Koşu bandı ile zayıflayan var mı?

2 kilon kaldı hedefe maşallah.

maşallah sana ya.ne azimlisin.
benim kilo takılı kaldı.

bu gün aslında süper gitmişti diyet falanada ama tam saat8 gibi üst kat komşum oğluşuma doğum günü hazırlamış süpriz ben diyet kilolar gidiyor bozmayayım diye oğluşumun doğum gününü yapmamıştım haftaya falan yaparım diyepastalar börekler tatlılar eeeeeeeebende yedim ama abartmadım kendimi takdir ettim demekki öğrenmişim inş böyle giderse almam artık kilocuklarıbu hafta 56 yı görsem biraz zor gibi ama inş diyette çok gel gitler yaşıyorum bu haftada sabretsem 3 güncük sabır:)

2 kilon kaldı hedefe maşallah.

inş canım ya benim neden gitmiyo diyorsun değil mi farkındayım ama inan ben 1 bucuk senedir mücadele veriyorum öncedende bahsettiğim gibi aslında 1 bucuk sene çok gibi ama şu anda baktığım zamanda su gibi geçmiş sonuçta karlı çıkan benim 74 den 57 ye inemeye bilir belki dahada kilo alabilirdim ama 1 buuck sene içinde yaptığım herşey kendim içinmişdeğilmi böyle konuşuyorum ama 2 gün sonra benim motivem bozuluyor bunun sebebide galiba hedefe yaklaştıkca insan daha rahat oluyor ve birden artık bırakmak istiyorgeçen sene aylarca yürüsemde kilo veremesemde dahada hırslanıyordum 2 ay önce şunu yazdığımı hatırlıyorum kilolarımdan bir kurtulsam sporumu bırakmam dahada rahat yaparım ah bir versem diyordum ama şimdi hedefe yaklaştıkça insan boş veriyor insan oğlu doyumsuzdurya bundan olsa gerek ama kouşu bandının bana kazandırdığı en büyük artı sporu günlük hayatıma yerleştirmesi oldu dışarda gezerken bile bebek arabasını ben süreyim diyorum eşime neden diyor spor olsun diye:)olacak inş canım hepimiz kurtulacağız kilolarımızdan:):):)

Koşu bandının benim gibi sevenleri varmış mutlu oldum doğrusu Fakat yine de dikkat etmek lazım sürekli aynı tempoda gitmek bölgesel zayıflamaya yol açabiliyor! Bi komşum bu yolla kalçalarını eritmişti.

VEEEEEEE yürüyüşümü tamamladım 4km yürüdüm hızlı tempoda yine bir koşarak bir yürüyerek gene kimseler yok havalar ısınınca kimse yürümüyor.bu gün eşim okulda nöbetci yatlıda akşama doğru okula gidincede çocuklarla badminton oynayacağım ekstra spor:)inş
bu gün diyetimide bozmazisem süper

canımm bende ara vermiştim yarın baaşlıyorum bekliyorum seni bana kucak açmıştın kaldığımız yerden devam ne dersin

Bir hafta önce koşu bandı aldım 174 boyunda 120 kilodayım. Seneye düğünüm olacak 40 kilo fazlam var Bu koşu bandını nasıl kullanmalıyım nasıl daha verimli olur yardım eder misinizz ??

Bir hafta önce koşu bandı aldım 174 boyunda 120 kilodayım. Seneye düğünüm olacak 40 kilo fazlam var Bu koşu bandını nasıl kullanmalıyım nasıl daha verimli olur yardım eder misinizz ??

canım öncelikle hoşgeldin koşu bandın hayırlı olsun 120 kiloda olduğun için biraz gayretinle bile hemen kilo vermeye başlarsın buda seni motive eder ben 2 senedir koşu bandı kullanıyorum bir buuck sene içindede 17 kilo verdim zaman zaman diyetlerim oldu öyle uzun aralıklarla çok sıkı diyette yapmadım şu son zamanlarda yapıyorum oda vermem gereken kilo az olduğu için daha zor verildiğinden bu aralar haftada 4 gün sıkı diyet yapıyorum ama koşu bandımıda çoğu zaman kullandım yani şu hızda yürüyebilirsin falan diyemem kimse diyemez çünkü senin vucüdun buna karar verecektir çok yavaş seni zorlamayan bir tempodada değil seni aşırı yoran bir tempodada değil zamanla yürüdükce bunu kendin ayarlayabilirsin.ben mesela 7.0 da bile yürüyebiliyorum uzun süredir kullandığım için12.0da da koşabiliyorum uzun sürmesede ama en ideali dk da 150 adım atabilmekmiş seni canıgönülden destekliyorum zor bir süreç bekliyor ama inanki sonuçuna değiyorben kiloluyken yedklerimi irdelemezdim aman der yerdim ama şimdi kilo verince inan salatayı bile ölçüyle yiyesim geliyor ben kendimi hep öz güveni olan bir insan olarak görmüşümdür çevremdekilerde öyle söylerler ama kilo verdikten sonra oturma şeklimin bile değiştiğini duruşumun bile değiştiğini fark ettim yani öz güven sadece dille değil duruşta bile yansıtılabiliyormuşsana kolay gelsin eger sen istersen 40 değil 60 bile verebilirsin senin elinde :)

Keşke verebilsem her diyetim yarıda kalıyor.. Koşu bandı yanında diyet de yapmak istiyorum ama nasıl bi diyet yapacağımı bilemiyorum. Diyetisyene de gittim ama sonuçsuz malesef Üstelik nişanlım beden eğitimi mezunu tam bir spor düşkünü iki tezat bir aradayız yani... Artık çok sıkıldım ...

canım moralini bozma ben son 8 kilomu kadınlar kulübüne üye olduktan sonra verdim moralim her bozulduğunda buralarda gezdim diyet sayfaları yürüyüşler koşu bandı yürüyenler falan derken birde baktım 8kilom gitti kıştan beridir.bende öyleydim arkadaşım diyet yapardı bundan 3 sene öncesinden bahsediyorum ben bir gün dayanamaz gece yemek pişirip yediğimi hatırlıyorum ben böyle mutluyum ya diyerek ama öyle mutlu değilmişim yeni anlıyorum sporunda en güzel artısı madem yürüyorum zayıflamak için en azından boğazımdanda kısayım diye biliyorsun ben şuanda yeme alışkanlığımı değiştirdiğimi düşünüyorum inş bozulmaz zaten en başta hiç bir şey yemeden zayıflanmıyor bu bir gerçek aam nedir bünyen çok yemek yemeye alışmış ise yediklerinin yarısını bile tüketsen hemen kilo verirsin zamanla vucüt bunada alışıyor dahada kısmanı istiyor falan ben bunları sana yazıyorum istersen sana destek olabilirimbunları seninle paylaşıyorum bir taraftanda çok mu konuşuyorum gereksiz acaab diyorum :)ben sabahları genlede maydonoz ile ymurta piyazı yapıyorum ekmek tüketmiyorum tüketsemde kepek ekmek oda sınırlı peynir zeytin sebze yemeklerinden kaçmıyorum tüketiyorum ama pilav makarna ve hamur işlerini en azındn 4-5 gün tüketmiyorum ve şker tüketmiyordum salata yapıyorum içinde dere otu falan olan buna ton balığı ekliyorum genelede tavuk haşlayıp baharatla onu tüketiyorum süt yoğurt aslında diyettede tüketilebilecek çok şey var.

duygu ben 1.55 boyla 74 kiloydum şimdi resimlere bakıyorum tosun gibiymişim:)birde en çok üzüldüğüm nokta ne biliyormusun nişanlandığımda 59 falandım ama evlenene kadar yani düğüne kadar 68 kilo oldum ve tombul bir gelin oldum gelinliğimi seçerken bile o kadar özenmemişim bunu yeni fark ediyorum ve kendime bunu neden yaptım diyorum geçmişe dair insan mutsuz h,ssettiği bütün resimleri silebilir yırta bilir ama düğün resimleri öyle olmuyor.bazen diyorum ah şimdi evlenseydim ne gelinlik modellerine bakardım diye şu anda 57 kilo olmama rağmen üstümdeki 38 beden pantolonuma sabah pens attım yerlerde sürünüyor diye:) 36da değilim ama 38 bedende çok rahat oluyor bunuda spora borçluyum.sen eminim vereceksin ama düğünden önce verki hayatın boyunca pişmanlık duyma:)

selalmaz yazılarını okudum çok motive edici.beni bir kez daha heveslendirdin.tecrübelisinde sana danışıcam;9 gün oldu yürüyüş yapıyorum hızlı tempoda günde 4 kilometre yürüyorum.önceden çok ekmek yerdim hamur işi tatlı çikolata herşey.9 gündür bunları kestim sadece sabah 2 dilim tam kepekli ekmek yiyorum diğer öğünlerde yemiyorum.ama tartıda gram oynamadı normalmi yoksa bişeyleri yanlışmı yapıyorum

heide öncelikle spor yapınca insan bekliyorki döktüğüm terlerle kilolarda akıp gitsin böyle bir olay yok:)yoksa insanın canı sıkılıyor benimde çok oldu ama kaç beden giyiyorsun bence beden ölçünü baz al ben 74 kilo iken 44 beden giyiyordum 42 yi zorlayarak giyiyordum şu anda dediğim gibi 38 beden pantolonuma sabah pens attım acemice bende şu anda ki fiziğimden memnunum aslında çevremdekiler hatta hastamısın ne oldu diyor ama herkes gibi ben tartıdaki rakamlara takılıp kaldığım için 55 olmak istiyorum diyorum şu anda 57 yim ve artık yavaş yavaş vereyim diyorum birde kendimi denemek istiyorum bakalım sağlıklı beslenmeyi öğrenmişmiyim yoksa diyet psikolojisi ilemi yemiyormuşum bana göre diyet öncedende yazmıştım gün içinde yediğim herşey cebime taş dolduruyormuşum gibi hissederek yiyorum en büyük taşlarda hamur işleri ve yaptığım sporuda cebimdeki biriken taşları atıyormuş gibi sayıyorumve gün içinde durmadan hareket ediyorum o kadar alışmışım ki sabah evden çıkarken ayakkabımı giyince eşimi bile beklemeden yürümeye başlıyorum beklesene beni diyor (aynı okulda çalışıyruz )ama yok yani bunu adım sayar kullanarak alıştım tavsiye ederim hemde çok uygun takıyorsun ve adım attıkça atasın geliyor bunları yazıyorum çünkü kilo verdikten sonra almamakta çok büyük gayret gerektiriyor yaşam şekline çevirmek lazım ay gene çok konuştum

Son düzenleme:

En büyük korkum bu zaten o gelinliği giydiğimde pişmanlık duymak istemiyorum, keşke zayıflasaydım demek istemiyorum bende şimdi tam buğday ekmeğine başladım her öğün bir dilim tüketiyorum. sabahları da yumurta beyaz peynir ve domates yiyorum. En çok ne yer ne içersem sporda kalori harcamama yardımcı olur bi bilgin varsa paylaşırsan çok sevinirim :) Bu arada gerçekten desteğin için çok teşekkür ederim. Çok iyi geldi :)

iyikide konuştun canım.tamam bende sabırlı olcam tabi bir günde almadık bir günde gitmez ama 9 günde şöyle bi yarım kilo gitseydi motivasyon açısından iyi olurdu.madem normal diyosun moralleri bozmadan devam ozaman ben her gün değilde haftada bir tartılıyım artık.

canım yeşilçay tüketebilirsin dere otu tok tutuyormuş ben salatalarımda bol bol maydonoz ve dere otu kullanıyorum bol bol su ve tabiki spor en azından günlük hareket ben bu gün nöbetciyim eve gidemiyorum ama çocuklarla oyun oynayarak sporumu tammamlıyorum:) futbol bile oynuyorum biraz komik oluyor ama:)

Yeşilçay içmeye başladım zaten günde bi tane şimdilik. Spor olarak da koşu bandında gün de 1 saat normal tempoda yürüyüş yapıyorum. Dukan diyetine başlamayı düşünüyorum. Çok kararsızım. Bakalım şuan yemeği azalttım zaten dukana da başlarsam umarım iyi sonuçlar alırım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…