıyorum canlar

evet bir sürelik kaçaklıktan sonra döndüm 2 saatimi yürüdüm pamuk canım ben yavaş yürüyorum maşallah sen epey hızlı yürüyormuşsun ondan ağrın olabilir biraz devam edince hamlık geçer diye düşünüyorum

merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk koşu bandı beni bekilyo ama hiç binmek gelmiyor içimden.1 aydır düzenli koşu diyet yapıyorum ama ancak 1 kilo verebildim.pes etmek üzereyim lütfen yardım edin

10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube

Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube

ben diyet + bu vidyoları yaptın günde 2 şer kere tavsiye ederim 1 haftada 2 kilo verdim özel haftamda olduğum için ara verdim salı günü tekrar başlıyacam inşallah

harikasın valla canım bende hemen aldım videoyu :)))) yürüdükden sonra yaparım egzersizlerimi hareketlerde dansla karışık çok hoş :)

bende boyun düzleşmesi var ağrı kesicilerle ayakta duruyodum bu vidyoları yaptıktan sonra ağrılarım hiç olmadı çok şükür

gecen sene hamileyken yazmisim buraya en son..2. dogumdan sonrada bir ara anneme gittim evime gecince yine basladim kosu bandinda 1 saat yurudum saglikli beslendim dogum kilolarimi hatta fazlasinida verdim..en kadim dostum kosu bandim..simdi yurtdisindayim evde olsam kesin 1 er saat yururdum yine..

bende başladım bakalım dün itibariyle.gündüz 45 dk 5,5 hızla akşamda 30 dak yürüdüm.diyet yapamıyorum ben nedense ama abur cuburu kestim ve ekmeği azalttım.inşallah veririm bakalım yazarım burdan size.bu arada 85 kiloyum boyum 169 oldukça fazla kilom yani

bugünkü ilk yürüyüşümü yaptım 25 dk 5,5 20 dk 6 yla toplam 45 dk yürüdüm akşamda 30 dk yürüycem.sizce bu tempoyla devam edersem zayıflarmıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…