Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

BEN YEMİYOM ONDAN VERMİYOM BENCE.sabah ekmeksiz kahvaltı.öğlen 1 elma.akşam çorba yoğurt.arlarda okulda şekersiz çay ve yeşilçay.

:) ya aslında gerçekten yeme şeklin güzel istersen bir diyetisyene git bakalım sorun ne hani oluyorya vucüdun direndiği kendini korumaya aldığı dönemler belkide şu anda böyle bir durumdasındır moralini bozma yürümeye devam ben bazen moralimi bozduğum zaman şöyle düşünüyorum yediğim şeyleri cebime doldurduğum taş olarak düşünüyorum ne kadar az yersem o kadar cebime ağırlık yaptığımı sporuda cebime doldurmuş olduğum taşları atıyormuş gibi ne kadar spor o kadar cebimden taş atıyorum ya ne bileyim işte psikolojik destek veriyorum anlayacağın kendime:):)

kızlar bugün 5 km yürüdüm 1 saat sonra 5 km daha yürücem arkadaşımla iddaya girdik 1 ayda en fazla kim kilo vericek diye :)))) abur cubura bugün itibariyle veda ediyorum sizce verebilirmiyim ya :)))

kızlar bugün 5 km yürüdüm 1 saat sonra 5 km daha yürücem arkadaşımla iddaya girdik 1 ayda en fazla kim kilo vericek diye :)))) abur cubura bugün itibariyle veda ediyorum sizce verebilirmiyim ya :)))

yeme şeklinede bağlı aslında çok yemek yiyen çok abur cubur tüketiyorsan pat diye kesersen yada çok fazla azaltırsan verirsin mesela ben uzun süredir abur cubur tüketmem gerçekten sağlıklı besleniyorum ama vucüt bunada alışıyor daha fazlasını istiyor:)

bugün misafirlerim vardı dünya kadar pasta börek tatlı yaptım ama yemedim en sevdiğim tatlıyı yaptım ama tadına bile bakmadım çok mutluyum tatlı krizlerim bittimi ne

ilk adımı atmışsın bile bol bol yeşil çay su içip akşam 7 den sonra hiç bir şey yemessen kazanırsın bence kolay gelsin

tşk ederim kızlar iddaya girdik iddia sayesinde ancak kilo vericem herhalde yoksa abur cuburu ye sonra haydi koşu bandına

canım sen bugüne kadar koşu bandı dahilinde kaç kilo verdin

bugün misafirlerim vardı dünya kadar pasta börek tatlı yaptım ama yemedim en sevdiğim tatlıyı yaptım ama tadına bile bakmadım çok mutluyum tatlı krizlerim bittimi ne

evet insan isterse bunu başarabiliyor senin adına sevindim bende artık bunu başaranlardanım ama bir gitse şu kilolar almam inş ama bir gitse işte:)

canım sen bugüne kadar koşu bandı dahilinde kaç kilo verdin

canım ben doğumdan sonra yani kilo vermeye 74 kilo ile başladım geçen sene koşu bandı ve yemelerime dikkat ederek 5 ayda falan 15 kilo vermiştim sonra yazın ramazanda falan 65 oldum tekrar ve b sene başında 64 65 ile başlayıp şu anda 59 kiloyum çok sıkı diyetlerim olmuyor yapıyorsamda haftanın 5 günü falan yapıyorum hergün çok düzenli olmasada spor hayatıma yerleşti kısacası 74 den 59 a indim :9hedefim 55 olmak ama şu anda 59 kilo le çok rahat 38 beden giyiyorum ki boyum ısa benim :) 1.55 falanböyle işte bu hafta 58 olmayı hedefliyorum inş

Şaşırdım bak.benim belde fazlalık göbek değil can simitleri ve üst.bacaklar ince.ben düz 60 olim yeter.

bendede göbek+basen+simitler var iki doğum yaptım sezeryanla hiç göbeğim yoktu sonra kist ameliyatı oldum ondan sonra göbek kaldı yaş 37 bundan sonrada gidermi bilmem

bugün yürümedin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…